Duyuru

Collapse
No announcement yet.

20CDTI Cosmo mu ??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 20CDTI Cosmo mu ??

Selamın aleyküm değerli forum üyeleri. Aranıza yeni katılıyorum. Sizler tecrübeli olduğunuz için danışmak istediğim konular var. Benim mercedes E270 CDI vardı onu sattım . Şimdi 4-5 markaya kadar eleyip geldiğim seçeneklerimde bana yardımcı olmanızı istiyorum. Bütçem 70.000 ile 85.000 arası. Bu paraya karşılık :

1- Opel İnsignia 20 CDTI Cosmomu ? ( Sıfır yada 2011 model )

2- Mercedes E320 mi ? ( 2003 model )

3- Mercedes E270 mi ? ( 2005 model )

4 Audi A6 mı ? ( 2005 -2008 arası )

2011 yılında sıfır astra edition almıştım ve 3 sene kullandım hala gözbebeğimdir. Mercedes yada opel vs. olması sorun değil. İnsignia sanırım 1 seneye kadar kasa değiştirecek. Malum o zaman bu eski kasa olacak . Birde forumda takip ettiğim kadarıyla disklerde, balatalarda , debriyajda sorun varmış . İçinden de bilinmeyen sesler geliyormuş. Bu konularda aydınlatırmısınız ? Mercedes ten çok memnundum her şeyi ile mükemmel ( özellik donanım vs. ) Ama bütçem sınırlı olduğu için bu parayı 7-8 senelik arabalaramı vereyim yoksa sıfır yada 2011 model arabayamı vereyim tereddütü başladı birde. Benim sizlerden ricam hem insignia hakkında hem diğer markalar hakkında tecrübesi olan üyeler beni aydınlatabilirmi ? Çünkü ben arabayı sıfır alıp mesela 3 ay sonra herhangi bir kullanıcı hatası olmadan sorun çıkıp servise bayiye falan gitmek istemiyorum. Mercedes 2 senedir bendeydi ve sadece yağ su değişimi gibi durumlarda servise gittim başka bana ne ses ne sıkıntı ne gürültü hiç bir sıkıntı vermedi. Sizlerden değerli yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla .

Halil Hasan Kavak.

Ynt: 20CDTI Cosmo mu ??

aleyküm selam abi, hoşgeldiniz öncelikle tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız, çok mutlu oluruz. http://www.insigniateam.com/forum/index.php?board=1.0

şimdi değerli abim, mercedes gerçekten tartışmasız bir araba, hele yazdığınız modeller tadından yenmez arabalar, fakat, bir mercedes kullanıcısı olarak bilirsiniz, mercedes bakımı pahalı bir araç ve modelleri gereği yaşı yüksek araçlar, kimbilir kaç el değiştirmiş, nasıl kullanılmış, alırsınız bir ton masraf çıkarır, aldığınıza pişman eder, bu mercedeslerin piyasada garantisi yok, çalıntı olma ihtimalleri bile çıkıyor ortaya, bir de imkanı yok o modellerde düşük km'li araç bulamazsınız, alırsınız motor ister, bir dert daha, gelelim 2. sorunuza, insignia'nın daha ufukta görünen bir kasa değiştirme olayı yok, sadece bazı iyileştirmeler, ve yeni motorlar ekleniyor, daha araç 2009'de çıktı, en azından 2015'e kadar bu kasa kalır, çünkü insanların bu araca hala gözü alışmadı, hala hayranlıkla bakıyorlar, 2011 cosmo veya sıfır cosmo, hem donanım hem de motor olarak, tüketim olarak, istediğiniz değerleri size sağlayacaktır buna emin olun.... 3 sorunuz ise, kokpitte çıtırdama oluyor, kolaylıkla gideriliyor, debriyaj sorunu, 1.6'larda yaşanıyor, ama sert kullanımda, dizeller genelde otomatik oluyor, manueli çok zor bulursunuz, o zaman debriyaj sıkıntınız dakalmaz, frenleri de gayet sağlıklı, arada problemler olabilir ama, giderilmeyecek şeyler değil...

