satışta ve bizim forumda konuşulmuyo mu yoksa ben mi denk gelmedim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.4t 140 hp
Collapse
X
-
Ynt: 1.4t 140 hp
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
InsigniaTEAM
-
evet o motor... ben astrada kullandım şehir içi basmazsanız 8,5 ile 9 litre arası yakıyor.. ben performans olarak astrada bile memnun değildim... astra 1400 kilo insignia 1600 kg yakıt hem 1.6 t ler kadar olacak en az hemde performans olmayacak...F30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Onat89ben başarılı olacağına inanıyorum. sonuçta passat kalkabiliyorsa 1.4tsi ile insigniada 1.4t ile kalkar benim aracın 1.4 122 sciroccoyu aldığını düşünürsek insigniada passatı alır.... forever american muscle
122 lik scirocco 9.7 sn. senin aracının hızlanması kaç?
Jetta 1.4 TSI 170
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: floyd1601Orjinal yazı sahibi: Onat89ben başarılı olacağına inanıyorum. sonuçta passat kalkabiliyorsa 1.4tsi ile insigniada 1.4t ile kalkar benim aracın 1.4 122 sciroccoyu aldığını düşünürsek insigniada passatı alır.... forever american muscle
Orjinal yazı sahibi: floyd1601Orjinal yazı sahibi: Onat89ben başarılı olacağına inanıyorum. sonuçta passat kalkabiliyorsa 1.4tsi ile insigniada 1.4t ile kalkar benim aracın 1.4 122 sciroccoyu aldığını düşünürsek insigniada passatı alır.... forever american muscle
Yorum
Yorum