Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Anahtar Çizigi..[SS eklendi]

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Anahtar Çizigi..

Çok geçmiş olsun. Benim de corsayı wax yaptığım bir pazar günü gece iki kapıyı boydan boya çizip kaputun üzerine de kocamaaan bir X yapmışlardı. aşırı derecede derindi zatn siyahtı direkt belli oluyor. Yaptıkları çizgide elinizi gezdirdiğiniz zaman tırnağınız çiziğin içine giriyorsa yapacak bişey yok oraya kesinlikle macun ve boya gerekiyor. Aracınız Allah'tan beyaz lokal bir rütuş ile güzel olabileceğini düşünüyorum. Çok geçmiş olsun. 10cm ise nazar boncuğu olsun daha beterinden korusun Allah. Var işte böyle kanı bozuk emek katili insanlar.

Yorum

Onur,geçmiş olsun.En kötü ihtimal lokal boya yaptırırsın.Yapılacak ilk apartman toplantısında da bunu yapan "delikanlı komşuna" etek hediye etmek istediğini ortaya söylersin.
      İNSİGNİA COSMO (2010 M.) / 180 HP / DVD800 /PİANO BLACK/OLİMPİK BEYAZ.

Yorum

Geçmiş olsun, insanı insanlıktan soğutuyor böyle itler, ancak maalesef Türkiye bunun gibileriyle dolu.

Hünkar Abi'ye katılıyorum, komşuyu tespit etmen halinde bi InsigniaTeam OPiCi TokatDay buluşması yapılabilir.
        '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
        '15 BMW 118i LCI

Yorum

Ya söyleyecek hiçbir şey yok bizim aracında her yerinde çizikler var adamlar resmen boyayı tamamenkaldırıyorlar Allah böylelerine istedikleri aracı almayı nasip etmesin insallah.
          İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alperen_54
            Ya söyleyecek hiçbir şey yok bizim aracında her yerinde çizikler var adamlar resmen boyayı tamamenkaldırıyorlar Allah böylelerine istedikleri aracı almayı nasip etmesin insallah.
            yada aracı alıp aynı acıyı kendisi de yaşasın
            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
              Öncelikle geçmiş olsun, ülkemizde çekemeyen insanlar aşırı derecede mevcut.Hele k bulunduğunuz semt orta halli bir yer ise aldığınız araç milletin gözüne batıyor ve zarar vermek istiyorlar..

detay sitesinde görmüştüm, kırmızı bir araç baya çizikliydi.çiziklerin içini doldurup, kuruduktan sonra üzerine ince zımpara yapıp boya ile aynı yüksekliğe getiriyorlardı.üzerinede polisaj yapıyordu.çizikten eser yok.ki beyaz olmasıda iyi yani, çizikleri absort edebilen bir renk.
              Orjinal yazı sahibi: paTRiot
              Çok geçmiş olsun. Benim de corsayı wax yaptığım bir pazar günü gece iki kapıyı boydan boya çizip kaputun üzerine de kocamaaan bir X yapmışlardı. aşırı derecede derindi zatn siyahtı direkt belli oluyor. Yaptıkları çizgide elinizi gezdirdiğiniz zaman tırnağınız çiziğin içine giriyorsa yapacak bişey yok oraya kesinlikle macun ve boya gerekiyor. Aracınız Allah'tan beyaz lokal bir rütuş ile güzel olabileceğini düşünüyorum. Çok geçmiş olsun. 10cm ise nazar boncuğu olsun daha beterinden korusun Allah. Var işte böyle kanı bozuk emek katili insanlar.
              Orjinal yazı sahibi: platinum HD
              Onur,geçmiş olsun.En kötü ihtimal lokal boya yaptırırsın.Yapılacak ilk apartman toplantısında da bunu yapan "delikanlı komşuna" etek hediye etmek istediğini ortaya söylersin.
              Orjinal yazı sahibi: Fixx
              Geçmiş olsun, insanı insanlıktan soğutuyor böyle itler, ancak maalesef Türkiye bunun gibileriyle dolu.

