İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Emre benden cok yasaacaksin. Kac gundur bu ilan bakiyorum. Bence gri super olmus. Tm benim istedigim arac diyorum. Hatta satayim da alayim dedim. Ama son anda vazgectim. Bir de kmsi50000 olmus. Oyuzden tereddut ettim. Ama super arac ve fiyati da iyi bence......
Emre benden cok yasaacaksin. Kac gundur bu ilan bakiyorum. Bence gri super olmus. Tm benim istedigim arac diyorum. Hatta satayim da alayim dedim. Ama son anda vazgectim. Bir de kmsi50000 olmus. Oyuzden tereddut ettim. Ama super arac ve fiyati da iyi bence......
Abi benim arabamı kaplatmak istediğim renk buna çok yakın biraz daha mat biraz daha kurşuni bakalım askerden dönünce kaplatacam zaten
stock bir 2.0 ın cıpli 1.6 karşısında şansı 0 ben denedim bunu volkanla ki ben modifiye ettirmiştim 260 olmuştum..modifiye edilmemiş 2.0 tam konfor arabası.otomatik şanzıman aracı hantallaştırmış. ben kalkana kadar volkan iki boy uzamış oluyordu.Düz şanzıman olsa bu kadar rahat fark olmaz bence .Aktarma çok zayıf kalıyor.
birileri test araçlarını almış olabilir. 50b.60b sayıp 130 dan açmış kapıları...
Baalım kaça satılacaklar.
abi ben bu kırmızı insigniayı satan adamla konuştum aracı gidip torbalıdan almış gelmiş burada satıyorlar, acaba kaça aldılar ben de merak ediyorum, adam bana 125 olur dedi, yüzyüze de ben 100 bine kadar çekerim diye düşünüyorum, ya da şu da olabilir, torbalıdan bunlara verdiler araçları, kaça satarsanız satın gibisinden bir durum da olabilir... kırmızı alınabilir fakat ben debriyajı ne halde düşünemiyorum, madem bu araç istanbula da gitti, bu da az hırpalanmamıştır... bir de adam gelirken araç turbodan arıza vermiş, gidip izmir mercanlar da yaptırmışlar...
Yorum