Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yorumsuz İlanlar Bölümü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Yorumsuz İlanlar Bölümü

Tanju Çolak abimiz araba satıyor bakın hangisi ??
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71884244/detay

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
      Sport+Stil candır
      InsigniaTEAM

Yorum

Telefon numarasıda açık

Yorum

tanju reis de bizden

Yorum

tanju reis insigniadan pek memnun kalmamış ama anlaşılan. henüz 1600 km de ki arabayı neden satar ki paraya ihtiyacı olmayan adam...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Emin Günaydın
              tanju reis insigniadan pek memnun kalmamış ama anlaşılan. henüz 1600 km de ki arabayı neden satar ki paraya ihtiyacı olmayan adam...
              daha fazla hız olabilir

Yorum

ben bu Toyota Avensis aracı 10 sene ilk sahibi olarak kullandım ve 290.000KM de 27.250 ye sattım. İnsignia almak için. Aracımda 2 parça boya vardı. 2800TL lik hasar kaydı vardı yani. Arabam saat gibi yıllarca beni üzmeden çalıştı. Hatta ayrılırken yanımdan çekip gidişi beni üzmüştü. Toyotanın sağlamlığı özel bir bağ kurduruyor insana. Ben resmen hüzünlenmiştim.

Ama aşağıdaki ilandaki arkadaş fazla abartmış sanki 340.000KM de 22.000TL hasar kaydı var. Yazdığı açıklama tam komedi çelişkilerle dolu.KM den dolayı Fiyat uygun yazılmıştır falan 3 kapı boyalı ama sol iki kapı değişmiş yani değişen kapıda boyanmış bidaha 3 Çamurluk Boyalı. fiyat 30.750 TL güzelim 2012 model insignialar 45.000TL lere gidiyor :@

ilan:
                http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...59545161/detay

AÇIKLAMA:
                Araçta 3 kapı 3 çamurlukta çizik boyası var sol iki kapı değişmiş ağır kazası yok kasko oldugu için kapı değişmiştir boyanan ve değişen parçalar şişirilmiş bu nedenle 22 bin tl gibi bi hasar kaydı vardır arabanın genel olarak çok iyi durumda 9 hava yastığı mevcut katlanabilir elektirikli sinyalli yan dikizler kararan dikizler gibi birçok sayamadıgım özellik mevcut araba yakıtı 1.6 motor ve kasasına göre çok az yakıyor lpg'de 190 km yi gördüm 340.000 km'de uzun yolda yapılmış bu kilometre avensisi bilen bilir konforunu rahatlıgını 2007 makyajlı kasadır emsalleri 40 42 bin tl isteyenler var boya km den dolayı fiyar uygun yazılmıştır az bir pazarlık payı vardır aracı gelip görüp pazarlık vs. başında yapmanızı tavsiye ederim.
                1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Efenim, piyasa ve fiyatlar artıyor. Siz ne zaman sattığınız bilemeyiz ama sattığınız zamanki fiyatlar la şimdiki fiyatlar değişkendir. 1 ay içinde bile 1 -2 bin arttığını görüyoruz.

Hatasız insignia mı 45 bin TL ye aldım. 2010 vs 39 bn kusur km de. Şimdi perti o fiyata değil.

CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                  SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
                    Efenim, piyasa ve fiyatlar artıyor. Siz ne zaman sattığınız bilemeyiz ama sattığınız zamanki fiyatlar la şimdiki fiyatlar değişkendir. 1 ay içinde bile 1 -2 bin arttığını görüyoruz.

Hatasız insignia mı 45 bin TL ye aldım. 2010 vs 39 bn kusur km de. Şimdi perti o fiyata değil.

1 ay önce sattım Efenim. pert kaydı olmayan araç ortalaması fiyatları o km de 27.000 - 30.000 TL
                    22.000 TL hasar kaydı olan değişen bol bir araca üstelik 340.000KM bir araca 30.750 istenmesi normal gelmiyor bana 9-10 yaşında araba. Emsallerine bakacak olursak zaten uçuk...
                    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Bizim bu bölgede toyotalar iyi para ediyor, o eski 94-98 corollalar falan saçma sapan fiyatlara havada kapışılıyor. Bence istediğine yakın bir fiyata satabilir.
                      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Alacak olana hayırlı olsun o zaman

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...75104323/detay

Malum sitede , arabasında olmayan donanımları varmış gibi gösterip
                          insanları aldatmaya çalışan kötü niyetli çok satıcı var.Ama, bunun gibisini
                          hiç görmedim angry

Yorum

Hareketli direksiyon benim hoşuma gitti

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Flexi yi de özel mi yaptırmış
                              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

ya tutarsa....

Yorum

İşleniyor...
                                X