Yorum

A.S. hoşgeldiniz keyifli forumlar
      1. İnsignia kullancısıyım.. 160 hp cosmo.aracım +sunroof+flexi ride şase (bence gerekli harika bir his)+dvd 800 navigasyon(çokta elzem birşey değil)+ergonomik spor deri koltuk (ısıtma ve soğutma) aracımın özellikleri. Aracın hertarafı sensörlerle dolu.. birç ok kez servise gittim çözümlerini buldular. yardımcı oldular (Özellikle opel odak ve Burak beye tşk ederim)
      2. Eski model mersedes kullandım 230.6 1976 modeldi. yeni versiyonlar daha kaliteli özellikle seçtiğiniz modeller . ama 2003 modelden bahsediyorsunuz... büyük bir muamma kullanım tarzı nasıl km yüksek zaten metal yorgunluğuda belirli bir evrede... düşük km bulursanız her zaman mers.... derim ama zor ve fiyat uçuk
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

Aleyna Aleyküm Selam...
        Öncelikle aramıza hoşgeldiniz ,
        kesinlikle radikal bir insignia sahibi olarak söylemiyorum insignia dışında ki yazdığınız araclar kendi sınıflarında kendini kanıtlamış modeller,
        ama insigniaya verdiğiniz para özellikle dizellerde son kuruşuna kadar hakkını verecektir bütcenize uygun iyi donanıma sahip diğer seceneklerde bulmanızın zor olduğu donanımlar hepsine insigniada sahip olabilirsiniz hem performans hem ekonomi için kesinlikle dizel 2.0 cosmo düşünün derim...
        bu arada birbirimizi tanımak ve daha çok paylaşımda bulunmak için tanışma bölümüne konu acıp kendinizi tanıtırsannız hem sizi tanımış hemde daha çok paylaşımda bulunabiliriz...

Yorum

dizelleri Sufy abi'den sorun

Yorum

24 nisan Ankara dönüşü adlı bir konuda çekilen video var .. Ankara -İstanbul arası Yenimahalle İstanbul yolu üzeri opet çıkış ..Şişli ev önü 2.30 dk Yakıt 40 krş
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

[center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
              24 nisan Ankara dönüşü adlı bir konuda çekilen video var .. Ankara -İstanbul arası Yenimahalle İstanbul yolu üzeri opet çıkış ..Şişli ev önü 2.30 dk Yakıt 40 krş
              Abi bu dediğin yakıt 2.0 motor değilmi ? Abi dedim kusura bakmayın isminizi göremedim . Beğendiğim beyaz, cam tavan + sunroof , 2.0 motor ve en dolusu olacak sanırım. Dediğiniz gibi otomatik şanzıman olacağı için debriyaj ile sorunum olmaz. Dvd800 navigasyon sistemimi sadece tv bağlantısı yapılabiliyor mu ? Birde zaten Audi yi eledim göğüslük dizaynı ne mercedesle ne opelle kıyaslanmaz. Motor alt takım eyvallah . Bir tanıdığımda E 270 ve E320 var. Araçlara zaten kendi kefil. Ama işin bu noktasında mantık diyorum , 7-8 yaş arabayamı diyorum yoksa yeni Opelemi yada yıldız nede olsa yıldızmı demeliyim kararımı bu noktada veremiyorum. Ayrıca ilgi ve yorumlarınız için teşekkür ederim.

Yorum

mercedes e270 cdi...

