Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yorumsuz İlanlar Bölümü
Collapse
X
-
Ynt: Yorumsuz İlanlar Bölümü
Emre,
Satilik ilanlar bolumu: bir kisinin elindeki mali gercekten satmasi amaciyla verdigi ilanlarin yer aldigi bolumdur. Gordugum kadariyla aracini satmak icin degil, baska bir sitede satilan araclar icin yorum yapilmasi icin yazmissin. Bu nedenle ilanini baska bir alana tasiyorum.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
-
emre abi bende bunu gördüm resmen aracı yürüyen panzer yapmış )) radar korkusu olanlar almasın
Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
LAP CIKI DAIME FOR YOU CINTERATTO PIRELLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII .............!!!!!!!!!!!!2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
adamı aramamak için kendimi zor tutuyorum diyer insignialardan az yakıtor diyor ya 2 .ilan da torku fazlaymış ondan ihihi ayvayı yediniz beyler sizinkinin torku azsa sısi kazıkladı opel hız lastikleri hız amörtüsörlerine bişey demiyorum zatenHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: turquaz72Emre,
Satilik ilanlar bolumu: bir kisinin elindeki mali gercekten satmasi amaciyla verdigi ilanlarin yer aldigi bolumdur. Gordugum kadariyla aracini satmak icin degil, baska bir sitede satilan araclar icin yorum yapilmasi icin yazmissin. Bu nedenle ilanini baska bir alana tasiyorum.
Yorum
-
adamda kuru fasulyeyi bol yemiş çift turbolu olmuş yaw :P kıskanmayın adamı .. hayretsiniz haaaaaaaa :P2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
çift turbo bi de intercular varmış bu intercular ne acep ya bu arada ilk ilan vxr paket olmuş, Türkiye'de özel siparişle yapılıyor yeni alacak arkadaşlara duyrulur
ikinci ilanda kaza önleyici yol sensörü var!!!! ya bu süper bir özellik!!! kaza yapacağı zaman yol kazayı engellemek için elinden geleni ardına koymuyor!!! mesela yol darsa birden genişliyor, yokuşsa birden düz yol oluyor filan haha haha haha
Yorum
-
Bir yorumsuz ilanda benden ama gerçekten yorumsuz...
Yorum
Yorum