Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yorumsuz İlanlar Bölümü
Collapse
X
-
Ynt: Yorumsuz İlanlar Bölümü
Watermark yapıcam artık...Sadece ben değil herkes yapmalı...
Programları var resmin üstüne transparan bir şekilde imza isim vs. yazıyon..
Ömür bi ara yapıyodu...
Dallama bunlar yaa Google da aratmış herhalde...
Sitenin ziyaretçi uygulaması tekrar gündeme gelsin
Yorum
-
'11 Symbol Dci, '08 Passat Comfortline
Yorum
-
milleti aptal yerine koyuyorlar ya da öyle sanıyorlar demekki abi, iyi yapmışsınız valla şikayet ederek... adam aracı perte çıkarmış herhalde, yalnız şöyle bir durum da olabilir abi, adam önceki aracı perte çıkarmış, plakayı tekrardan almış ta olabilir, şimdi araçta 55 bin hasar çıktıysa bu aracı tekrardan bu kadar iyi nasıl toplamış olabilirler?
Yorum
-
Zaten bunu sorduğumda satıcı tramerde hata vardır dedi,3 defa sms gönderdim 3üde hatalı mı??
Bana aracın motor ve şase no verdi ,motor no göre sadece cihaz çalınması 408 tl lik hasarı var, bu arabanın anladığım kadarı ile change(motor ve şase no değiştirilmesi) ihtimalide mevcut sonuç olarak ne olursa olsun en ufak bir boyası olmayan arabamla kafa kafaya değişilebilecek bir araç değil.
Birde tek kişi tarafından kullanlmış araç nasıl olurda 23-06-2011 de satış görür , en azından satıcının ilk sahibi olmadığı aşikar. Yani mide bulandırıcı bir ilan.
Son olarak takas değeri 65,peşinde en son 60 diyor,bende arabama 57 istiyorum ve pazarlık olur diyorum bunada uyar demiş olması manidar..
'11 Symbol Dci, '08 Passat Comfortline
Yorum
-
Beyler dikkat özel üretim astra sedan opc Opel bunu sırf bu adam için üretti haha
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23Beyler dikkat özel üretim astra sedan opc Opel bunu sırf bu adam için üretti haha
InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23Beyler dikkat özel üretim astra sedan opc Opel bunu sırf bu adam için üretti haha
Yorum
-
2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro
Yorum
Yorum