Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2012 insignia fiyat listesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2012 insignia fiyat listesi

arkadaşlar 2012 model insignia 1.4 ,1.6 cosmo, editıon son fiyatları ne kadar bilen var mı? zira liste fiyatları çok yüksek . 51.000 tl ye satılan editıon şimdi 65.000 -TL .

Ynt: 2012 insignia fiyat listesi

Uc neden var pahali olmasinda

1. 2012 model

2. Doviz fyatlari artti

3. Bu modeller elegance -edition

Su anda 60 bin altinda Insignia yok (1.4 fiyati 61.000 TL oda cosmo degil) , ama internet fiyatindan her zaman dusuktur bayi fiyatlari bir bayi ziyareti yapip fiyat almak lazim
    Insignia 2011 Cosmo

Yorum

Su anda 0 almak pek mantikli degil bence

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
        Su anda 0 almak pek mantikli degil bence
        sıfır aracın da tadı baska ama.

Yorum

son zamlardan sonra artık 0 araba almak büyük cesaret

Yorum

opel güncellenen yeni fiyat listesini açıklamış

daha önce dikkat etmediğim şey;
            yeni astra için tüm motor seçeneklerinde cosmo donanım ve
            1.3 dizel hariç hepsinde active select opsiyonu..

insignia'da görmek istediğim olay bu, fakat opel galiba 'insignia passat'ı zorlamasın, ona rakip olmasın' istiyor..

Yorum

E Fiyatlarin artması sırf opel le alakalı degil Vergiler Vs
              ©Copyright
              █║▌│ █║▌ ║││█║█║
              Tüm Haklarım Saklıdır.

Yorum

Fiyat Listesi güncellenmiş, dikkatimi çekti artık DVD 800 ler ve CD 500 ler opsiyon listesinden kalkmış. yerine NAVİ 600 ve NAVİ 900 gelmiş.

ayrıca Edition Elegance modelleri için Yeni Stil Paketi eklenmiş, paket içerisinde AFL Farlar, Bluetooth Handsfree gibi donanımlar bulunuyor.

yine Edition Elegance 1.4 ve 1.6 Turbo İnsignia modelleri için NAVİ 600 navigasyon sistemi sunuluyor ve bu sistemle birlikte ilk gelen 2009 İnsignia lansman araçlarındaki CD 500 lerde (2009 içerisinde sonradan gelen araçlarda kaldırılmıştı) ve şu an Cosmo donanım ve DVD 800 lerde olduğu gibi Turn-Push kumanda ve orjinal balık sırtı antende gelmekte.

yani artık İnsignia shibi olmak isteyenler 1.4 turbo alıp araçlarını tıpatıp Cosmo ya benzetebilecekler

1.4 Turbo Edition Elegance model bir araca Navi 600 + Yeni Stil Paketi + Stil Paketi + Deri Koltuk + Sunroof Paketi alırlarsa, Edition Elegance araçların dış görünüm olarak hiçbir farkı kalmayacak. tabiki krom çift egzos çıkışı, standart Cosmo 18'' jantlar, Gelişmiş Park Asistanı ile gelen ön tamponda en sağ ve en soldaki park sensörleri, Adaptif Hız Sabitleyici ile gelen direksiyon üzerindeki sabitleme tuşu üzerindeki sistemi aktif etme tuşu ve bagaj kapağında bulunan Turbo yazıları hariç

iç kısımda; Edition Elegance ve Cosmo İnsignia farkları ise, deri koltuk olmayan Edition Elegance lerde Cosmo daki gibi yarı deri koltuklar olmayacak sade kumaş koltuklar olacak, Cosmo donanımda sunulan NAVİ 900 le gelen arka koltuklar için havalandırma kısmının altında 220V priz olmayacak, ve kokpiti, ön camın alt kısmını ve ön kapıları saran Piano Black kaplama olmayacak, ve hafızalı & elektrikli 8 yönlü ayarlanabilir ve 2 yönlü şişirilebilir sürücü koltuğu ve elektrikli yükseklik ayarlı yolcu koltuğu olmayacak. (Sunroof Paketi ile birlikte Edition Elegance araçlarda, yolcu koltuğu elektrikli yükseklik ayarlı ve iki yönlü ayarlanabilir bel desteği ile gelmekte.)

