3.25d ler en son 1997-98 de çıkmış, bilemiyorum bu motor çok mantıklı gelmiyor bana eğer yaparlarsa kendi satışlarını keserler. Ondan sonra kim 3.30d yada 3.30i alıcak. Birazda pazarlama yönünden bakmak lazım.. Ama gelirse piyasayı süpüreceği kesin
valla Bmw nin hiç bir zaman ara motorları tutmamıştır bundan sonrada tutacağını sanmam tutan motorala genlede 16,20,30,3540
tutmayanlar ise 18,23,25,28 bunlar ara motor ve bmw kullanmayı seven tutkunu olan adamların bu motoro seceneklerini tercih ettiğini görmedim açıkcası...
bu olay tutup tutmama ile ilgili değil 520d 184hp lik motordu eskidi. yeni 525d motor eski 3 lt yerine 2 lt oldu. yani artık ara motor olsa olsa 520d olur. tabi ekonomik etkende önemli. ozmn yeni 528i de aramotor diye satmaz dersiniz ama 2 lt turbolu 245hplik güzel bir motor bence...
3.25d ler en son 1997-98 de çıkmış, bilemiyorum bu motor çok mantıklı gelmiyor bana eğer yaparlarsa kendi satışlarını keserler. Ondan sonra kim 3.30d yada 3.30i alıcak. Birazda pazarlama yönünden bakmak lazım.. Ama gelirse piyasayı süpüreceği kesin
Ara motor tutmaz efsanesini borusan da soyluyor ancak bu devirde isler degisir gibi..
Misalen yeni 1 serisinde 1.6 T motorlu 118i sayet 116i den afaki yakit farki yasatmazsa aradaki 3.000 euro civari fark verilip 118i tercih edilir daha cok..
116i 136 ps
118i 170 ps
Ara motor tutmaz efsanesini borusan da soyluyor ancak bu devirde isler degisir gibi..
Misalen yeni 1 serisinde 1.6 T motorlu 118i sayet 116i den afaki yakit farki yasatmazsa aradaki 3.000 euro civari fark verilip 118i tercih edilir daha cok..
116i 136 ps
118i 170 ps
Genelde tutmamasının sebebi vergiden dolayı zaten 1.6 yerine 1.8 alacak adam vergiyi gözden cıkarttımı direk 2.0 alıyor 2.0 yerine 2.3 2.5 2.8 alacak adam gözden cıkarttımı yakıtı vergiyi 3.0 alıyor bu nedenle tutmuyor diye düşünüyorum ben şahsen alacak olsam 2.8 veya 2.5 bu kadarını gözden cıkattıysam şayet 3.0 BMW ye binerim alacak adam
gözden çıkaracak birşey kalmamışki, adı 25d olsada kendi 2.0 motor, vergiyle ilgili de bir sıkıntısı yok. Mercedes'de, BMW'de eskisi gibi motor hacmine göre isim vermiyor artık. ben artık bu araçların hacimlerini takip etmekte zorlanıyorum
Dolayısıyla ara motor diye birşey kalmadı bence. Onat'a da katılıyorum.
325d yada 525d şuanki 2.0d'den daha çok tutar diye düşünüyorum.
Artık 2.0 5 serisiyle oynayamazsınız
gözden çıkaracak birşey kalmamışki, adı 25d olsada kendi 2.0 motor, vergiyle ilgili de bir sıkıntısı yok. Mercedes'de, BMW'de eskisi gibi motor hacmine göre isim vermiyor artık. ben artık bu araçların hacimlerini takip etmekte zorlanıyorum
Dolayısıyla ara motor diye birşey kalmadı bence. Onat'a da katılıyorum.
325d yada 525d şuanki 2.0d'den daha çok tutar diye düşünüyorum.
Artık 2.0 5 serisiyle oynayamazsınız oynayamassınız derken genelleme yapmamışındır çağrıcım oynanayacak arabalarımız mevcut sitemizde
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Eki eki eki Ya Volkan sabah sabah güldürdün beni Allah da seni tüm gün ve hafta boyu güldürsün emi.
Orjinal yazı sahibi: volkan
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
ben her türlü 2.0 220 hpye basarım oyumu
gel bir anlaşma yapalım hasanım fatihle test yaptığımız yerde test edelim onurla ben kaybedersem senin depoyu doldurcam mangal ısmarlıyacam orada sen kaybedersen aynısını sen yapıcaksın varmısın
Yorum