Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Anahtar Çizigi..[SS eklendi]

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Anahtar Çizigi..[SS eklendi]

Herkese merhabalar..
    Bu sabah bi yere gitmek için otoparka indim ve acı gerçeği gördüm.2 haftalık aracımızda küçük beyinli insanın biri malesef aracın arkasına 10 cm kadar bir anahtar çiziği geçirmiş birazda bastırmış azda olsa izi belli oluyor ve elimi koydugum zaman oyuğu hissediyorum. Otoparkta arada sırada yer sorunu oluyor muhtemelen bu yüzden yapılan birşey büyük ihtimal. allah elbet cezasını verir ama çok kötü moralim bozuldu. Şimdi ben bunu nasıl kapatabilirim nasıl bir yol izlerim ss ekleyeceğim çekince yardım ederseniz sevinirim. maad

Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
    GIBBON

Ynt: Anahtar Çizigi..

KArdeş geçmiş olsun var işte böyle kanı bozuk insanlar malesef eğer çizik astara kadar inmiş ise lokal boyadan başka çaresi yok tamamen gidermek için ama benim tavsiyem böyle birşeye girmek yerine araç zaten beyaz olduğu için rötuş la hallolabilir dikkatli bakılmada görülür...
    nazar boncuğu niyetine yani...
    Allah beterinden esirgesin bununla geçmiş olsun...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
      KArdeş geçmiş olsun var işte böyle kanı bozuk insanlar malesef eğer çizik astara kadar inmiş ise lokal boyadan başka çaresi yok tamamen gidermek için ama benim tavsiyem böyle birşeye girmek yerine araç zaten beyaz olduğu için rötuş la hallolabilir dikkatli bakılmada görülür...
      nazar boncuğu niyetine yani...
      Allah beterinden esirgesin bununla geçmiş olsun...
      saol abi çokda derin deil hafif bir ezilme gibi birşey var boyanın dibi gözükmüyor tahminimce evdekiler bir yere gitti gelsinler ss çekeceğim bakalım autoking mini onarım yapılabilirmi acaba
      GIBBON

Yorum

Geçmiş olsun Onur
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
          Geçmiş olsun Onur
          saoll hasan teşekkür ederim. yapcak bişi yok yahu moralimizin bozulduğuyla kalacak ama yaptıkları hareket çok saçma bişi.. para kolay kazanılmıyor
          GIBBON

Yorum

geçmiş olsun,foto olsa,forumun uzmanları daha kolay yorum yapabilirler
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

geçmiş olsun çizik pasta cilayla geçmezmi acaba çok derin değilse illa belirli yerde kalır ama 1.2 cm e inecektir diye ümit ediyorum..

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Geçmiş olsun, hayatta egolarını böyle tatmin eden şerefsizler de var işte ne yapacaksın. En iyi çözüm auto king servisleri mükemmel çözüm üretiyorlar aracını götürüp göster bilgi al memnun kalacaksın sana yakın olanların adreslerini veriyorum.

autoking-bornova@autoking.org
                autoking-aydin@autoking.org
                [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
                  geçmiş olsun,foto olsa,forumun uzmanları daha kolay yorum yapabilirler
                  Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
                  Geçmiş olsun, hayatta egolarını böyle tatmin eden şerefsizler de var işte ne yapacaksın. En iyi çözüm auto king servisleri mükemmel çözüm üretiyorlar aracını götürüp göster bilgi al memnun kalacaksın sana yakın olanların adreslerini veriyorum.

autoking-bornova@autoking.org
                  autoking-aydin@autoking.org
                  Orjinal yazı sahibi: dragon_10
                  geçmiş olsun çizik pasta cilayla geçmezmi acaba çok derin değilse illa belirli yerde kalır ama 1.2 cm e inecektir diye ümit ediyorum..
                  tşkler saolun autoking düşünüyorum bende bakalım pazartesi günü gidicem inşallah çözülür sorunsuzca
                  GIBBON

Yorum

Geçen günde aracı bahçenin yanına park ettim. 30-40 dk. olduki komşu bizim hanımı aramış, aracın üzerinde çocuklar oyun oynuyor diye.
                    Olayın abartı olabileceğini düşünerek aheste aheste aşağı indim.
                    Çocuklar aracın tavanına çıkıp bahçedeki elma ağacından elma koparıyor. koca koca ayak izleri far önünden çıkmış, kaput, sileceğe basmış, ön cam ortası ve tavan..
                    Ordanda arka cam bagaj kapağı ve aşağı atlıyorlar.
                    Kan beynime sıçradı, araç zaten siyah her şeyi belli ediyor birde bu çıktı başıma.
                    Kovaladım hepsini bereket ezik göçük bi yer yok, çizik vs.
                    Ne yapacaksın ? Oluyor işte.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yakup
                      Geçen günde aracı bahçenin yanına park ettim. 30-40 dk. olduki komşu bizim hanımı aramış, aracın üzerinde çocuklar oyun oynuyor diye.
                      Olayın abartı olabileceğini düşünerek aheste aheste aşağı indim.
                      Çocuklar aracın tavanına çıkıp bahçedeki elma ağacından elma koparıyor. koca koca ayak izleri far önünden çıkmış, kaput, sileceğe basmış, ön cam ortası ve tavan..
                      Ordanda arka cam bagaj kapağı ve aşağı atlıyorlar.
                      Kan beynime sıçradı, araç zaten siyah her şeyi belli ediyor birde bu çıktı başıma.
                      Kovaladım hepsini bereket ezik göçük bi yer yok, çizik vs.
                      Ne yapacaksın ? Oluyor işte.
                      öyle a bide ne bilim 2 haftalık daha üstüne titriyoruz ailecek dikkat ediyoruz ama biz ne kadar titresekde dikkat etsekde illaki bi şey oluyor olmadan olmuyor nazarlık olsun ne diyimki eski araçta mahalleye geliyordum aracın 1 farı yanmıyordu çıkıyordum düzeliyordu bu olaydan sonra nazara inanmaya basladım şaka gibi
                      GIBBON

Yorum

geçmiş olsun, beyaz renk araçlarda ince yapılan rutuj pek belli olmamaktadır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                          geçmiş olsun, beyaz renk araçlarda ince yapılan rutuj pek belli olmamaktadır...
                          saol abi tşkler inş dediginiz gibi olur çok bozdu snirimi
                          GIBBON

Yorum

Geçmiş olsun....
                            Rutüş zımpara ve iyi bir polisajdan sonra eskisi gibi olur.
                            Beyaz olmasıda avantaj.

Yorum

Öncelikle geçmiş olsun, ülkemizde çekemeyen insanlar aşırı derecede mevcut.Hele k bulunduğunuz semt orta halli bir yer ise aldığınız araç milletin gözüne batıyor ve zarar vermek istiyorlar..

detay sitesinde görmüştüm, kırmızı bir araç baya çizikliydi.çiziklerin içini doldurup, kuruduktan sonra üzerine ince zımpara yapıp boya ile aynı yüksekliğe getiriyorlardı.üzerinede polisaj yapıyordu.çizikten eser yok.ki beyaz olmasıda iyi yani, çizikleri absort edebilen bir renk.

Yorum

İşleniyor...
                              X