Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
valla 62 63 dıyenler 60 a 59 a verenler var boyasız ama kmlerı 90.000 km cıvarında 60 61 e dolu fıyat olarak ama baya asagıya dusuyorlar orjınal navılı beyaz fln var cok cogaldı ınsıgnıalar bır bakıma cok guzel bır bakıma kotu
yok artık benzınlı fıyatına dızel ınsıgnıa kampanya super benzınlılerın ısı cok zor olmaya basladı valla.
Benim güvercini verip alasım var bunlardan ama dur bakalım, ama birde şurası var gidiyorsun ucuz diye arabanın kesin söylemedikleri birşeyi çıkıyor piyasaya o yüzden o kadarda garip bakmamak lazım
Asıl siz şuna bakın hele araba çalışır yürür diyor ne radyatör kalmış ne birşey o motor nasıl çalışıyor anlamadım ama neyse birde altına yazmazmı "güvenin adı" diye allahım tipe bak!
Şu nasıl? yüzeysel dıştan boyalı! ))) güneş yanığı olmuş araba arkadaşlarda iyi niyetten boyatmışlar! sakın kazalı falan sanmayın yüzeysel boyalı bak ona göre
Şu nasıl? yüzeysel dıştan boyalı! ))) güneş yanığı olmuş araba arkadaşlarda iyi niyetten boyatmışlar! sakın kazalı falan sanmayın yüzeysel boyalı bak ona göre
aracta sanruff mu var derı koltuk mu vavr opc paket uygulamasımı var navıgasyon mu var par asıstansmı var ne vr sadece edıtıonstantan farkı afl sı bombos bır arabasadece km dusuk
aracta sanruff mu var derı koltuk mu vavr opc paket uygulamasımı var navıgasyon mu var par asıstansmı var ne vr sadece edıtıonstantan farkı afl sı bombos bır arabasadece km dusuk
opsiyonları almamış olabilir ama bir Cosmo'ya, en üst seviye donanım paketine bomboş demek pek doğru değil bence Edition+Elegance donanım bile sınıfındaki araçlara göre birçok donanıma sahip.
opsiyonel olarak sadece 19" jant ekletmiş, Cosmo'da koltuklar standart olarak deri-kumaş kombinedir. diğer aksesuarları olmasa bile araç kendini gayet lüks ve dolu gösteriyor.
opsiyonları almamış olabilir ama bir Cosmo'ya, en üst seviye donanım paketine bomboş demek pek doğru değil bence Edition+Elegance donanım bile sınıfındaki araçlara göre birçok donanıma sahip.
opsiyonel olarak sadece 19" jant ekletmiş, Cosmo'da koltuklar standart olarak deri-kumaş kombinedir. diğer aksesuarları olmasa bile araç kendini gayet lüks ve dolu gösteriyor.
ben ınsıgnıalara gore bom bos demek ıstedım sanırım anlayamamıssınız yoksa cosmonın tum donanımını bılırım sonucta bende ınsıgnıa kullanıcısıyım degıl mi?
Yorum