Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yorumsuz İlanlar Bölümü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Yorumsuz İlanlar Bölümü

Bence dikkat edilmesi gereken konu aracın hiç dökülmemesi araba 500 bin km olmuş bi tek direksiyon parlamısı ve farlarda hafif kararma var . kasaya ve ya iç kısma bakarsan 4000 deki insigniayla farkı yok helal olsun adamlar boşuna DEKRA ödülü kazanmıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
      Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
      Şaman bey o mesajımdada belirtmiştim, yine belirtiyorum, bu yargım bana özel bi durum, benim kendi düşüncem, siz heralde anlamak istemiyorsunuz, ben 100 bin km bi aracı asla almam, benim için ömrü bitmiştir, size göre daha çok ömrü vardır o ayrı, beni bağlamaz...
      Bana,sana özel bir durum yoktur.Genel bir kanaat vardır ki her zaman geçerlidir. Sufyan kardeş de belirtmişti,ben de üstüne basarak söylüyorumlman, 100 bin km yaparak ömrünü tamamlayacak bir motoru asla üretmez!
      Canlı kanıt önümüzde,sizi bağlaması önemli değil,kişiseldir.Ama güneşi balçıkla sıvamak da mümkün değil.Gerçek şudur ki 47 bin km bir opel motorunun 1/10 ömrüdür,gerisi fantazi.
      Abicim , Hasan abinin dediği ömrü bitmiştir lafı araba daha gitmez anlamında değilki , arabanın onun gözünde bir ömrü kalmamış diyor. Herkesin kafasında bir km skalası vardır bu kimseye göre sabit olamaz...

Bizim aile benim hayatım boyunca 20 araba değiştirmiştir, bir araçla yaptığımız en fazla km 58.000, bizim görüşümüze görede 100.000km'deki bir araba, araba değildir.

Sözün özü; bu işlerin kimseye göre sabit bir değeri olamaz, Kimi 500.000 biner kimi 50.000..

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

100.000 km beni de psikolojik olarak etkiliyor, hiç cazip gelmiyor ve sanki her an sorun çıkaracakmış gibi hissettiriyor. (babamın Vectra 240.000 km'de )
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onur
          Şaman bey o mesajımdada belirtmiştim, yine belirtiyorum, bu yargım bana özel bi durum, benim kendi düşüncem, siz heralde anlamak istemiyorsunuz, ben 100 bin km bi aracı asla almam, benim için ömrü bitmiştir, size göre daha çok ömrü vardır o ayrı, beni bağlamaz...
          Bana,sana özel bir durum yoktur.Genel bir kanaat vardır ki her zaman geçerlidir. Sufyan kardeş de belirtmişti,ben de üstüne basarak söylüyorumlman, 100 bin km yaparak ömrünü tamamlayacak bir motoru asla üretmez!
          Canlı kanıt önümüzde,sizi bağlaması önemli değil,kişiseldir.Ama güneşi balçıkla sıvamak da mümkün değil.Gerçek şudur ki 47 bin km bir opel motorunun 1/10 ömrüdür,gerisi fantazi.
          Abicim , Hasan abinin dediği ömrü bitmiştir lafı araba daha gitmez anlamında değilki , arabanın onun gözünde bir ömrü kalmamış diyor. Herkesin kafasında bir km skalası vardır bu kimseye göre sabit olamaz...

Bizim aile benim hayatım boyunca 20 araba değiştirmiştir, bir araçla yaptığımız en fazla km 58.000, bizim görüşümüze görede 100.000km'deki bir araba, araba değildir.

Sözün özü; bu işlerin kimseye göre sabit bir değeri olamaz, Kimi 500.000 biner kimi 50.000..

Ne güzel açıklamışsım kardeşim, ama anlayabilene

Yorum

Hasan Bey, biraz ayıp olmuş, lakin ben sizin toyluğunuza verdim

Yorum

Hasan Bey, biraz ayıp olmuş, lakin ben sizin toyluğunuza verdim
              Şaman bey bana göre ayıp ettiğim bi durum yok, ama siz öle düşünüyorsanız yaş olarak büyüğüm olduğunuz için sizden özür dilerim, bu arada lafım direk olarak sizeydi zaten, çünkü anlamamakta ısrar ettiniz, üstüne kapanmış bi konuyu tekrar bana itham ederek bana cevap hakkı verdiniz, kişilerin kendi düşüncelerini eleştirirseniz, o insanada cevap hakkı doğar, bu şekilde uzar gider, hoş olmayan kelimeler, cümleler çıkıverir ortaya, ben o yüzden öncekim mesajında siz haklısınız, uzatmayalım demiştim ancak siz hala uzatıyorsunuz,

Toy biri olarak size tavsiyem kişilere direk özeleştiri yapmayın, genelleme yaparak düşüncelerinizi belirtin, yoksa herkes herkese cevap vermeye kalkarsa burası bir tartışma platformuna döner, bunun olmasınıda kimse istemez...

