Bu aracı gördüğümde hep içim acır bir tuhaf olurum allah hepimize malın mülkün hayırlısını versin ve acıdığımızı bizlere yaşatmasın.
Eğer benim bildiğim o araç ise. Babamın tanıdığı bir abimizin oğlu, aracı aldıktan kıssa bir süre sonra çocuk öldürüldü. Hikayesini tam bilmiyorum,neden niçin? Araç uzun süre dükyanın önünde kaldı.gelip gidenler fotoğraf çektiriyorlardı kimse hikayesini bilmeden.
Plaka olmadığından teşhis edemedim ama kilometresi falan sanki o araç gibi geliyor bana...Marka model renk aynı. Satılığa çıkarılan garaj işyerine çok yakın biryer.
Allah rahmet eylesin.
2010 1.6 T Cosmo Siyah + DVD800 + Sunroof + FlexRide + OPC Body Kit
bu araçtan bir tanıdığımın bir arkadaşında vardı öyle havalı duruyor ama iş öyle gözüktüğü gibi değil alanların hepsi satıyor. ve sıfır fiyatına nazaran acaip değer kaybediyormuş. birinci sıkıntısı 1.köprüden geçemiyor kamyon sınıfında. 2 . sıkıntısı ise havalı havalı istinye parka gittiniz ve otoparka yöneldiniz diyelim otoparkın önünden dönüp lpg li araçlar parkına çekmek zorundasınız çünkü bu araç standart 2,20 cm olan otoparklara giremiyor. insanların hemen satmasının en büyük sebebi budur. yani otoparklar ve köprü yüzünden alan bin pişman olmuş. bunların dışında tabi alana dokunmaz ama yakıt , vergi , kasko su baya bi pahalıdır.
2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
bununla şehirde ne gezecen ben bunu dağa taşa vururum valla çar çamur demeden her tarafta zorlarım yarım boy denize sokarım yapmadım işkence kalmaz buna hakkını versin diye
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
hergun bundan 1 tane goruyorum sahıbıyle bır turlu denk gelemedık adam arabaya haftada 3 4 gun bınıyor yaklasık gunde yaptıgı yolda evınden ıs yerıne kadar 100 km ıle 120 km arasında yapıyor gıdıp bınıcem en sonunda merakedıp
adam neler yapmıs ya cıft turbo fln helal olsun ıyı sallıyor 262 km hızıda kopyalamıs bır yerden
abiyi ayakta alkışlıyorum clapclap
"simit" nedir ya, 3 yaşındaki çocuğa sorsan direksiyon der.
alkışlamamın sebebi de ilan bilgisindeki saçma şeylere rağmen arabanın adını doğru yazmış
en temiz Insignia'sı da 70.000km'de, sıfır gibidir kesin
farlarda Flexi sistemini de ilk defa duymuş bulunduk daha neler duyacaz değerli flexiseverler oleyy
FARLARDA FLEXİ SİSTEMİ YOLU TAKIP EDER YOLUN KONUMUNA GÖRE UZUN KISA YAPAR HIZA GÖRE MESEFE AYARLAR BU ÖZELLİK ÇOGU İNSİGNİA DA BULAMAZSINIZ
FLEXİ RİDE ŞAŞİ (SPORT,TOUR,KAYGAN ZEMİN MODLARI) SPORT BASILINCA BEYAZ EKRAN KIRMIZILAŞIR ARAC DAHA YÜKLÜ Bİ PERFONMASA SAHİP OLUR TOUR DA İSE ARAC YAYLAR SERTLEŞİR VE İÇİNDE HİÇ BİR YOL BOZUKLUGUNU HİSSETMEZSİNİZ KYGAN ZEMİN İSE KISIN YOLUN KÖTU OLMASI DURUMUNDA KULLANILIR
ARACIMDA EK OLARAK ÇİFT TURBO ÇİFT EKZANTRİL ÇİFT VALF VARDIR 220 HP LİK BİR SURAT MAKİNASI DİYE ADLANIRABİLİRİZ
son söz çok yandan çarklı olmuş kapak niteliğinde ))
HERKESE HAYIRLI SATIŞLAR PARASI OLAN ALIR OLMAYAN MUHALEFET OLMASIN
Yorum