Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel İnsignia 1.6T Vs. Bmw 3.20d

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel İnsignia 1.6T Vs. Bmw 3.20d

Isiklarda beyaz bir 3.20d gelmisti yanima yenilerden,Gaz bir arkadasdi,yol biraz sakatti daha once bir accenttin takla attigini biliyorum o aklima Geldi,bmwci gazladi gitti ben bulasmadim
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Abant dönüşü 320 d yi berceste rapmasında sağa attım diyeyim
      üzümü ye bağını sorma
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

5.20 d ile 3.20 d yi mukayese etmeyin arkadaşlar gecen yıla kadar 2009 olarak hem 5 vardı hem 3 ikisininde motoru bire bir aynı ama 3.20d abisi olan 5.20d yi o kadar rahat yiyordu ki anlatamam bu aynı mercedes E serisi 350 4 matik dizel motor seceneği S serisindede var ikisininde motoru aynı ama E serisi s serisine göre çok daha hızlı ve atik bir araba nedeni kasa büyüklüğü sürtünme katsayısı vs.
        ben s serisini rahatlıkla gecerken e serisinin az gerisinde kaldım,
        aynı ki 5.20 d çok ağır kalıyor kasa büyük ön cam daha büyük rüzgar direnci bile cok fazla...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dragon_10
          emre iyi bir deneyim olmuş stoclar uzak dursun
          Pilotaj iyiyse sorun yok devam uzak durmaya gerek yok

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            Sadece kendi plotajımız yeterlimi abi? Karşıdakinin plotajı ne olacak?
            2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
            2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

Otobanda plotajın ne önemi var ki plotaj devreye girdikten sonra çoğu motorun performansın pek önemi yok zaten trafikte kapışacaksak sürücüler otobanda kapışılacaksa arabalar yarışır...

Yorum

emre sayende karizmayı çizdirmekten sıyırdım 320 d lere çok takılıyordum ben Allahtan henüz gazlayana rastlamamıştım
                F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                  emre sayende karizmayı çizdirmekten sıyırdım 320 d lere çok takılıyordum ben Allahtan henüz gazlayana rastlamamıştım
                  Senin araç insignia'dan hafif değil mi?

Hafifse sen takılsanda problem olmaz
                  2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
                  2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                    Orjinal yazı sahibi: opelmania
                    Bu konununun açılmasından sonra anladımki sizin araçlarınıza yaptığınız yazılımlar sonucu dynoda aldığınız veriler yola aktarılmıyo sadece kağıt üzerinde Ben 2011 model 3.20 d ile kalktım ve gayet kafa kafaya gidiyoruz. Hızlandıkça ben arayı açmaya başlıyorum
                    valla onurcum kağıt üzerinde olduğunu pek zannetme bende geçen adapazarı dönüşümde 2011 5.30 d leyle 245 bg 600 nm tork gazladım bariz bir fark atamadım ama 255 te 3 boy arkamdaydı bu dediğim 150 den 255 e kadar ki hızlanmaydı 3.20 d le rollingte hiç bir şans tanımam
                    Umudumuz sensin Volkanım
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Volkan Abi cok cok rahat yer 240 bg.Kalkış olsun roll olsun
                      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                        Otobanda plotajın ne önemi var ki plotaj devreye girdikten sonra çoğu motorun performansın pek önemi yok zaten trafikte kapışacaksak sürücüler otobanda kapışılacaksa arabalar yarışır...
                        doğru söz.

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Umudumuz sensin Volkanım
                          [/quote] teveccühünüz bülentcim uğur kardeşim

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

volkan abı gecen gun mercedesle ufak kapıstım ama radar var dıye rıske gırmedım cdı 220 merco vardı onumde yermıyız sence sansımız yok sanırım hıc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                              [left][i][b]Tatilde Bana eşlik Eden Basri kardeşimin (Ankaralı arkadaşlarımızdan bazıları tanır) 2010 model 3.20d ile uzun yolculuklarımız ve kapışmlarımız sonrasında biraz acı biraz tatlı gerceklerden ve objektif gözle iki aracında değerlendirmesini sizlerle paylaşmak istiyorum,
                              Öncelikle bildiğiniz üzere Benim aracım
                              Chip ,
                              İntake kit (hava filtre kiti) ,
                              Buddy club racing condenser ,
                              ve Cat back down pipe ekzost sistemi ( Uzun yol için kat eklemesi ve orta susturucu tekar takılarak
                              Paylasim icin tesekkurler, guzel bir tecrube olmus.
                              Sizin aracin dyno verisi var mi?
                              Virajlarda bmw nin kisa kalmasi aracinizin oldukca iyi yol tuttugunu gosteriyor. 3 .20 d ler motorun önde olnasina ragmen % 50 ön arka agırlik dagilimina sahip. Bu her arabaya nasip olmaz, ona ragmen virajda ezdiginize gore baya iyi durumda sizinki.
                              Bir de bmw ler bildigim kadariyla 236 maks hiza sahip. Tam 230 da mi limitor devreye giriyormus?
                              Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
                                Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                                ewet arkadaslar sıra geldı 320 d ıle kalkmaya hadı forumdan bırılerı bulup kalksın stock ınsıgnıa ıle 520 d ılede olsun en son kasası olanıda kalkalım sonuc ne olcak bakalım

5.20 sonucu bende var zaten emre karşıyaka tünellerden aosb'ye kadar takıldık
                                yaklaşık 70 km/s rolling ben 245i gördüğümde o artık aynada yoktu
                                yeni kasa 5.20d
                                murat,
                                gözün kararmis ondan gecmissin. Yoksa kolay degil gecmen.

sizin araçlar düzde maksımum kaçı görebiliyor? 5.vites maksımum hız için yeterli oluyor mu?

6ncı vites 1000, 2000 ve ya 3000 devir süratlerini biliyor musun?
                                5.20d ler 8 ileri şanzıman.1700 kilo olmasına ragmen sizin araçlardan daha iyi kalkışı var. ama son suratleriniz aynı.
                                eger eğimli bir yolda yakalarsanız ve rüzgar direnci sizden kotuyse o zaman gecebilirsiniz gibi geliyo. yoksa geçmen kolay gözükmüyor.
                                tabi limitor varsa durum hepten karışık oluyor.
                                son olarak şunu da unutmamak lazım karşılaştıgın bir 5.20 d. kullanıcısının devamlı dip gaz gidebilme yada gitmek isteme ihtimali 3.20 d kullanıcısına göre çok daha azdır. hele sana göre baya bayaa azdır
                                Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

İşleniyor...
                                X