Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Satılık Insignia OPC'ler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Satılık Insignia OPC'ler

139.000 Tl 23.000 km'de 2010 model göstergeler harika
    2016 w205 AMG

Ynt: TKF 32 İLK OPC SATILIK

bu araba test aracı degılmıydı ya ntvdede orda test etmıslerdı sanırım yanlıs hatırlamıyorum umarım? genel mudurun olcaktı bu araba demek satısa cıkardılar sonunda! sports tourda 10.000 km sonra satısa cıkcagını soylemıslerdı!

Yorum

Aynı zamanda bizim test ettiğimiz araç Hazarfende fiyatını pahalı açmış her halde biri opelden aldı bu aracı sonra normal fiyata satmaya çalışıyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ewet fatıh abı dedıgın gıbı yada egemın mudurlerınden bırınını altında suanda o satmaya calısıyor! bırısı alıpta bunu satması zor gıbı gozukuyor! ya cok uygun fıyata aldı satan kısı yada opelın elemanlarının altında araba hala arabayı cok yorduk bız

Yorum

adama mesaj attım hazerfende kı arac bu http://www.haber7.com/foto-galeri.php?cID=12506&s=3
          fıyatı ucurmusssun dedım
          2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

muhtemelen Fatih abinin dediği gibi arabayı aldı şimdide yutturacak enayi arıyorlar. Çünkü bir benzerini Odak'ın sattığı Vectra OPC'ye yaptılar, alan kişi arabanın sağını solunu elden geçirip birisine sattı (argoda başka anlamı varda neyse )
            Insignia OPC'nin Opel'den satış fiyatı 80.000di yanlış hatırlamıyorsam. Kaldıki arabanın sıfırı 130.000'di, bu ilanın fiyatı herşeyi ortaya seriyor
            InsigniaTEAM

Yorum

pahalı falan ama tr plakasını görmek yeterli

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dragon_10
                pahalı falan ama tr plakasını görmek yeterli
                sana katılıyorum
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

abi bu aracı çeşme'de kullandıkları şekli gördükten sonra bu fiyata 50 bine verseler almam biz bu aracı test ettik, kırmızısını, st'sini, arabalar yarım saatte bir lastik değişimine gidiyordu , debriyajın hali, frenlerin, süspansiyonunu hali, hele hele motorun halini düşünmek istemiyorum , ama her topalın bir kör alıcısı vardır

Yorum

Bunun ilk baski balatasini ben yaktim bu arabayi alan olurmu bilemiorum 70 vermem o araabaya nasil kullanildiigini herkez biliyor kactane insanin altindan gecti zorlandi o fiyat ne oyle her dergiye cikti araba

Yorum

görende sanırki ortalık malı :PP
                      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                      [center]

Yorum

80 e verdiler almadık zamanında şimdi kurnazların istediği paraya bak yuhh..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                          opc yimi ?

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

valla ilanı verenin dünyadan haberi yok gibi....inanılır gibi deil yazdıgı fiyat...benim asıl merak ettiğim sey suaynı baslık altında sormam uygun mu bilmiyorum ama)biz bu arabayı almanya dan alsak türkiye ye kendimiz getirtmeye kalksak ödeyecegimiz vergi ne kadar olur acaba?bunu öğrenme sansımız var mıdır?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dragon_10
                              Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                              opc yimi ?
                              Evet hazerfende etkinlikte boyle bir fiyat konusuluyordu.

Yorum

İşleniyor...
                              X