Yorum

Acaba bu platformda,kim gidip 100.000km üstü araç satın alır ve onu kullanır,onu sorgulamak gerekir öncelikle.

Yorum

Arkadaşlar,

Aslında her iki üyemizde bakış açısına göre doğru söylüyor o yüzden fikirlerimizi ısrarla muhatap kişilere vurgulamayalım zaten yazılan mesajları üyelerimiz kendilerince değerlendiriyorlar şimdi ben desem ki benim için 25 bin km de ki araç alınmaz bir grup üyemiz bana hak verecektir ama şuda bir gerçek ki araçların motorları 50-100 bin km olarak tasarlanmıyor 300-500 bin km olarak tasarlanıyor kimi aracını her gün kullanır 250-300 bin km yapar kimi az kullanır 10 bin km yapar her iki araçta fabrika verilerine göre çalışır demektir örnek verecek olursak bizim sektörde 700 bin km deki bir Tır daha yeni deniyor o yüzden mesajlarımızı kişilere hitaben yazmayalım

anlayışınız için teşekkürler.

Keyifli Forumlar.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

benim yorumum ne hasan kardese ne saman abime furkan kardese valla ben aldim 130 binde 530 GT aldim 8 9 ay bindim hic bir sorun yasamadim 160 binde de sattim iki aracin kaskosu agir geldigi icin
                    BMW 530 D gran turismo

Yorum

Ben özellikle genç arkadaşların bir otomobilin ömrü ve sorun çıkartacağı zaman dilimi konusunda yanlış genellemelere sahip olduklarını gördüm..
                      Bir otomobilin en çok sorun çıkartacağı zaman dilimi ilk 5000 km dir...En zorlu test ve incelemelerden geçmiş,yılın arabası seçilmiş modellerde dahi üretim ve montajdan kaynaklanan sorunlar bu zaman dilimi içerisinde ve teşhis edilir ve çoğunlukla garanti kapsamında giderilir.
                      Bundan sonra -eğer aracınızı hor kullanmıyor ve nasıl bakmanız gerektiğini biliyorsanız- sorunsuzluk dönemi başlar...
                      Periyodik bakımlara ve sarf malzemelerine harcadığınız para ve zaman size aracın ömrünün azaldığını düşündürmemelidir..
                      Otomobil üreticileri yeni bir model üretimine başladıklarında modelin piyasada iyi lansman yapması için ilk yıllar kaliteyi daha yüksek tutarlar.Daha sonraki yıllarda özellikle yeni kasalarda bu kaliteyi kasıtlı olarak düşürürler..
                      Bugüne kadar kullandığımız araçlardan bazıları ve yaptıkları kilometreler şöyle;
                      1974 Renault 12 / 17 yıl kullanıldı /500.000 km kullanıldı.
                      1987 Renault 9 Diesel/ 17 kullanıldı / 400.000 km İstanbul içi olmak üzere 500.000 km kullanıldı.
                      2000 Renault Megane 1 / 2005 yılında 180.000 km de alındı,250.000 km de halen kullanımda.

Bu araçlar ki premium kalite olmayan orta sınıf yerli araçlar...Hal böyleyken mazisini bildiğiniz bir Insignia size çok daha iyi hizmet edecektir..

Elbette Bakış açıları,alışkanlıklar ve değerlendirmeler farklılık gösterebilir...
                      Aston Martin DB9 sahibi birisinin sizin altınızdaki 0 km Insignia veya Mercedes'e "Yaa bu da araba mı?Benim gözümde araba değil" demesi gibi...
                      2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...63687040/detay
                        Bu nasıl birşey arkadaş.
                        Bu farlar stoplar direk oturuyor mu?
                        Düzeltme falan yapmışlar mıdır?
                        Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
                        Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

Burak vallahi çok beğendim bende, Çok iyi olmuş.
                          Ah para olsa da alsam şimdi bu aracı...

Yorum

Uğraşırsanız olur, tamponlar yeni tip fiber sanırım, ön far, arka stop ve arka bagaj değişiyor, yaklaşık 13 bin gibi bi maliyeti var...

Yorum

Araçta ekstra donanım olarak hiçbirşey yok.

Flexride - Sunroof - Park Asistanı - Deri Koltuk - Ergonomik Koltuk - DVD800 hiçbiri yok...

Aracın dışı spor içi ahşap görünümlü, tamamen uyumsuz..

Km'de yükselmiş, satışı zor olan bir aracı allayıp pullayıp satmaya çalışıyorlar.

Bence kesinlikle alınacak araba değil

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Katılıyorum fakat.. Egzoz uçları hariç görüntü şahane olmuş...

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

İşleniyor...
                                X