Hünkar Abi'ye katılıyorum, komşuyu tespit etmen halinde bi InsigniaTeam OPiCi TokatDay buluşması yapılabilir.
              Orjinal yazı sahibi: cagri
              yada aracı alıp aynı acıyı kendisi de yaşasın
              hepinize tşk ederim detaylıca inceledim tırnagım içinde kalmıyor dibine arabayı ilk kez gören biri dikkatli bile baksa fark edemez küçücük 2 tane nokta lekesi var anahtarın lekesi buyuk ıhtımal çıkar o derinlik olarakda çok az bişi hanı bol ebısı ezilir ya az bisi aynı ole hıc ama hıc bellı olmuyor gunduz fotosunu atacagım birşey yapmaya gerek duymadık babamla çunku cok ama çok kucuk biraz rahatladım suanda
              hünkar abi senin dediğine gelince bir taraftanda insanların günahını almak istemiyorum belki bi ihtimal dışardan birisi yapmıştır ne bilim mesela markete gidiyorz mesela bankaya gidiyoruz veya herhangi başka birisi günahına girmek istemem ama çok belli anahtarla bilerek yapılmış ama olsun bozuk parada olabilir çok az bişi eğer apartmandan birileriysede değilsede yaratan herşeyin iyisini dogrusunu bilir nasılsa bir şekilde cezasını verir babamın söylediği ve emre abinin söylediği[DiaDavidoff] gibi nazarlık niyetine olsun dedi allah daha beterlerinden saklasın ve hepinizi böle insanlardan korusun
              Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
              GIBBON

Yorum

fotoları eski ve yeni halini yaptırınca yüklersen bakalım son durum nedir...

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Ynt: Anahtar Çizigi..[SS eklendi]

ss eklendi..

GIBBON

Yorum

geçmiş olsun bu polisajla düzelmez. rötüş+zımpara+polisajla eskisinden iyi olur ama canınızı sıkmaya gerek yok
                    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

çokta derin ve büyük değilmiş zaten, ben böylelerine alıştım gözüme batmıyor artık fırsat olunca hepsini bir hallederim diye bekletiyorum
                      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                        geçmiş olsun bu polisajla düzelmez. rötüş+zımpara+polisajla eskisinden iyi olur ama canınızı sıkmaya gerek yok
                        Orjinal yazı sahibi: cagri
                        çokta derin ve büyük değilmiş zaten, ben böylelerine alıştım gözüme batmıyor artık fırsat olunca hepsini bir hallederim diye bekletiyorum
                        evet aslında bizde babamla dikkatli baktık arkasından cidden yakınnına girmeden farkedilmiyor tek tesellimiz o araç beyaz olduğu için illada canımızı sıkarsa mecburen rötüş yaptırıcaz
                        GIBBON

Yorum

rahat ol daha arka bagajın orda fılan cızıkte olacak bızımkınde olmustu Hasanların captıvada da vardı
                          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                            rahat ol daha arka bagajın orda fılan cızıkte olacak bızımkınde olmustu Hasanların captıvada da vardı
                            yapma abi yav üzülüyor insan ister istemez hani şöyle 1 senelik 1 araç olsa eyv ama 2 hafta doldu 3. haftadayız
                            GIBBON

Yorum

bizim 2.yada 3.gündü galiba arkadan şahin carpmıştı,ama arabada hicbir ezilme göcme vs. olmadı sadece plakalık kırılmıştı bir de ufak cizik plakayı yerine koyunca cizik altında kaldı görünmüyo hic polisajla giderilebilir ama ugrasmadım
                              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

bu ülkede çok fazla iki ayaklı hayvan var ya.daha aracımda çizik yok ama ben de bekliyorum bu sıralar.eski arabamda alt komsunun karısı arabanın üstüne kızgın yağ dökmüştü.mahkemeye verdik en sonunda buldu cezasını ama işin kötüsü sizin araçta bunu yapan da belli değil

Yorum

İşleniyor...
                                X