Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yorumsuz İlanlar Bölümü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Yorumsuz İlanlar Bölümü

gıcık oluyorum bende kardeşim 2000 3000 fazla yaz istediğin fiyatın altına verme neymiş pazarlık için aramayın
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Ankara Çankaya oran sitesinde panora alışveriş merkezinin karşısında orjinal beyaz bir opc duruyor. 2 senedir arkadaşıma her ziyaretimde mutlaka görürüm aracı. Başkada opc görmek nasip olmadı ankarada
      İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        Orjinal yazı sahibi: ozgurcetin
        Zaten resimlerin bazılarında araç hatchback bazılarında sedan olarak görünüyür. Sunroof yazmış ama resimdeki araçlarda sunroof yok. Ama fiyatına bakarsak adamın elinde bir opc olabileceği muhtemel.
        OPC'den önce, elinde araç var mı ona da bir bakmak lazım
        Katılıyorum çağrı. Opc diye gidip belediye otobüsüyle dönmekte olabilir işin içinde
        İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
          gıcık oluyorum bende kardeşim 2000 3000 fazla yaz istediğin fiyatın altına verme neymiş pazarlık için aramayın
          Nasıl Arıycan Tel Varmı ki??

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
            Tamamen Fiyatta Algı Yaratmak. Gerçek Satılık OPC yi Ne Zaman Çıkaracaklar Acaba Gün Yüzüne. Bi Tane Beyaz Vardı İstanbul Plakalı. Ara Ara Çıkıyordu İlana, Sanki O 2010 du diye Hatırlıyorum.

Koymustur belki daha onceden opc yi Ben bu tamponu ve icinde kirmizi falan olan galerideki opc den supheleniyorum.Kesin o yapmistir

- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ
            - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT
            - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fatihdemircelik
              Tamamen Fiyatta Algı Yaratmak. Gerçek Satılık OPC yi Ne Zaman Çıkaracaklar Acaba Gün Yüzüne. Bi Tane Beyaz Vardı İstanbul Plakalı. Ara Ara Çıkıyordu İlana, Sanki O 2010 du diye Hatırlıyorum.

Koymustur belki daha onceden opc yi Ben bu tamponu ve icinde kirmizi falan olan galerideki opc den supheleniyorum.Kesin o yapmistir
              Yetkili Bayi Olduğu İçin Ben Pek Şüphelenmedim Kırmızılı Kaplan Dişten. Ama Olabilir Tabi.
              Ben Beyaz Olanı Bekliyorum. Bir Kaç Aydır Yok Ortalıkta..

Yorum

Bu aracın içini dışını kırmızıya boyamak nereden aklına geldi acaba. Orjinal bir tasarım ise eğer mühendislere teessüf ederim hiç estetik bir görüntü olmamış. Çin malı opc gibi duruyor
                İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Evet Arkadaşlar An İtibarı İle Bu Gün Konmuş Bir Başka İlan....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...64336892/detay
                  Araç siyah fakat içerden çekilen fotolarda dikiz aynaları beyaz tamamen feyk gibi. muhtemelen kapora isteyeceklerdir arandığında (hoş numara yok) yada iletişime geçildiğinde

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kobe1453
                    Evet Arkadaşlar An İtibarı İle Bu Gün Konmuş Bir Başka İlan....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...64336892/detay
                    Araç siyah fakat içerden çekilen fotolarda dikiz aynaları beyaz tamamen feyk gibi. muhtemelen kapora isteyeceklerdir arandığında (hoş numara yok) yada iletişime geçildiğinde
                    Tebrikler, Hakkaten Çok Hassas Bir Detay.

Yorum

Özel plaka;
                      http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7482669/detay/

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

W Olsaymış Tam Olurmuş.

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...47820844/detay

Nasıl oluyor anlamadım alala

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Alttan darbe alıp, şanzıman, alt takım ve karteri yemişse ve bir müddet öyle gitmişse yatak sarma vs vs olmuş olabilir. Belki bu nedenle pert olabilir.
                            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Sudan olabilir mi

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Detaya girmedikleri için altından herşey çıkabilir Çok bulaşmamak lazım.
                                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X