Hasan kardeş 47.000 km yol yapmış araca 'yarı ömrünü tamamlamış' diyordu
Bu araba kedi gibi dokuz canlı herhalde, dimdik ayakta ve yürümeye hevesli görünüyor.
Yaşasın ihtiyar delikanlı ihihi
Bu araba kedi gibi dokuz canlı herhalde, dimdik ayakta ve yürümeye hevesli görünüyor.
Şaman bey o mesajımdada belirtmiştim, yine belirtiyorum, bu yargım bana özel bi durum, benim kendi düşüncem, siz heralde anlamak istemiyorsunuz, ben 100 bin km bi aracı asla almam, benim için ömrü bitmiştir, size göre daha çok ömrü vardır o ayrı, beni bağlamaz...
Şaman bey o mesajımdada belirtmiştim, yine belirtiyorum, bu yargım bana özel bi durum, benim kendi düşüncem, siz heralde anlamak istemiyorsunuz, ben 100 bin km bi aracı asla almam, benim için ömrü bitmiştir, size göre daha çok ömrü vardır o ayrı, beni bağlamaz...
+1 Benim içinde 100 bin ömür bitmiş demek Hasan abi katılıyorum sana ama ben 50 binden yukarıda hiçbir aracı almam.(Çok özel bir makine olmadığı sürece)
2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket. Gerçek pilot
Bana,sana özel bir durum yoktur.Genel bir kanaat vardır ki her zaman geçerlidir. Sufyan kardeş de belirtmişti,ben de üstüne basarak söylüyorumlman, 100 bin km yaparak ömrünü tamamlayacak bir motoru asla üretmez!
Canlı kanıt önümüzde,sizi bağlaması önemli değil,kişiseldir.Ama güneşi balçıkla sıvamak da mümkün değil.Gerçek şudur ki 47 bin km bir opel motorunun 1/10 ömrüdür,gerisi fantazi.
Bana,sana özel bir durum yoktur.Genel bir kanaat vardır ki her zaman geçerlidir. Sufyan kardeş de belirtmişti,ben de üstüne basarak söylüyorumlman, 100 bin km yaparak ömrünü tamamlayacak bir motoru asla üretmez!
Canlı kanıt önümüzde,sizi bağlaması önemli değil,kişiseldir.Ama güneşi balçıkla sıvamak da mümkün değil.Gerçek şudur ki 47 bin km bir opel motorunun 1/10 ömrüdür,gerisi fantazi.
Şaman bey siz ne diyorsanız doğrudur, uzatmaya gerek yok !
Babama 180.000 km de aldığım Megane bile motor kapağı açılmadan 250.000 km yi gördü..Servisteki ustalar 14 yaşındaki bu arabalardan daha bir tane bile rektifiye etmek kısmet olmadı dediler..
Özellikle motor teknolojileri çok gelişti..Yeni motorlar artık rodaja dahi ihtiyaç duymuyor..Eskiden 5000 km de bir yağ değiştirirken bazı sentetik yağlar artık 20000 km hatta 30.000 km de bir değişiyor.
Periyodik bakımlarını yaptıktan sonra çok kronik sorunları olan bir araba almamışsanız alacağınız araba size 500.000 km başınızı ağrıtmadan hizmet edecektir.
Bence 100.000 km bir otomobil için hor kullanılmadıkça günümüz teknolojisinde hiçbirşey...
Yorum