Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel İnsignia 1.6T Vs. Bmw 3.20d

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel İnsignia 1.6T Vs. Bmw 3.20d

Ustat objektif yorumlar icin tesekkurler
    BMW perfomans konusunda tam bir fenomen
    Ben 320d C 250 CDI yi bile gecer derim
    Dolayisi ile bizim canavarlar yari fiyata yakin performans ve iceride en az onlar kadar
    ozel hissettiriyor.
    Stok 180 nin de 320 d pesinden ayrilmayacagini dusunuyorum taki benzin istasyonuna kadar
    Kafamdaki diger soru 520 d ne kadar yakiniz.
    O kadar cok var ki simdiye kadar gecen olmadi
    Senin arkadas 520 d alirsa sonuclari bekleriz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
      Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
      doğru abi bizim arka koltuklar, daha çok küçük çocuklara yönelik, yetişkinler için de yer var ama psikolojik olarak sıkıntıya sokuyor öyle tabi abi, bmw seri araba, sıkıntıya sokar 2.0'ı ama adaptif 4x4 ve iyi beslenmiş bir 2.0 bmw'yi aynada görür, bu olaya şöyle bakmak lazım, bmw kendisi pahalı modifiyesi de pahalı, eminim ki ikisine de modifiye konusunda aynı para harcanırsa, opel dehşetli değerlere ulaşır
      Opelin modifiye konusunda özellikle insignianın (yeni bir araba hazırda hiç bir modifikasyon ekipmanı yok) bmw ye çok daha fazla şey yükleyebilirsin turbo büyütme supercharger yazılım piston vs.
      Bmw nin parcaları emin ol opelin bu bir body kit fiyatı bir opc jant fiyatı kadar etmez çünkü arz talep bmw ye talep çok adamlar sürümden kazanıyor opelde ise tek parcadan iyi kar elde etme politikası vardı ama bak zamanla talep arttıkca fiyatlar gerilmeyede başladı,
      insignia bi yere kadar mod olur ama bmw zorlar şansını her konuda...

Aslında A16LET içinde modifikasyon ekipmanları var ve süper bir sonuç elde ediliyor ama Türkiye ye gelirmi bilmiyorum
      Bence de 320 D süper bir araba , özellikle coupe ise..
      Bu arada heleki navigasyon - tv paketi yok ise içi gerçekten çok sıradan duruyor..

http://www.dbilas-dynamic.de/dbilas_..._Z16LEx_V2.pdf
      http://www.dbilas-dynamic.de/dbilas_eng/index.htm

Yorum

Emre Paylaşım İçin Teşekkürler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Şu anki astramı almadan önce 2. el 2008 BMW 3.20d premium paket bir BMW pazarlığını bitirmiştim. Çünkü şu anda almak istediğim ve gücümün yettiği BMW modeli o. Fakat adamın tek konuda yalan söylemesinden dolayı vazgeçtim. Eğer sol kapıda boya olduğunu söylemiş olsaydı ben o aracı yine alırdım. Ama ısrarla boya olmadığını söylemesi benim aklıma ister istemez başka şeyler getirdi. Ama 2 yıla kalmaz alırım ben 3.20d diye düşünüyorum. Bence her hali ile çok iyi araba.
          2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
          2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

Türkiyede 2 bayisi var. Biri Maslakta.

4873 Euro 320 BHP muhteşem. Hatta sadece 220 BHP chip tunning bile 500 Eur fiyata bence makul.
            2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Bu konununun açılmasından sonra anladımki sizin araçlarınıza yaptığınız yazılımlar sonucu dynoda aldığınız veriler yola aktarılmıyo sadece kağıt üzerinde Ben 2011 model 3.20 d ile kalktım ve gayet kafa kafaya gidiyoruz. Hızlandıkça ben arayı açmaya başlıyorum

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Haklısın Onur. Motorun gücünü arttırmak yeterli değil. Bu gücü yere aktarabilmekde önemli.
                Bunun için baskı balata, vites oranları ve diğer bir çok parametre çok önemli.
                Ayrıca senin motorda tork değeri stok 350 Nm. Stok 1.6 da 230-260 N.m arası Chipleyip 320-350 N.m erişiyorlar.
                Bunun dynodaki değeride çok doğru değil. Dolayısıyla arada bariz fark var.
                2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                  Bu konununun açılmasından sonra anladımki sizin araçlarınıza yaptığınız yazılımlar sonucu dynoda aldığınız veriler yola aktarılmıyo sadece kağıt üzerinde Ben 2011 model 3.20 d ile kalktım ve gayet kafa kafaya gidiyoruz. Hızlandıkça ben arayı açmaya başlıyorum
                  2.0 turbosu olan konusuyor
                  Tabii 320d kullanan da onemli bu noktada

Yorum

ewet arkadaslar sıra geldı 320 d ıle kalkmaya hadı forumdan bırılerı bulup kalksın stock ınsıgnıa ıle 520 d ılede olsun en son kasası olanıda kalkalım sonuc ne olcak bakalım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                      ewet arkadaslar sıra geldı 320 d ıle kalkmaya hadı forumdan bırılerı bulup kalksın stock ınsıgnıa ıle 520 d ılede olsun en son kasası olanıda kalkalım sonuc ne olcak bakalım
                      5.20 sonucu bende var zaten emre karşıyaka tünellerden aosb'ye kadar takıldık
                      yaklaşık 70 km/s rolling ben 245i gördüğümde o artık aynada yoktu
                      yeni kasa 5.20d
                      ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                      ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
                        Türkiyede 2 bayisi var. Biri Maslakta.

4873 Euro 320 BHP muhteşem. Hatta sadece 220 BHP chip tunning bile 500 Eur fiyata bence makul.
                        Evet + 40 HP / 80Nm ve 500 EUR oldukça makul ama Türkiye de fiyat farklı olacaktır muhtemelen..

Daha önce İzmir ve İstanbuldaki bayilere flowmaster kit için mail atmıştım ama cevap vermediler..

http://www.dbilas-shop.com/Products/...-kW::1396.html

Yorum

3.20d göz yasartiyor fakat 5.20d ler hep ağlıyor 3.20d lere bulasmiyorum ben artık
                          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                            valla onurcum kağıt üzerinde olduğunu pek zannetme bende geçen adapazarı dönüşümde 2011 5.30 d leyle 245 bg 600 nm tork gazladım bariz bir fark atamadım ama 255 te 3 boy arkamdaydı bu dediğim 150 den 255 e kadar ki hızlanmaydı 3.20 d le rollingte hiç bir şans tanımam

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

emre iyi bir deneyim olmuş stoclar uzak dursun

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Emre'cim güzel paylaşımın için teşekkür ederim. Bu arada stok insignia ile 5.20 d yi geçtim fakat 3.20 d yi geçemedim. Yazılımdan sonra 3.20 d ile denememizde az bir farkla geçtim sürat 235 civarıydı..

Yorum

İşleniyor...
                                X