arkadaşlar 2012 model insignia 1.4 ,1.6 cosmo, editıon son fiyatları ne kadar bilen var mı? zira liste fiyatları çok yüksek . 51.000 tl ye satılan editıon şimdi 65.000 -TL .
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2012 insignia fiyat listesi
Collapse
X
-
Ynt: 2012 insignia fiyat listesi
Uc neden var pahali olmasinda
1. 2012 model
2. Doviz fyatlari artti
3. Bu modeller elegance -edition
Su anda 60 bin altinda Insignia yok (1.4 fiyati 61.000 TL oda cosmo degil) , ama internet fiyatindan her zaman dusuktur bayi fiyatlari bir bayi ziyareti yapip fiyat almak lazimInsignia 2011 Cosmo
-
opel güncellenen yeni fiyat listesini açıklamış
daha önce dikkat etmediğim şey;
yeni astra için tüm motor seçeneklerinde cosmo donanım ve
1.3 dizel hariç hepsinde active select opsiyonu..
insignia'da görmek istediğim olay bu, fakat opel galiba 'insignia passat'ı zorlamasın, ona rakip olmasın' istiyor..
Yorum
-
Fiyat Listesi güncellenmiş, dikkatimi çekti artık DVD 800 ler ve CD 500 ler opsiyon listesinden kalkmış. yerine NAVİ 600 ve NAVİ 900 gelmiş.
ayrıca Edition Elegance modelleri için Yeni Stil Paketi eklenmiş, paket içerisinde AFL Farlar, Bluetooth Handsfree gibi donanımlar bulunuyor.
yine Edition Elegance 1.4 ve 1.6 Turbo İnsignia modelleri için NAVİ 600 navigasyon sistemi sunuluyor ve bu sistemle birlikte ilk gelen 2009 İnsignia lansman araçlarındaki CD 500 lerde (2009 içerisinde sonradan gelen araçlarda kaldırılmıştı) ve şu an Cosmo donanım ve DVD 800 lerde olduğu gibi Turn-Push kumanda ve orjinal balık sırtı antende gelmekte.
yani artık İnsignia shibi olmak isteyenler 1.4 turbo alıp araçlarını tıpatıp Cosmo ya benzetebilecekler
1.4 Turbo Edition Elegance model bir araca Navi 600 + Yeni Stil Paketi + Stil Paketi + Deri Koltuk + Sunroof Paketi alırlarsa, Edition Elegance araçların dış görünüm olarak hiçbir farkı kalmayacak. tabiki krom çift egzos çıkışı, standart Cosmo 18'' jantlar, Gelişmiş Park Asistanı ile gelen ön tamponda en sağ ve en soldaki park sensörleri, Adaptif Hız Sabitleyici ile gelen direksiyon üzerindeki sabitleme tuşu üzerindeki sistemi aktif etme tuşu ve bagaj kapağında bulunan Turbo yazıları hariç
iç kısımda; Edition Elegance ve Cosmo İnsignia farkları ise, deri koltuk olmayan Edition Elegance lerde Cosmo daki gibi yarı deri koltuklar olmayacak sade kumaş koltuklar olacak, Cosmo donanımda sunulan NAVİ 900 le gelen arka koltuklar için havalandırma kısmının altında 220V priz olmayacak, ve kokpiti, ön camın alt kısmını ve ön kapıları saran Piano Black kaplama olmayacak, ve hafızalı & elektrikli 8 yönlü ayarlanabilir ve 2 yönlü şişirilebilir sürücü koltuğu ve elektrikli yükseklik ayarlı yolcu koltuğu olmayacak. (Sunroof Paketi ile birlikte Edition Elegance araçlarda, yolcu koltuğu elektrikli yükseklik ayarlı ve iki yönlü ayarlanabilir bel desteği ile gelmekte.)
belirtmek istediklerim kısaca ve küçük detaylarla birlikte bu kadar angle
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: zaqa17bende 2.0 130 hp dizel düşünüyorum arkadaşlar yeni stil paketle 80.300 fiyat aldım nasıl sizce
bence fiyat gayet yerinde. zaten ÖTV yi bayi karşılıyor. bence bu son kampanyayı kaçırmayın. ben bu kampanyanın pek uzun sürmeyeceğiniz duymuştum. hayırlısı olsun diyelim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: efemurattOrjinal yazı sahibi: zaqa17bende 2.0 130 hp dizel düşünüyorum arkadaşlar yeni stil paketle 80.300 fiyat aldım nasıl sizce
bence fiyat gayet yerinde. zaten ÖTV yi bayi karşılıyor. bence bu son kampanyayı kaçırmayın. ben bu kampanyanın pek uzun sürmeyeceğiniz duymuştum. hayırlısı olsun diyelimYeni i30 style 1.6 crdi beyaz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: zaqa17Orjinal yazı sahibi: efemurattOrjinal yazı sahibi: zaqa17bende 2.0 130 hp dizel düşünüyorum arkadaşlar yeni stil paketle 80.300 fiyat aldım nasıl sizce
bence fiyat gayet yerinde. zaten ÖTV yi bayi karşılıyor. bence bu son kampanyayı kaçırmayın. ben bu kampanyanın pek uzun sürmeyeceğiniz duymuştum. hayırlısı olsun diyelim
Yorum
-
Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
Yorum