Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yorumsuz İlanlar Bölümü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Yorumsuz İlanlar Bölümü

34000 tl hasar o neymis ogle pert kayitli heralde
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
      bu 6.8 diye biliyorum ben
      öyle olması lazım, hatta 6.5'i zorlaması lazım

Orjinal yazı sahibi: Exqualitive
      kardeşim bunu alırsın almasına da sittin sene satamazsın, maşallah 34+7=41 bin tl hasar var, adam zaten aracı o fiyata veriyor hiç bence bulaşmaya değmez, zaten 120 bin km'de. onu da nasıl yapmış anlamadım, adam bu iki kazada 3-4 aya yakın aracı servise bırakmıştır zaten ondan sonra da üzerinden inmedi herhalde yılda 40 bin km iyi yani ayda 3500 km yol yapmış neredeyse

Yorum

35e alınır koltuklar jantlar araba parça parça satılır başkada birşeye yaramaz
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30832853/detay

2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum

Nasilda guzel bi reng
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1758237/detay/

araç sonradan yapılma m paketlerden değilmiş ne denyolar var ya sadece insanları kandırmak için neler yazmıslar
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl

araç sonradan yapılma m paketlerden değilmiş ne denyolar var ya sadece insanları kandırmak için neler yazmıslar
                "ÇOK ÇOK ÇOK AZ HASARLI" dedigi bu ise gerisini düşünemiyorum

Yorum

fotoları karıştırdı heralde
                  2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

m paket audi s line merco ve AMG paket bmw'ler piyasaya düşer yakındır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl

abi biz bu adamlara kia ceed bakmaya gittik ömür plazanın en alt katında yıkama işi yapıyorlar gençten bi çocuk selam verdik abi ara şu dedi bıraktı gitti arabada görünürde bişey yok abi tertemiz diyo bız bankadan hasarlı alıyoruz vs bıseyler karıstırdı arabaya baktıgımda araç çalısıyordu ama altın yağ vs bişey akıtmış neyse dedık kardeş bunu bi test edelım bı servıse goturup masrafını çıkarttıralım aracı alayım aynı gün dedim cevap abi arabayı çıkartamayız burdan parayı verır aracı alırsınız kısacası içi beni dışı sizi yakar adamları parayı alıp iteleme derdinde
                      ****Yıne aynen bır opel insignia buldum bu işleri yapan birinde edition paket 160lıkmış beyaz aracı gördük 1 parça arka çamurluk boyalı bıde kapısı ufaktan ezilmiş 52 bin dedi plakalı araç dedik hasarı ne çıkar 15 bın tl dedı ama aracınhasara cıkma sebebı baskası araca vurmus opel sahıbı 80 bın para almış.adamlar oyle laf oyunları yapıyor ki anlatılmaz opel sahıbı 80 bın tl aldıysa o araba komple pert o kadar hasar kaydı çıkar sıgortayı kanırmış olsalar bile boyle olacak suan kayıtlara geçmemiş hasarı ama 1 ay sonra geçeçek alan kişi 15bın hasar bılecek oysakı 80 bın hasarlı olacak kısacası uzak duralım
                      Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

Ya hikaye iste kardesim o kadar az hasarliysa kendileri yaptirip neden satmiyo birileri sorar bunlarin hesabini onlara er yada gec

F10 Msport

Yorum

Aynı soruyu ben sordugumda abı bız ugrasamayız bız hasarlı araç satarız dıyolar
                          Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

hasarlı araç işiyle amcam bir ara ilgilenmişti, eğer eliniz kolunuz çok uzun değilse ve mercedes bmw audi gibi araçları hasarlı alıp tamir ettirip satmaya veya binmeye uğraşırsanız astarı yüzünden pahalıya gelebilir, bir de (sözüm meclisten dışarı) hasarlı aracı hasarsız diye satmaya çalışırsan hem bu dünyada herkes anlıyor, ayrıca öbür dünyada büyük vebal... ama adam haklı sayılabilir hasarlı araçları ucuza alıp ucuza da satar, sonuçta bu da bir piyasa, 20 bin tl'ye mesela saab (piyasası çok durgun bir araç olduğu için örnek verdim) alacağına gider modelli bmw ya da mercedes alır onu satması da daha kolay olur, bu da bir piyasa bence ve pek yabana atılır bi piyasa olduğunu düşünmüyorum. daha elit bi kesime hitap eder, palio linea satmaktan daha mantıklı bence

Yorum

Fazla ucuz değil mi ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32197602/detay
                              2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Exqualitive
                                araçta hasar kaydı varmış motor traver ibşiler değişmiş yazmıs alttan darbelidir bu arac üstüne 7-8 bin koyup cosmo alınır

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                                X