Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir yardın lütfen

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bir yardın lütfen

Arkadaşlar bilgisi olan yada başına gelen aydınlatırsa sevinirim.
    Yolda mazot var benim araç giderken fark ediyor ve frene basıp kayarak kaldırıma vuruyor ve duruyor.Arkadan gelen araç ise frene basıp kayarak geliyor ve aracıma çarpıyor.Tutanaklar tutuyor.Her şey tamamken kusurlu çıkıyorum ve ödeme yapılmayacağı söyleniyor.
    Tel görüşmlerinden sonra kimse bi şey açıklamazken eksper görüş kısımların yanlış doldurulduğunu söylüyor.Biz arkadan vurmuşuz gibi dolduruyoruz.Daha doğrusu yanlış kısma yazıyoruz.Karşı tarafın sigortasına durumu izah etsemde kabul etmiyor.Sigortalar birbirleri ile anlaşamadığından sigorta tahkimine gidiliyor ve ben orda suçlu görülüyorum.
    Kurulun yazılı kararı yok bu arada benim ne suç veya kural çiğnediğimde söylenmiyor sadece kurul sizi suçlu buldu deniyor ve ödeme yapılmıyor.
    Konuyu hakem heyetine taşıyacamda çünkü itiraz edilmiyor karara ancak mahkeme sonucu lazım.Her şeyi hazırladım yarın gidip belgelerle verecem.
    Sorum ise burda benim gözümden kaçan bi şey mi var,suçlu olabilirmiyim.Yada bi yanlış yere yazmam sonucunda bu kadar insan da bunu anlamayıp beni suçlu bulmaları saçma değilmi.

Ynt: Bir yardın lütfen

kesinlikle ve kesinlikle hiç bir sucunuz yok siz isterseniz mazottan kayıp kaldırıma vurmuş olmayın kasıtlı frene basıp arkadakinin çarpmasına sebep olun yinede haklısınız bu kazada nedeni kusurlu hareketlerin ilk sıralamalrında yer alan takip mesafesi arkdan gelen her aracın katiyen uyması gereken bir kural öndeki aracın olası freneleme kaza durumlarında tedbiren hızının yarısı kadar mesafe olmalı aranızda ve o mesafe aracın kontrollü durmasına yeterlidir,
    şöyle ki tutanaklarda a ve b aracları var şayet arkadan gelen araç konumunda tutanak kasıtlı veya bilinmeyerek dahi bu şekilde doldurulmuş olmalı ve ifade altlarında imzalarınız olacaktır siz arkadan gelen arac bendim diyerekten olan ifadeye imza atmadıysanız bunu mahkeme yoluyla tutnağın aslına ve karar değişimini isteyebilirsiniz,
    aracın resimlerini çektiyseniz herşey ortadadır zaten,
    velhasıl sizin aracınızın kaskosu varsa eğer olduğu gibi sucu size vermiş olsalar dahi alkol muayenesi görmemiş iseniz ve alkollü çıkmamışsanız kesinlikle sizin cebinizden beş kuruş çıkmaz sizin kaskonuz her iki aracın masrafınıda ödemek zorundadır en fazla yaptırımınız seneye kasko hasarsızlık indirimi alamazsınız...
    şuan için benim merak ettiğim konu sizin kaskonuz kazanın masrafını karşılamıyor mu ?

Yorum

İlk önce geçmiş olsun

Aslında sorun şu karan veren heyet robot gibi davranıyor ne yazılmışsa ona göre sonuç üretiyorlar ve kendilerince haklılar siz itiraz edin ama eliniz kuvvetli olsun şahit , fotoğraf vs... olsun büyük bir ihtimalle suçsuz olduğunuz anlaşılacak ama sıkıcı uzun bir süreçe başlıyor sizin için

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

kardeş benimde kırmızıda geçmek isteyen bir sarhoş yüzünden frene basıp savrulduğum ters iskitamette kafa kafaya 120 ile yaptığım kaza oldu. kabul edersinki ben ters istikamette göründüğüm için 8/8 hatalı bulundum ancak kasko hem benim araç hastane yargı masrafları hemde karşı tarafın masraflarını ödedi. sende böyle bir durum nasıl oluştu merak ettim doğrusu.

Yorum

Tek kusur açıklama kısmına yanlış yazılmassı diye düşünüyorum.A kısmına onlar yazıp imzalayacağına biz yazıp imzalamışız.Gerçi elimde resimler mevcut.Bir yazım hatası yüzünden mi ypksa trafik kural yüzündenmi suçlu olacaz bakalım

Yorum

tamamda yinede sizin cebinizden para çıkmıyor değil mi?

Yorum

Ödemeyi yaptım bile.
              Anladığım kadar ile dava açmadan bu sorunu çözemeyeceğiz.Sabahtan beri uğraşıyorum.
              Tutanak tutarken dikkatli olun benim gibi uğraşmayın sonradan.

