Arakdaş aradı beni az önce. Açık açık neden uyguna verdiğini sordum. Yurtdışına yerleştiğini, ve oranın şartlarına uygun araç alacağını belirtti. Orada da zaten bu tür araçlar o kadar paralara denk geliyormuş. O nedenle uygun dedi. Kaporo isteyip istemediğini, o kadar yol gelmek için neye güvenceğini sorduğumda kaporo istemediğini belirtti. İş yeri ile konuşup dönecekti. Henüz donmedi.
Var bir çapanoğlu yada çok şüpheciyiz. Anlayamadım.
İş yerinden izin alamamış. İzin alabilmesi için benim '' westernunion '' dan kendi adıma FRANSA olarak 5000 euro yatırmalıymışım. Ve yatırdığım belgeyi arkadaş yollamam gerekiyormuş.
O şekilde izin alabilirmiş. Dedim ki baya büyük şirket... Hm...
'' Madem pek, aracın fotoğraflarını alabilirmiyim? Detaylı fotoğraflar yollarsanız iyi olur, o kadar yol geliceksiniz emin olalım demi? '' dediğimde;
Aracı fotoğraflayamayacağını, aracının otoparkta durduğunu, şirketin patronunun otoparkında aracının yattığını, her dakka gidip izin alıp fotoğraf çekemeyeceğini belirten anlam veremediğim ( aslında verdiğim )
bir cevap verdi. Dedim ki; Madem çok büyük şirket, o kadar izinler için belgeler lazım filan, ama patronun senin aracını kendi otoparkında tutabiliyor. Helal dedim ne patronlar varmış.
Ayrıca dediğine göre araç yerli plakaymış. M değilmiş dedi. VErgi filan çıkmıyor dedi. Artık o noktadan sonra birşey diyemedim. Paylaşayım dedim sizlerle.
Ya ne çakallar var şu dünyada tam dövmelik.
Ev satacam desene üstünde az bi borç var kaldırmam lazım 500 euro sen ateşle de Zaten çok güven verdin ben komple parayı yollarım dersin.
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum