Ynt: Opel İnsignia 1.6T Vs. Bmw 3.20d
chiplinin son sürate pek etkisi olmuyor ki chip hızlanmanın değerlerini değiştiriyor bir arabanın son sürati hemen hemen hep aynı ama stocklarında 255 civarlarına cıktığı oldu ben mesela en son 253 gördüm hiç ivme yoktu yolda 5. viteste 249 cıktı biraz erken attım 6. vitese galiba...
her yazılımda oyle değil emre,
alt devirleri de dolduran var, üstleride.
senin araç ölçü olmasın bence, stoklardan farklıdır yine de ..
tam düz yol bulmak zor
pbox filan olsa emin olunur..
Ankarada p box olan bildiğin yer varmı abi benim yok varsa deneyelim hatta bildiğin iyi bir dyno varsa çıkartabiliriz
emre ankara'da ben çok yeniyim, 2 haftadır burda oturuyorum. etrafı çok bilmiyorum.bir arkadaşımda pbox var. benim araca taKıp 0-100 filan denemesi yapacağız. onlar garaj açmayı planlıyorlar, onun için almışlar, ama bilmiyorum başka araçlara takıyorlar mı şu an??gerekirse sorarız. kolay bulunan bi alet değil. turkiye de satan da yok galiba. ha ilerde samimi olursak koruz paraları ortaya ortak bi tane getirtiriz ingiltereden, alet sende durur kafamıza göre takar takar ölçeriz o gun aracımızın performansı nasıl diye ihihi
sizin buluşmalar da ben kara kedi olmak istemem, ama istersen görüşebiliriz bir ara..
Valla otomotiv modifiye vs. cevre tanıma konusunda her zaman yanındayım abi buluşmalarda kara kedi değil yanımızda olman bizi çok mutlu eder pbox konusunua gelince her türlü modifiye ekipmanı teminine varım hatta tuning firması acacak olan arkadaşlarınada elimden gelen her türlü fayda için hazırım çünkü benimde böyle bir projem var bununla beraber ankarada ki a dan z ye her mekanı bilirim samimiyetimde vardır
emre okadar modifiye işiyle uğraşacaksan askerden sonra opc paklar 1.6 oldu olacağı kadar başka limitleri zorlama motoru eline alırsın
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Orjinal yazı sahibi: floyd1601
senin araç görebilir, ama stokların 235 civarı kalması lazım. kendim denemediğim için emin olamıyorum ama ..
alt devirleri de dolduran var, üstleride.
senin araç ölçü olmasın bence, stoklardan farklıdır yine de ..
tam düz yol bulmak zor
pbox filan olsa emin olunur..
sizin buluşmalar da ben kara kedi olmak istemem, ama istersen görüşebiliriz bir ara..
Yorum