19500 yazmak istemiştir belki , gerçekten 195 bindeyse arabadan hiç inmemiş olması lazım. Veya gidiş+geliş toplamda 250 Kmye yakın yapmış olması lazım HER GÜN. (Haftasonları dahil)
49.000 Bana gerçekten çok düşük geldi ama ne olursa olsun
Neredeyse tam dolu bir araç , media eklentileri yaptırmamış sadece. Bir de dikkatimi çekti Elfreni var mekanik. Yine de 49 değil 55-60 Kadar eder diye düşünüyorum alala
Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
araç sport donanıma benziyor, koltuklar, pedallar, jantlar, ama araçta afl var ya da o farı taktırmış :S ya da premium paketse dvd nerde? :S anten de edition anten, araç çok garip birşey
Koltuğa bakarsan deri eskimiş duruyor. 195 bin km oturulmuş gibi yanlız koltuklar elektrikli değil, cosmo donanım değil araç... ilginç bir durum var ama
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
adamın ihtiyacı varmış ben rezil olacagıma malım rezil olsun mantıgında heralde
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Koltuğa bakarsan deri eskimiş duruyor. 195 bin km oturulmuş gibi yanlız koltuklar elektrikli değil, cosmo donanım değil araç... ilginç bir durum var ama
Araç sport donanım ama antenin shark olması gerekirdi bana en garip gelen durum, el freni ... Kimsenin dikkatini çekmedimi
Araç sport donanım ama antenin shark olması gerekirdi bana en garip gelen durum, el freni ... Kimsenin dikkatini çekmedimi
Yorum