86.000 e aldıgım imzamdaki aracın 2012 modelinin opelin yeni fiyat listesinde 115.000 lere kadar geldiğini göreceğimi herhalde rüyamda bile hayal edemeyecekken 2012 4*4 flexride a geçiş yapma dusuncemin bir anda yerle bir olmasına aglasammı gulsemmi bilemiyorum ) 2.elde ne olur bizim 160 lıkların durumu acaba bari 80 civarlarından alıcısı çıksa da satıp 1.4 polo tsi alsak otv derdimiz olmadan vergilerde abartılacaktır yakında bu gidişle.. malesef keyif aldıgımız arabamızdan bile sogutuyorlar artık..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
devlet baba yaptı yapacağını :)
Collapse
X
-
Ynt: devlet baba yaptı yapacağını
sorma vallaha 2 hafta önce 83200 tl ye aldıgımız opsiyonlu captivamızı şuan boş olarak 95 bin civarı fiyat söylediler bayiden şaşırdık kaldıkDüşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
-
Bu olay insignia olayı değil. Ayakta soyuluyoruz. Araba sahibi olmak artık luksten de öte. Alırken arabanın bi bucuk katı vergi. Yılda bi ton vergi (heleki 2.0 ustu ise araba) Benzin alıosun ona da bi ton vergi. Artık turkiyede ki en luks şey ARABAYA binmektir. Bunu bilir bunu solerim devletimiz saolsun. Keşke bi fırsatını bulsamda su dolandırıcı memleketten kurtulabilsem. Deprem vergisine 12 yıl sonra hala "güncelleme" geliyor kaldırılcağı yere. Ama sistem vatandaşı soymaya yönelik olduğu için emeğinin karşılığını az ver alman gerkenden kat akt fazlasını al. Bu yzuden vergi alda adı KDV ÖTV öenmli deil. Yaşanılcak bi yerde yaşamıoruz. Ve böle geldi keşke böle gitse. Her geçen gün daha kötüye gitcek. Alım gücü her geçen gün herşey için düşüyor. Artık Devlet millet için yok millet devlet için var. Bi insanın Kazancının %70-72 sini doğrudan ve dolaylı oalrak devlete verip, hizmet alamamasının tek açıklaması "kölelik sistemi geri döndü" olarak açıklanabilir sanırım. Şimdi bu böle. 2 3 yıl sonra bu oran %80-82 olur 7 8 yıl sonra yemek karşılığı çalışılır. 15 yıl sonra karşılıksız emek vermeye başlarız. Sadece yaşamak için. Adı yaşamak olur ama. Türkiye üst sınıfın keyif çattığı orta sınıfın alt sınıf olmaya zorlandığı alt sınıfın da ölmek zorunda bırakıldığı bi ülkenden ötesi olmadı olmıcakda. Her geçen gün tablo daha kötü olcak. Umudum kalmadı. 3 dönemdir tek parti iktidarı bile bu ülkeyi düzeltemediyse sannırım demokrasiden bişiler beklemenin bi anlamı olmayan bi Ülke. Allah sonumuzu hayır etsin. Artık arabası olana, sigara içen insana cep telefonu kullanan insana "zengin" dencek sanırım. Bu şimdi olmazsa 8 10 yıla garanti olcak
Yorum
-
devlet vatandaşına gösterdiği ilgi ortada eskiden vatan sağolsun derdim ama hastan olursa ilacını parayla alıyorsun reçeteni para ile yazıyorlar sosyal devlet attığı asfaltın parasını atık suyun bedelini verginin vergisini alırken artık vatan sağolsun demek hiç te içimden gelmiyor
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: rangestormsigara içme alkolu az tuket porcshe yerine fiat a bin hepsi bu kadar
Cruze 2010 Ls Automatic _ 6 Gear_ Plus Package _ Angel Eye Headlights _ Necvox Navi _ Teleflex GFI Alternative Fuel and Valve Lubrication Systems _ 2nd. wtcc Cruze with Pecochip at Turkey !
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriAllah'tan Porsche almayı düşünmüyorum, yoksa Fiat'la yetinecektik...
kendisi S-Guard'ından yada 760li'sinden vazgeçecek mi acaba
Ozel istekeleri ve gereksinimleri olanlar icin
Ben anlamiyorum bir seye luks deyip insan luksun everestine niye biner
Binince nasil rahat eder
Zaten ucak benzin hayat sana bedava
atla yerli mali otomobiline koy icine 3 litre motor helal olsun derim
Tum kamu , ordu ve resmi makamlara bu yerli otomobille donat zaten amortismani karsilarsin
O zaman insignia dan inmezsem fenerli Olayim
Yorum
-
Ya zaten olay o. Halkı luksden uzaklastırma cabaları ve kendileri lukse sahip olma istegi. Amac fark olusturmak. Sahip olabilcekleri herseye sahipler ama bu yetmıor yanı sıra sahip oldukları herseyin sadece kendilerinde olmasını istiolar. Anlıcagınz insan dogası. Hem zaten istedikleri herseye sahip olabilmeleri icin bizlerin istedigimz seylere sahip olamamaız gerekıor. Yoksa nasıl onlar sahip olsun Tabikide sırtımzdan
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriAllah'tan Porsche almayı düşünmüyorum, yoksa Fiat'la yetinecektik...
kendisi S-Guard'ından yada 760li'sinden vazgeçecek mi acaba
Yorum
Yorum