Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yorumsuz İlanlar Bölümü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Yorumsuz İlanlar Bölümü

Çakal işte ben gerekenleri mesaj yoluyla gönderdim zaten bugün kandil yarında direk telefonla güzel dileklerimi sunacagım
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

YERSEN

geçen fabrikaya emekli polis bir abimiz geldi 2012 model dizel edition almış
      araç zır boş bugüne kadar okadar boşunu görmedim 16jant lastikler vardı üzerinde sanırım 80 yada 90 bin km de idi 70 bin tl ye almış

bide araba full herşey var o var bu var şu var okadar mutluki halinden anlata anlata bitiremiyordu.

adamada birşey diyemedim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YaheL
        YERSEN

geçen fabrikaya emekli polis bir abimiz geldi 2012 model dizel edition almış
        araç zır boş bugüne kadar okadar boşunu görmedim 16jant lastikler vardı üzerinde sanırım 80 yada 90 bin km de idi 70 bin tl ye almış

bide araba full herşey var o var bu var şu var okadar mutluki halinden anlata anlata bitiremiyordu.

adamada birşey diyemedim.
        deme aman deme yoksa canı çok sıkılacak
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

öyle işte selçuk kardeş

bizde anlata anlata bitiremiyoruz özellikleri
          ama satamıyoruz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
            https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...4728646/detay/

Nede güzel sallamış ya 17 61 k jantlar opc panjur opel orj navigasyon insanları keriz yerine koyan .......
            Oha didim
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Ya resimler yanlış ya adam aracı bilmiyor yada kendini akıllı milleti aptal sanıyor.Muhtemelen 3.şık.İnsignianın i sini bilmeyen kişi teknik verilere tıklasa 0-100 e ulaştığı saniyeyi,yakıtını salladığını bilir.Zaten gerisi kabus ötesi...
              "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

zaten acele edip değerinin altında da satmaya gerek yok, hakettiği fiyata gidene dek beklemekte fayda var aciliyeti yoksa. sonra cidden dolandırıcların faiş fiyatlarla piyasaya verdiği araçlar yüzünden gerçekten temiz dolu araçlar satmıyor. aslında ellerimizle araçlarımızın değerini düşürüyoruz. ve şu da var yani bu forumun samimiyetinden de kaynaklanıyor ve açık sözlülüğümüzden de, araçlarımızda park ampülleri arıza verse forumda ah vah ediyoruz, diğer forumlarda araba 2000km de şanzuman indirmiş öve öve bitiremiyorlar. dürüst olmak iyidir her zaman, ama bilinçsiz bilgilendirme de zararlı olabiliyor.
                1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

kurnaz bunlar bu arabaları bu paralara satıyorlar

Yorum

ben 70.000 tl yazmıştım satasım yoktu biri gelir alırmı aceba dedim bir ay boyunca tel susmadı araç 67 yi gördü satmadım

şimdi 62 diyorum araç değiştirecem millet birşeymi var fiyatı niye çektin diyor

nekadar pahalı ise okadar temiz ve güzel sanıyo araçları bizim saf milletimiz

Yorum

İlandaki saçmalıkları okumaktan fiyata gelememiştim şimdi gördüm 63.500TL istemiş muhaha muhaha

Bu arada opel ambleminin etrafının kırmızı boyanması/kaplanması ile standart panjuru OPC panjura dönüştürdüğü için tebrik etmek lazım... maad

Yorum

adamı kimse kıskanmasın bu arabayı istediği fiyata satar

Net

Yorum

Yok artık arkadaş, adam resmen makyajlı kasa insignia'nın ödüllü koltukları için internette yazanları kopyalamış, bildiğin kumaş koltuk için yapıştırmış
                          Ben de hala 1.4T aracımı satmaya çalışayım efendi gibi
                          2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

haha

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Arkadaşlar 180 bg orjinal fabrika çıkışlı lpglı varmış söylemiyorsunuz. Hele de iç kameralı olursa tadına doyum olmaz.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...97012806/detay
                              "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Özellikleri de baya fazlaymış hani. Xenon ampülleri gitmiş!!!
                                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İşleniyor...
                                X