Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel'den Bir Yenilik

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel'den Bir Yenilik

bence bunlar yerine az fiyatları indirseler daha iyi olacak yıllık bakımda bile sömürüyorlar arkadaş daha bu ay 492 tl verdim.

Yorum

Hehe, altta kalan anahtarla bagajı açmaya çalıştığımda tepki vermemişti araba. Heralde sınırladılar anahtarı vale için vs. sandım Config'de de ilgili ayarı bulamayınca. Sonra o anahtarla arabayı çalıştırdıktan sonra (üstteki anahtar çalışıyordu) bagajı açmaya başladı. Bu da böyle bir anı
      Opel Insignia 2.0 CDTI 130hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OytunYalcin
        Anahtarların içinde geldiği kutu. Açık hali de çok şık 2 anahtar alt alta 2 yuvada sunuluyor. (Henüz fotoğrafları koymamış olsam da, bugün 1 haftası dolan bir Insignia'm var )
        2 anahtar koymak için mi bu kadar kutu

Yorum

fotolar hazır
          Oytun'un söylediği gibi artık anahtarlar bu şekilde teslim edilecekmiş. Diğer firmalarda böyle değişik şeyler var mı bilmiyorum ama güzel düşünülmüş bence
          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
            Orjinal yazı sahibi: dragon_10
            türk lokumu iskender döner
            Ne Türk lokumu abi opel Afyonda mı üretiliyo olsa olsa Alaman Cukulatası vardır
            bursa buluşmasının etkisindne çıkamamışım emre olsada yesek benim peder valide almanyada 1 poşet dolosu getiriyor

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Astra H
              2 anahtar koymak için mi bu kadar kutu
              Sunum önemli Insignia anahtarı işte diyorsun alınca

Orjinal yazı sahibi: cagri
              fotolar hazır
              Oytun'un söylediği gibi artık anahtarlar bu şekilde teslim edilecekmiş. Diğer firmalarda böyle değişik şeyler var mı bilmiyorum ama güzel düşünülmüş bence
              Ben görmedim ama üst segment otolarda olması normal. Kutu da fonksiyonel. Kullanılır bi şekilde anahtarlardan sonra
              Opel Insignia 2.0 CDTI 130hp

Yorum

Kutu şık olmuş ama önce anahtarın şeklini değiştirsinler insignia'ya çok basit duruyor
                2010 1.6 T edition elegance

Yorum

Böyle versinler tabi ya Ben aracı teslim aldım heyecanla yedek anahtarı unutmuşuz orda.Mazot alırken yanımıza geldi bayiideki çalışanlar evlerine gidiyorlardı tam.Yolun kenarında bekliyolar anahtar bizde kalmış diye uyardılar.Alıp öyle geçtik Böyle olması daha güzel.

Anahtarıda daha kibar bişey olabilir aslında.Sustalı anahtar modası eskiden vardı.şlak açılıyodu filan cebime koyduğumda anahtarı aklım araçta kalıyor.bagaj açıldı mı, kapılar açıldı mı filan diye

Yorum

Hakkaten anahtarlarınız nasıl sustalı değil mi şu an?
                    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

sustalı ama siyah kısım çok kaba duruyor bence .s

Yorum

ya herşeyi bırakın cruze ile aynı kasa olmasaymış bari anahtarlarımız ikisini yan yana koy aynı bana eziyet geliyor bu...

Yorum

Opeli şikayet edicem bende istiyorum böyle Verim anahtarımı geri bana böyle versinler
                          Beyaz tutkudur.

Yorum

Anahtarı kontaktan çıkardıktan sonra kutusuna koyar evimize çıkarırız artık. ihihi haha

Yorum

eeeee anhtarı böyle veriyorlarsa arabaya fiyonkmu bağlıyorlar haha haha haha
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Böyle bir araçta keyless yok hayret diyordum.
                                Demekki kutu içinde ne vereceklerini düşünüp bulamayınca böyle olmuş..

Şıklığa bakarmısınız ?

Yorum

İşleniyor...
                                X