Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yorumsuz İlanlar Bölümü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Yorumsuz İlanlar Bölümü

Bu ilanı daha önce kimse link attı mı bilmiyorum ama ilanın açıklamasını kim yazdıysa ben o işlere baksam kesin komedi dizisine senarist olarak alırdım.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9736971/detay/

2014 INSINGNIA 1.6 SIDI AT 170 bg TURBO Sedefli Mahagony Kahve COSMO + STİL PAKET

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Alper Bilgin
      Bu ilanı daha önce kimse link attı mı bilmiyorum ama ilanın açıklamasını kim yazdıysa ben o işlere baksam kesin komedi dizisine senarist olarak alırdım.
      http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9736971/detay/
      Aynen

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Efsane olmaya çalışmış...

Yorum

Altın değerinde bu araçlar ALınır.
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-bmw-5.20i-mpaket-vakum-hayalet-ekran-sunroof-full-plusfull-179526424/detay/

En kaba tabiri ile; "yahu bu arkadaşlar ne ayak.". ihihi
            34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Bu final oto genelde bu tarz, az hasarlı araçlar satıyor, bu araçları nerden buluyor, nerden alıyor bilinmez, geneldede lüks araçlar, bi bit yeniği var gibi, araç çalıntı, change, yada yurtdışından sahte evraklarla ülkemize sokulmuş, kasti olarak hasar verilmiş bile olabilir, yüzde doksan bayi çıkışlı değildir zaten...

Yorum

Final oto duyduğum kadarı ile sigorta şirketleri ile anlaşmalı ataç satılana kadar dosyası açıkta bekliyor ve sorgulamada birşey çıkmıyor satış yapıldıktan sonra araça pert kaydı çıkıyor diye birkaç yerde okumuştum hatta araç alan birkaç kişi şikayet var sitesine bunları yazmışlar bu kadar az hasarlı olupta bı kadar uygun satılmasının altında bu olabilir diye düşünüyorum
                2010 1.6T Cosmo

Yorum

Buda mantıklı, büyük hasarları yaptırıp küçük bi hasar bırakıp satıyor olabilirler, yoksa bu hasarla bu araç bedava...

Yorum

Tam şimdi paylaşacaktım bu nasıl bir ilan diye bende anlayamadım ?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
                      Bu galeri benim evimin orada bugun hasteneye giderken baktım hasarı yoktu bir sorayım fiyatını dedim yenı yaptırdık cıtır hasarlı fıyat 132.500 oluyor dedı cıtır hasarla bu araba nasıl 132.500 dedım piyasası bu bmwler kazalı olunca cok değer kaybediyor evet haklısın dedım ayrıldım
                      2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
                      Gerçek pilot

Yorum

Benim anlamadığım adamlar bide bundan kar edecek öylemi bu fiyata.. acaba kaça almışlardır bu aracı..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79665984/detay

ZENOFAR?
                          1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79889522/detay

manuel opc'lerin 0-100'ü 5 saniye mi? yoksa sallamış mı
                            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

5 değilde 6 saniye diye biliyorum ben.
                              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Dikkatimi çekti de iç mekan ve motor fotolarını neden katalog fotoğrafı kullanmış ki?
                                İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                                X