doğru abi bizim arka koltuklar, daha çok küçük çocuklara yönelik, yetişkinler için de yer var ama psikolojik olarak sıkıntıya sokuyor öyle tabi abi, bmw seri araba, sıkıntıya sokar 2.0'ı ama adaptif 4x4 ve iyi beslenmiş bir 2.0 bmw'yi aynada görür, bu olaya şöyle bakmak lazım, bmw kendisi pahalı modifiyesi de pahalı, eminim ki ikisine de modifiye konusunda aynı para harcanırsa, opel dehşetli değerlere ulaşır
Opelin modifiye konusunda özellikle insignianın (yeni bir araba hazırda hiç bir modifikasyon ekipmanı yok) bmw ye çok daha fazla şey yükleyebilirsin turbo büyütme supercharger yazılım piston vs.
Bmw nin parcaları emin ol opelin bu bir body kit fiyatı bir opc jant fiyatı kadar etmez çünkü arz talep bmw ye talep çok adamlar sürümden kazanıyor opelde ise tek parcadan iyi kar elde etme politikası vardı ama bak zamanla talep arttıkca fiyatlar gerilmeyede başladı,
insignia bi yere kadar mod olur ama bmw zorlar şansını her konuda...
Ama gel gelelim Bmw'nin içine oturunca tam takır kuru bakır insigniaya oturunca bir kokpit havası paha biçilemez en büyük ayrıcalıklarından biri olan flexiride ise çoğu arabaya nispeten çok önemli ve özel bir donanım,
Yan yana geldiklerinde ise gözlerin sürekli benim arabada olaması ise içime serpilen serin bir su oluyordu....
Hepinize sevgilerle...
İşte budur. Bugün ben de 2010 bmw 3.20d ile tanıştım insigniadan aldığım keyfin 1000de 1ini almadım. Her insignia yanından geçişimde iç geçirmekle yetindim yine
Üç günlük dünya dedikleri; cuma, cumartesi, pazar. =)))
Bmw nij adi var ici bos bombos bir araba. İnanilmaz sert bir direksiyor sehir ici kullanimi zor. Devirlenme iyi ama o kadar. İci kucuk. Ben 3 serisini insigniaya rakip olarak gormuyorum. Smdi biliyorum kardeslerim cikacak olur mu abi diyecek ama ben gercekten rakip olark gormuyorum. İstedigi kadar seri olsun benim insigniam bes ceker haha haha
Bmw nij adi var ici bos bombos bir araba. İnanilmaz sert bir direksiyor sehir ici kullanimi zor. Devirlenme iyi ama o kadar. İci kucuk. Ben 3 serisini insigniaya rakip olarak gormuyorum. Smdi biliyorum kardeslerim cikacak olur mu abi diyecek ama ben gercekten rakip olark gormuyorum. İstedigi kadar seri olsun benim insigniam bes ceker haha haha
Valla kimse kusura bakmasın ben de görmem abi. Arkadaşım Cruze aldı 3 kasasından daha hacimli. Üşenmedik oturduk ölçtük. Önce cruze dan hacimli olsun sonra insignia ile kıyaslarız (çok mu oldum ne )
bağsettiğimiz araç bmw sonuçta mükemmel ama ses problemi var belli limitleri zorladığınızda ses iyice artıyor ama ilk 3 vitese bişey diyemem
yakıt konusunda araç alacaksanız gökhanın polodan alın yakıt iyi ama 5. viteste 120 yapıyordur herhalde ihihi
http://www.m5board.com/vbulletin/f10-m5-discussion/190527-my-way-bmw-m5-f10-g-power-m3-skii.html #4: Towards BMW M5 F10 presentation on unlimited Autobahn i...
bu adamı tanıyanlar bilir arkadaşın dediği gibi rüzgar sesi problem ancak güç ortada
Yorum