Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yorumsuz İlanlar Bölümü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Yorumsuz İlanlar Bölümü

Millet malını nasıl pazarlıyor pes valla iyi yazmış

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...96504574/detay

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet205
      Millet malını nasıl pazarlıyor pes valla iyi yazmış
      Bunun gibi yalancı, dolandırıcı, sahtekar o kadar çok satıcı var ki!
      28 Nisan 2016 tarihinde mesaj attım arkadaşa, 'Araçta flexride yok,
      fabrikasyon dediğiniz navigasyon cihazı piyasada 1.500-2.000 TL
      satılan OEM cihaz, neden yalan, yanlış yazıyorsunuz, ayıp değil mi?'
      dedim. Hem yalancı, hem de çok pişkin, bana yazdığı cevap da aşağıda:

Sinan Gunes
      uyarınız için teşekkürler şöyle soylim size araç lansman aracıdır o yüzden bütün aksamlariyla şuan en yenilerde yok bu ozellikler sizin 1500 takılıyor dediğiniz görüntülü cihazdan da değil bu o bin beş yüzükleri çok iyi biliyorum bu alakası yok birkere bununla lansman aracıdır olduğu için bütün özellikleri fuludur bunu bilin yeter iyi gunler.

Yorum

flexi değil dediğimdeki verdiği cevap;

iyi tamam siz öle bilin normal ınsigna dan bahsetmiyoruz 40 bin extrayi verince flexi yi nere koyduklarını kullanıcı harici bilemez o yüzden sadece konusulur
        NEcmettin abi, ben navigasyon cihazına dikkat etmemişim.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

ağır küfür edesim geldi
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Kaza boya yok ama bagaj değişik. Bunu Sahibinden. Coma yanıltıcı beyan vermekten şikayet etmek Lazım. Birisinin başını yakacak.
            "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Cosmo Siyah İç Döşemede Pano Black Harici Ahşap Trimleri İlk Kez Görüyorum.

Yorum

bu adam uzun süredir bu tarz ilanla aracını satmaya çalışıyor
                yeni değil nerdeyse bir yıldır sitede

Yorum

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...4475065/detay/

Satıcıya flexi var mı diye sordum cevap, " 2014-2016 modellerinde var o özellik"
                  Kendisini aracın full olmadığı konusunda uyardım ve 2009 yılından beri bu araçlarda opsiyonel flexi tercihi olabildiği, acı gerçeğini paylaştım.Cam tavan+flexi Bulursanız linkini bana atın diye rica etti,buldum,attım.
                  Bu ilana veya satıcının tavrına takılmadım. İnsignia almak isteyenler için gerçekten tarafsız ve tatmin edici bilgiler paylaşan çok güzel bir sitemiz ve onun değerli üyeleri,kurucuları var.Hatta diğer markalar hakkında bile çok ciddi bilgi sahibi oluyoruz.
                  İyi ki varsınız Arkadaşlar.
                  Edirne'den Ardahan'a kadar her güzide şehrimizden güzel dostluklar kurmamıza vesile olan başta Fatih Hocam olmak üzere destek veren herkese teşekkür ederim.

"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Böyle bir birliktelik sizler sayesinde oldu bizler bir kartopu yaptık sizler ise çıg olarak destek oldunuz esas ben sizlere teşekkür ederim.
                    Türkiyenin her yerinde dostumuz var biz büyük bir aileyiz

yaşasın insignia team kardeşliği

clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Oğuz bey güzel bir noktaya değinmişsiniz. Teşekkür ederiz.
                      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Değerli dostlar,

Böyle sahtekar veya bilgisiz satıcılar tarafından mağdur olmamak için İnsignialarda Flexi Ride özelliği olup olmadığını görsel olarak anlamamız mümkünmü?

teşekkürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adnanadnan
                          Değerli dostlar,

Böyle sahtekar veya bilgisiz satıcılar tarafından mağdur olmamak için İnsignialarda Flexi Ride özelliği olup olmadığını görsel olarak anlamamız mümkünmü?

teşekkürler
                          linke tıklarsanız resimde işaretli yerde 3 tuşu görmeniz lazım
                          https://www.google.com.tr/search?q=i...YDSEBw-hIjM%3A

Yorum

Görsel olarak

[img width=1024]http://yarimdebriyaj.com/galeri/albums/opel-astra-sedan-testi/dsc_2043.jpg[/img]

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

https://www.sahibinden.com/ilan/yede...19722873/detay

18 AY motor garantili yazılım !!!
                              https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Box iyidir yazılımdan korkanlara birebirdir
                                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                                X