Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yorumsuz İlanlar Bölümü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Yorumsuz İlanlar Bölümü

Orjinal yazı sahibi: bilgecem
    Orjinal yazı sahibi: kingdragon
    Arkadaşlar, bugün hep beraber adama mesaj atıyoruz, araçta flexride var mı diye soruyoruz, düğmesini niye söktünüz diyoruz
    ben yazdım bile...

"beyfendi özellikle suan herkesle bu konuyu tartışıyorum kendiliğinden otomatik tuşlu değil özelliğim deyince insanlar ne anlıyor bilmiyorum ki lansman aracı olduğundan herşey oto"

Cevabı geldi....
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Team ekibi olarak bu aracın sahibini incelemeye almalı. Ekip ten biri şakamı yapıyor bize
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
        Arkadaşlar, bugün hep beraber adama mesaj atıyoruz, araçta flexride var mı diye soruyoruz, düğmesini niye söktünüz diyoruz
        ben yazdım bile...

"beyfendi özellikle suan herkesle bu konuyu tartışıyorum kendiliğinden otomatik tuşlu değil özelliğim deyince insanlar ne anlıyor bilmiyorum ki lansman aracı olduğundan herşey oto"

Cevabı geldi....
        ne lansmanmış arkadaş
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
          Araçta flexi bile yok gerçekten o kadar yalancı varki şu piyasada bir araç alırken herşeyiyle araştırılmaz ise kandırılabiliriz.
          işin kötü yanı araçlarımı saterken herzaman doğruları yazarım millet inanmıyor...
          illa kazzığa balıklama atlayacaklar...

Yorum

Bu ilandaki işler hakkında fikirleriniz nelerdir Beyler?

https://www.sahibinden.com/ilan/yede...7152384/detay/

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aykutekim

Turn Push için konu var ben Odak'ta yaptırdım. Yetkili serviste garantili olarak aynı hatta daha uygun fiyata yaptırmak mümkün.

İçeriden bagaj açma benimde ilgimi çekti yapılmayacak bir uygulama değil

Yorum

Aferin adamlara uğraşıp, didinip, ilçelerde de montaj yapılır deyip para kazanmalarını beğendim, kapı aydınlatmaları ve bagaj açma işlemleri güzel.
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OGOKTAS

Turn Push için konu var ben Odak'ta yaptırdım. Yetkili serviste garantili olarak aynı hatta daha uygun fiyata yaptırmak mümkün.

Benim de dikkatimi daha çok bagaj açma düğmesi çekmişti zaten. Arka bagaj kapağındaki düğme oksitlenmeden bozuldu, anahtar üzerindeki düğmeden açabiliyorum ancak. Böyle bir uygulama aslında arabanın orjinalinde yer verilmeliydi bence. Yapılsa güzel olur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OGOKTAS

Benim de dikkatimi daha çok bagaj açma düğmesi çekmişti zaten. Arka bagaj kapağındaki düğme oksitlenmeden bozuldu, anahtar üzerindeki düğmeden açabiliyorum ancak. Böyle bir uygulama aslında arabanın orjinalinde yer verilmeliydi bence. Yapılsa güzel olur.
                    Bende ilk gördüğümden beri kullanılmayan bir tuş varmı bu iş için kullanılabilecek yada farklı markada olsa oraya takılabilecek daha şık bir tuş varmı diye bakıyorum

Yorum

Güzel Olmuş Hakkaten.
                      Arma Altındaki Bagaj Açma Düğmesinden Paralele Kablo Çekmeye Bakar Kapıya Kadar.

Yorum

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...4728646/detay/

Nede güzel sallamış ya 17 61 k jantlar opc panjur opel orj navigasyon insanları keriz yerine koyan .......
                        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                          https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...4728646/detay/

Nede güzel sallamış ya 17 61 k jantlar opc panjur opel orj navigasyon insanları keriz yerine koyan .......

bağzılarıda hak ediyor kardeşim )

ben doğruları yazdım millet anlamadı telefonda dert anlatmaktan bıktım..

en sonunda ilanı değiştirdim.

Yorum

Koltuk minder paketini yazmayı unutumuş.
                            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                            2.0 CDTI
                            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

3.0 MOTOR ARAÇLARIN PERFORMANSINDA diyerek resmen nefretimi kazandı. Ayrıca;

( cosmo ) modeline ek standart özellikler : Elegance Edition, DA

4 yönlü elektrikli bel desteği ayarı (yolcu)
                              6 yönlü yolcu koltuğu (elektrikli yükseklik ayarlı)
                              8 yönlü hafızalı sürücü koltuğu
                              9 Farklı Otomatik Aydınlatma Modu
                              vs.

Hem Edition Elegance diyor aracım ki evet öyle zaten ve Hem de COSMO MODELİNE EK nasıl oluyor ?????
                              1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                              Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Opc panjur derken de sanırım evindeki Otomatik Panjur yaptırmış ondan bahsediyor. Kısaltması falan olsa gerek :@
                                1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                                Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

İşleniyor...
                                X