bu araba test aracı degılmıydı ya ntvdede orda test etmıslerdı sanırım yanlıs hatırlamıyorum umarım? genel mudurun olcaktı bu araba demek satısa cıkardılar sonunda! sports tourda 10.000 km sonra satısa cıkcagını soylemıslerdı!
ewet fatıh abı dedıgın gıbı yada egemın mudurlerınden bırınını altında suanda o satmaya calısıyor! bırısı alıpta bunu satması zor gıbı gozukuyor! ya cok uygun fıyata aldı satan kısı yada opelın elemanlarının altında araba hala arabayı cok yorduk bız
muhtemelen Fatih abinin dediği gibi arabayı aldı şimdide yutturacak enayi arıyorlar. Çünkü bir benzerini Odak'ın sattığı Vectra OPC'ye yaptılar, alan kişi arabanın sağını solunu elden geçirip birisine sattı (argoda başka anlamı varda neyse )
Insignia OPC'nin Opel'den satış fiyatı 80.000di yanlış hatırlamıyorsam. Kaldıki arabanın sıfırı 130.000'di, bu ilanın fiyatı herşeyi ortaya seriyor
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
abi bu aracı çeşme'de kullandıkları şekli gördükten sonra bu fiyata 50 bine verseler almam biz bu aracı test ettik, kırmızısını, st'sini, arabalar yarım saatte bir lastik değişimine gidiyordu , debriyajın hali, frenlerin, süspansiyonunu hali, hele hele motorun halini düşünmek istemiyorum , ama her topalın bir kör alıcısı vardır
Bunun ilk baski balatasini ben yaktim bu arabayi alan olurmu bilemiorum 70 vermem o araabaya nasil kullanildiigini herkez biliyor kactane insanin altindan gecti zorlandi o fiyat ne oyle her dergiye cikti araba
valla ilanı verenin dünyadan haberi yok gibi....inanılır gibi deil yazdıgı fiyat...benim asıl merak ettiğim sey suaynı baslık altında sormam uygun mu bilmiyorum ama)biz bu arabayı almanya dan alsak türkiye ye kendimiz getirtmeye kalksak ödeyecegimiz vergi ne kadar olur acaba?bunu öğrenme sansımız var mıdır?
Yorum