Bu 1.4 tsi 140 hp ve 1.4 gm 140 hp motor çok tartışıldı.golf veya scirocco astrayı geçiyorsa sebebi ağırlık farkı.DH de bu konu uzun uzun konuşuldu.
Orjinal yazı sahibi: floyd1601
Orjinal yazı sahibi: Onat89
bilmem denemek lazım ama büyük ihtimal vw alır gibime geliyor kütle farkından
golf senin aracından daha ağır değil mi_?
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
1.4'ün fiyati aciklandi 61.016 TL edition elegance 2012 model,1.6'dan farkı 4000 TL
Otomatik araba ve düşük hacimli dizel getirmedikleri sürece Insignia number one olamaz, o ihtişama ve özelliklere rağmen
1.4 140 hp cosmo yok.
cosmo olmayan insignia içime hiç mi hiç hiç sinmez.
hadi bu olmadı , bütçeyi zorlayalım da dizel 130hp alayım desem yine cosmo yok.
istenen donanımı istenen motorla opel vermiyor, neye hizmet belli değil..
1.6 180 hp cosmo benzinli navi ile alsam aşağı yukarı 75,000 tl ki bu devirde yakıt cömerti bir araca bu parayı vermek mantıksız gelir bana. ha denirse ki lpg bağlat, buna hayatımda bulaşmadım bulaşmaya da niyetim yok ..
2.0 160 hp dizel cosmo navi ile 95,000 gibi rakamlarda..bu rakamlara çıkınca ben başka alternatifler ararım. birkaç yaşında 5.20d mesela veya başka birşey..
netice şu ki durum değişene kadar insignia olayı benim için bitmiştir..
1.4 140 hp cosmo yok.
1.6 180 hp cosmo benzinli navi ile alsam aşağı yukarı 75,000 tl ki bu devirde yakıt cömerti bir araca bu parayı vermek mantıksız gelir bana. ha denirse ki lpg bağlat, buna hayatımda bulaşmadım bulaşmaya da niyetim yok ..
2.0 160 hp dizel cosmo navi ile 95,000 gibi rakamlarda..bu rakamlara çıkınca ben başka alternatifler ararım. birkaç yaşında 5.20d mesela veya başka birşey..
hayırlısı olsun illa sıfırmı almayı düşünüyorsunuz bizler cosmo 2 ci el araçlarımızı 55 e falan malettik dizel alıp 25 bin tl fark ödeyeceğinize 25 binlik benzin yakın
1.4 140 hp cosmo yok.
hayırlısı olsun illa sıfırmı almayı düşünüyorsunuz bizler cosmo 2 ci el araçlarımızı 55 e falan malettik dizel alıp 25 bin tl fark ödeyeceğinize 25 binlik benzin yakın
ikinci el insignia düşünmüyorum. bunun sebebi de şu; her ne kadar en sorunsuz otomobil ünvanı almış olsa da çevremden fren, debriyaj ve trim aksamlarından şikayetler duyuyorum. ufak tefek te olsa benim gibi hassas ve titiz bir insan için çileden çıkarıcı olabilir bunlar. sıfır araçta hem bazı düzeltmeler yapılmış olabilir, hem de aldığım bayi ile sorunların garanti kapsamında giderilebilmesi açısından daha yaptırımcı olabilirim.
ikinci el olarak ancak temiz bakılmış ve az km. yapmış bmw veya audi düşünebilirim. bunlar için sorunsuz diyemesek te, malzeme kalitesi konusunda opelden daha ileri oldukları şüphesiz.
Yorum