Bence öyle yapacağınıza sahibinden in yöneticilerine msj atın. ben öyle bir mesaj atmıştım bir araç hakkında yayınına son verdiler aracın adam düzeltip tekrar ilana koydu site yöneticileri titizler bu konuda
Bence öyle yapacağınıza sahibinden in yöneticilerine msj atın. ben öyle bir mesaj atmıştım bir araç hakkında yayınına son verdiler aracın adam düzeltip tekrar ilana koydu site yöneticileri titizler bu konuda
onu da yaptım zaten
En güzeli Ben de şu motor rektefiye edildikten sonra işte aslında 150 binde ama 10 bin önce motor komple yenilendi diyip 10bin yazmıyorlar mı çıldırıyorum. Arama kriterlerinde başlarda çıkıyor. Ben de şikayet ediyorum hep. Uyarı alıyorlar.
Bildigim kadarıyla orada araba yasına göre vergi alınıyor , hatta arabayi hurdaya ayırmak bile ücretli diye biliyorum. (yanlış biliyorsam affedersiniz )
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
bizim ilan hiç olmuş ya ihihi linkini verdiğim ilanda 1.2 motor Corsa B için 158.000€ gibi bir rakam istiyordu
tekrar bulursam yeni link paylaşırım
Yorum