Yorum

mercedes e270
                  2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                  2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

1- Opel İnsignia 20 CDTI Cosmomu ? ( Sıfır yada 2011 model )

2- Mercedes E320 mi ? ( 2003 model )

3- Mercedes E270 mi ? ( 2005 model )

4 Audi A6 mı ? ( 2005 -2008 arası )

benim düşüncem, 2.el olduktan sonra motordan çok model yılına önem vermek lazım, bu yüzden 2-3 arasından 3'ü tercih ederdim.
                    Audi A6 E segmenti içinde alt sınıf bence, yani sıralama yapmak gerekirse A6<5 Serisi<E serisi diye sıralarım ben. fiyatından da dolayı A6 biraz ele ayağa düşen bir araba oldu. zaten düşük km'de A6 bulmakda çok zor. 2.el A6 hiç düşünmezdim.

Insignia 2.0 CDTI Cosmo - E270 CDI (donanım ve fiyatını bilmiyorum)
                    bu konuda kişinin öncelikleri önemli. bir kere E segmentini kullanmışsınız, ondan sonra D segmenti biraz konforsuz ve küçük gelebilir. Mercedes'in konforundan Opel'in sertliğine geçince de belki rahatsız olabilirsiniz.
                    diğer yandan sıfır km ve 2.el değerlendirmesi var. benim öncelik olarak sıfır olmasına önem vereceğim için Insignia tercih ederdim ama sizin sıfır takıntınız yoksa Mercedes'de mantıklı gelebilir.
                    donanım konusunda da Insignia Cosmo'nun E serisinden eksiği yok denebilir. dolu dolu bir araç.
                    diğer önemli konu da yaşınız bence mesela ben şu yaşımda E serisi istemezdim
                    InsigniaTEAM

Yorum

Bence 2.0 Cdti . Son zamanlarda çok insignia ırkçısı oldum ne bileyim kokpite oturunca başka arabaların çok yavan geliyor tat vermiyor su seçenekler arasında hiçde eksik kalmaz diye düşünüyorum insignianin sınıflar farklı olsa bile. A6 artık Konya'da misal doğan sahin ayainda oldu her yerde audi a6 bence insignia alıp Antep baklavasını damağa yapistirip yer gibi tatlı tatlı yiyin
                      2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

sıfır insignia alın derim 2. 3 yıl garanti olayı var ilk siz bineceksiniz ona göre bakımları vsvs kafanıza yatacak 2. el marka ne olursa olsun muamma...

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Halil_20
                          Orjinal yazı sahibi: Sufy
                          Abi bu dediğin yakıt 2.0 motor değilmi ? Abi dedim kusura bakmayın isminizi göremedim . Beğendiğim beyaz, cam tavan + sunroof , 2.0 motor ve en dolusu olacak sanırım. Dediğiniz gibi otomatik şanzıman olacağı için debriyaj ile sorunum olmaz. Dvd800 navigasyon sistemimi sadece tv bağlantısı yapılabiliyor mu ? Birde zaten Audi yi eledim göğüslük dizaynı ne mercedesle ne opelle kıyaslanmaz. Motor alt takım eyvallah . Bir tanıdığımda E 270 ve E320 var. Araçlara zaten kendi kefil. Ama işin bu noktasında mantık diyorum , 7-8 yaş arabayamı diyorum yoksa yeni Opelemi yada yıldız nede olsa yıldızmı demeliyim kararımı bu noktada veremiyorum. Ayrıca ilgi ve yorumlarınız için teşekkür ederim.
                          2.0 Cdti 160 hp cosmo, isim kısaca Sufy audiyi konuşmadım bile merso yaşlı ,opel genç tercih sizin. ben tercihimi yaptığım için . açıklma duymadım

[center]

Yorum

E 270 cdi.....

Yorum

E32O kafadan eleğin bence E sinifi ve marka takintiniz varsa E27O, varsa E220 cdi,sinif takintiniz yoksa Insignia gerek kalite gerek donanim olarak mercedesden Aman Aman farkli bir araba degil,ben E sinifi bakacak olsam e60 m Paket olursa iyi olur 5.2Od, Jaguar XF,300c bunlara bakarim
                              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

İşleniyor...
                              X