Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Anahtar Çizigi..[SS eklendi]

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Anahtar Çizigi..[SS eklendi]

bana kasti yapılmış bir şey gibi gelmedi geçerken değmiş adamda devam etmiş gibi aracın rengi girmiş sanki bilinçli yapılan çizik bu şekilde olmaz...

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Bizdeki de bu şekilde. Bayadır duruyor göze batmaz oldu artık sen de bekleyin biraz görmez olursun
      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dragon_10
        bana kasti yapılmış bir şey gibi gelmedi geçerken değmiş adamda devam etmiş gibi aracın rengi girmiş sanki bilinçli yapılan çizik bu şekilde olmaz...
        abi gererken sürtme gibi bi şansı olamaz eğer otoparkta olduysa çünkü mesafeli sürtünmeylede bu kadar derin olmaz diye biliyorum
        Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
        GIBBON

Yorum

Orjinal yazı sahibi: duownage
          ss eklendi..

eline bir anahtar al araba anahtarı bıçak al para al eski bir buzdola falan görürsen çiz bakalım bu gibi çizik kalacakmı bence daha keskin çizikler olaması lazım oval 0.50 mm ucu sivri olamayan sert plastik bir şey değmiş ve rengini bırakmış bu ne olabilir illa otoparkta olmayabilir başka yerde olmuş olup sen otoparkta fark etmiş olabilirsin

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

zafer abi senin dediginide anlıyorum ama şöyle belirtiyim aracı her partk ettigimde inceliyorum + olarak ben illa onlar yaptı demıyorum ama buyuk ıhtımal otoparkta apartmandan bırısı ama yazdım eğer okursan kim yaptıysada cezasını bulur illaki saglık olsun yapıcak bilşi yok
            GIBBON

Yorum

Onur kardeş geçmiş olsun.
              (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun eklediğim fotoğrafa dikkatli bak orda bi 5 cm uzunlugunda yırtık var tamponda sen hiç takma kafana beyaz arabada dikkatli bakılmadıkça tozmuş gibi duruyor.

Beyaz tutkudur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MACAR
                  Onur kardeş geçmiş olsun.
                  Orjinal yazı sahibi: Güneş
                  [size=11pt][i]Kardeşim öncelikle geçmiş olsun eklediğim fotoğrafa dikkatli bak orda bi 5 cm uzunlugunda yırtık var tamponda sen hiç takma kafana beyaz arabada dikkatli bakılmadıkça tozmuş gibi duruyor.
                  saolun tşk ederim abilerim bizde artık çok takmıyoruz beyaz olması avantaj vede çok buyuk olmadığı için belli olmuyor hayırlısı olsun bakalım nazar boncugu niyetine
                  GIBBON

Yorum

geçmiş olsun kardeşim

Yorum

İşleniyor...
                    X