Yorum

egr teminatı gecerse cıkar ama zor bi ihtimal ama kaskosu kesin bozulur emre
                Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                tamamda yinede sizin cebinizden para çıkmıyor değil mi?
                egr teminatı gecerse cıkar ama zor bi ihtimal ama kaskosu kesin bozulur emre
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Emre abi kardeşimizin mesajında ödemeyi yapmıyor demiş ödemeyi yapmıyorla kast ettiği ne yaniiki aracın kaskosu varsa mutlaka kaskolardan biri masrafın hepsini karşılayacak kaskonun ödeme yapmama drumu sadece ve sadece alkollü arac kullanmadan oluşan akzalar ve kasıtlı zarar tespit durumlarıdır , ben mesajda ki "ödeme yapılmayacağı " kelimesine takıldım arkadaş bi açıklığa kavuştursa iyi olacak...
                  yoksa hatalı kimse kasko her halikarda bozulacak...

Yorum

Öncelikle geçmiş olsun. Yazım hatası var ise bile sunu da kullanabilirsiniz. Sizin aracınızın arkasında hasar var. (Bu durumda siz öndeki araç oluyorsunuz) Diğer aracın önünde hasar olduğunu ve yapıldığını, yapılan yerden alacağınız fatura, eksper'in cekmis olduğu resimler ile kanıtlama sansınız olabileceğini düşünüyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                      Emre abi kardeşimizin mesajında ödemeyi yapmıyor demiş ödemeyi yapmıyorla kast ettiği ne yaniiki aracın kaskosu varsa mutlaka kaskolardan biri masrafın hepsini karşılayacak kaskonun ödeme yapmama drumu sadece ve sadece alkollü arac kullanmadan oluşan akzalar ve kasıtlı zarar tespit durumlarıdır , ben mesajda ki "ödeme yapılmayacağı " kelimesine takıldım arkadaş bi açıklığa kavuştursa iyi olacak...
                      yoksa hatalı kimse kasko her halikarda bozulacak...
                      katılıyorum ki bursada bir emsal dava var şuan geçerli tck da alkollü araç kullanmak kabahat sınıfında yer aldığından( asli kusur değil) kaskoyu mahkemeye verip alkollü olarak yaptığı bir kazayı bile ödetmişti. bence gözden kaçırılan bir nokta var kasko her türlü öder parayı

Yorum

Tşk. ediyorum arkadaşlar.Şöyleki;bugün itibari ile bayağı bi uğraştım,karşı tarafın sigortasını ikna ettim ve sigorta tutanaktaki yazım hatası yaptığımıda kabul etti.
                        Ödemeyi yapacak ama tramere başvurup beni suçlu buldurdukları için benimde sigorta tahkiminden bunu iptal ettirmem gerekiyor.
                        Pazartesi günü sigortaya bir dilekçe ile başvurup ricada bulunucam belki kabul ederler etmezlerse gerekli belgeleri doldurup tahkime başvurucam.Neticede biraz geçde olsa paramı alabilecem.
                        1-Tutanakları mutlaka dikkatli doldurun ve ne olursa olsun foto çekin
                        Bu arada kaza yapan hususi aracım değil ticari aracım ve kaskosu yok.Zaten kasko olsa sıkıntı olmayacak rucu oluyla halledecem.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KrM
                          Tşk. ediyorum arkadaşlar.Şöyleki;bugün itibari ile bayağı bi uğraştım,karşı tarafın sigortasını ikna ettim ve sigorta tutanaktaki yazım hatası yaptığımıda kabul etti.
                          Ödemeyi yapacak ama tramere başvurup beni suçlu buldurdukları için benimde sigorta tahkiminden bunu iptal ettirmem gerekiyor.
                          Pazartesi günü sigortaya bir dilekçe ile başvurup ricada bulunucam belki kabul ederler etmezlerse gerekli belgeleri doldurup tahkime başvurucam.Neticede biraz geçde olsa paramı alabilecem.
                          Bu arada kaza yapan hususi aracım değil ticari aracım ve kaskosu yok.Zaten kasko olsa sıkıntı olmayacak rucu oluyla halledecem.

arkadaş burada herkeze kriz geçirttin denese kasko yoktu diye... trafik sigortası sen suçlu isen zaten ödeme yapmaz karşı tarafı karşılar sadece.. zaten bi yerde terslik vardı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KrM
                            Ticari desen tamam kardeşim bizdede ticari var dediğin gibi ticarilerde kasko yerine trafik sigortası oluyor genelde oda sadece karşı tarafı karşılıyor kendi aracından sen mesulsun,tekarar geçmiş olsun çözlüme aşamasında olmasına sevindim...

Yorum

İşleniyor...
                            X