Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel İnsignia 1.6T Vs. Bmw 3.20d

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Opel İnsignia 1.6T Vs. Bmw 3.20d

Orjinal yazı sahibi: volkan
    Orjinal yazı sahibi: opelmania
    Abi araba benim olsa şuana kadar durmazdım valla, babamı bu işe ikna edemiyorum
    söyleme sende nerden anlıyacak

Yorum

az bekleyin f10 kasa 525d deki 2lt 218hp lik yeni dizel 3 serisinede gelir. ondan sonra hepten hayal olur bu kapışma ihihi

Yorum

3.25d ler en son 1997-98 de çıkmış, bilemiyorum bu motor çok mantıklı gelmiyor bana eğer yaparlarsa kendi satışlarını keserler. Ondan sonra kim 3.30d yada 3.30i alıcak. Birazda pazarlama yönünden bakmak lazım.. Ama gelirse piyasayı süpüreceği kesin

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

valla Bmw nin hiç bir zaman ara motorları tutmamıştır bundan sonrada tutacağını sanmam tutan motorala genlede 16,20,30,3540
          tutmayanlar ise 18,23,25,28 bunlar ara motor ve bmw kullanmayı seven tutkunu olan adamların bu motoro seceneklerini tercih ettiğini görmedim açıkcası...

Yorum

bu olay tutup tutmama ile ilgili değil 520d 184hp lik motordu eskidi. yeni 525d motor eski 3 lt yerine 2 lt oldu. yani artık ara motor olsa olsa 520d olur. tabi ekonomik etkende önemli. ozmn yeni 528i de aramotor diye satmaz dersiniz ama 2 lt turbolu 245hplik güzel bir motor bence...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
              3.25d ler en son 1997-98 de çıkmış, bilemiyorum bu motor çok mantıklı gelmiyor bana eğer yaparlarsa kendi satışlarını keserler. Ondan sonra kim 3.30d yada 3.30i alıcak. Birazda pazarlama yönünden bakmak lazım.. Ama gelirse piyasayı süpüreceği kesin
              525d satışta 3 serisinede getirirler bence

Yorum

20d 218hp kulaga hos geliyor
                Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Ara motor tutmaz efsanesini borusan da soyluyor ancak bu devirde isler degisir gibi..
                  Misalen yeni 1 serisinde 1.6 T motorlu 118i sayet 116i den afaki yakit farki yasatmazsa aradaki 3.000 euro civari fark verilip 118i tercih edilir daha cok..
                  116i 136 ps
                  118i 170 ps

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Orjinal yazı sahibi: corail
                    Ara motor tutmaz efsanesini borusan da soyluyor ancak bu devirde isler degisir gibi..
                    Misalen yeni 1 serisinde 1.6 T motorlu 118i sayet 116i den afaki yakit farki yasatmazsa aradaki 3.000 euro civari fark verilip 118i tercih edilir daha cok..
                    116i 136 ps
                    118i 170 ps
                    Genelde tutmamasının sebebi vergiden dolayı zaten 1.6 yerine 1.8 alacak adam vergiyi gözden cıkarttımı direk 2.0 alıyor 2.0 yerine 2.3 2.5 2.8 alacak adam gözden cıkarttımı yakıtı vergiyi 3.0 alıyor bu nedenle tutmuyor diye düşünüyorum ben şahsen alacak olsam 2.8 veya 2.5 bu kadarını gözden cıkattıysam şayet 3.0 BMW ye binerim alacak adam

Yorum

eskiden tutmamasını anlarım çünkü x16d x18d 2lt motorlardı x20d mantıklı idi. aynen x25d de 3lt idi ancak şuan durum tersi gibi

Yorum

Valla dediğim gibi tercih meselesi bir şeyi gözden çıkartma meselesi Bmw de motor seceneği...

Yorum

gözden çıkaracak birşey kalmamışki, adı 25d olsada kendi 2.0 motor, vergiyle ilgili de bir sıkıntısı yok. Mercedes'de, BMW'de eskisi gibi motor hacmine göre isim vermiyor artık. ben artık bu araçların hacimlerini takip etmekte zorlanıyorum
                          Dolayısıyla ara motor diye birşey kalmadı bence. Onat'a da katılıyorum.
                          325d yada 525d şuanki 2.0d'den daha çok tutar diye düşünüyorum.
                          Artık 2.0 5 serisiyle oynayamazsınız
                          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                            gözden çıkaracak birşey kalmamışki, adı 25d olsada kendi 2.0 motor, vergiyle ilgili de bir sıkıntısı yok. Mercedes'de, BMW'de eskisi gibi motor hacmine göre isim vermiyor artık. ben artık bu araçların hacimlerini takip etmekte zorlanıyorum
                            Dolayısıyla ara motor diye birşey kalmadı bence. Onat'a da katılıyorum.
                            325d yada 525d şuanki 2.0d'den daha çok tutar diye düşünüyorum.
                            Artık 2.0 5 serisiyle oynayamazsınız oynayamassınız derken genelleme yapmamışındır çağrıcım oynanayacak arabalarımız mevcut sitemizde

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

istisnalar hariç ihihi
                              InsigniaTEAM

Yorum

Eki eki eki Ya Volkan sabah sabah güldürdün beni Allah da seni tüm gün ve hafta boyu güldürsün emi.
                                Orjinal yazı sahibi: volkan
                                Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                                ben her türlü 2.0 220 hpye basarım oyumu
                                gel bir anlaşma yapalım hasanım fatihle test yaptığımız yerde test edelim onurla ben kaybedersem senin depoyu doldurcam mangal ısmarlıyacam orada sen kaybedersen aynısını sen yapıcaksın varmısın
                                Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

İşleniyor...
                                X