belirtmek istediklerim kısaca ve küçük detaylarla birlikte bu kadar angle

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

bende 2.0 130 hp dizel düşünüyorum arkadaşlar yeni stil paketle 80.300 fiyat aldım nasıl sizce
                  Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zaqa17
                    bende 2.0 130 hp dizel düşünüyorum arkadaşlar yeni stil paketle 80.300 fiyat aldım nasıl sizce
                    bence harika angle Opel artık uçurum indirimler yapmıyor sanırım. son birkaç İnsignia alan üyelerimizin aldığı fiyatlar bu yönde sevindirici bence. olması gerekende bu zaten. bir insan araç alırken heleki güçlü kaliteli ve donanımlı bir D segmenti araç alırken parası varsa ve hangisine yetiyorsa onu almalı. bayileri didik didik edip telefonlarda veya yüzyüze görüşüp onlarca dil döküp fiyat aşağı çekmek orta vadede hem markaya zarar verir, hem müşteriye zarar verir, (özellikle binicisine) hem de adını çıkarır

bence fiyat gayet yerinde. zaten ÖTV yi bayi karşılıyor. bence bu son kampanyayı kaçırmayın. ben bu kampanyanın pek uzun sürmeyeceğiniz duymuştum. hayırlısı olsun diyelim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                      bence harika angle Opel artık uçurum indirimler yapmıyor sanırım. son birkaç İnsignia alan üyelerimizin aldığı fiyatlar bu yönde sevindirici bence. olması gerekende bu zaten. bir insan araç alırken heleki güçlü kaliteli ve donanımlı bir D segmenti araç alırken parası varsa ve hangisine yetiyorsa onu almalı. bayileri didik didik edip telefonlarda veya yüzyüze görüşüp onlarca dil döküp fiyat aşağı çekmek orta vadede hem markaya zarar verir, hem müşteriye zarar verir, (özellikle binicisine) hem de adını çıkarır

bence fiyat gayet yerinde. zaten ÖTV yi bayi karşılıyor. bence bu son kampanyayı kaçırmayın. ben bu kampanyanın pek uzun sürmeyeceğiniz duymuştum. hayırlısı olsun diyelim
                      zaten uzun sürmedi bugün tekrar fiyat aldım 87 dediler bende beklemeye aldım
                      Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt

zaten uzun sürmedi bugün tekrar fiyat aldım 87 dediler bende beklemeye aldım
                        kısmet diyelim o zaman birde Malatya Kavuklar Opel i arayın isterseniz, geçen gün gittiğimde Beyaz 1.6 turbo Edition elegance + Navi 600 + 18'' jantlar vardı, bir tane de teknik gri 2.0 130 HP dizel Edition Elagance vardı. dizel olanı pek incelemedim uzaktan baktım öyle ama beyaz 1.6 Turbo + NAVİ 600 olanı inceledim ben. ama eğer siz dizeli düşünürseniz arayıp ordan da bir fiyat alın derim belki ellerinde istediğiniz araç olabilir, bir sorun..

Yorum

Ben siteden 1.6 T cosmo sunroof flexride ergonomik spor koltuk için 80000 tl gözüküyor bayiye gitsem bu fiyatı indirirlermi.

2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
                          Gerçek pilot

Yorum

samsun reıs oto insignia 10 000 astrada 8200 cruze 5000 aveo ya 2500 tl ındırım yapmıs mesaj gonderdı corsa 6200
                            2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

insignia fiyat listesi
                              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
                              X