Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arkadaslar bilmem farkindamisiniz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Arkadaslar bilmem farkindamisiniz

Bizi farklı kılan en güzel özelliğimiz samimiyetimiz ,sevgimiz,saygımız ve seviyemiz

Bizim sitenin üye sayısının çok olması az olması önemli değil şu an ki değerlere göre

insigniateam
    98219 Mesaj 4567 Konu Gönderen: 1100 üye

Bizim Kardeş site
    Opelsizasla
    49,815 Mesaj 2,182 Konu Gönderen: 1,291 üye

Bizde ki içerik ve muhabbet çok kuvvetli üye sayısının çokluğu veya azlığından ziyade içerik önemlidir diye düşünüyorum ve bizim bir aile gibi muhabbet edebiliyoruz diğer forumlarda muhabbet sadece internet ortamında bizde ise her an her yerde bizi farklı yapanda bu hep birlikte devam Allah birlikteliğimizi ve muhabbetimiz bozulmasın.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Bizi farklı kılan en güzel özelliğimiz samimiyetimiz ,sevgimiz,saygımız ve seviyemiz

Bizim sitenin üye sayısının çok olması az olması önemli değil şu an ki değerlere göre

insigniateam
      98219 Mesaj 4567 Konu Gönderen: 1100 üye

Bizim Kardeş site
      Opelsizasla
      49,815 Mesaj 2,182 Konu Gönderen: 1,291 üye

Bizde ki içerik ve muhabbet çok kuvvetli üye sayısının çokluğu veya azlığından ziyade içerik önemlidir diye düşünüyorum ve bizim bir aile gibi muhabbet edebiliyoruz diğer
      forumlarda muhabbet sadece internet ortamında bizde ise her an her yerde bizi farklı yapanda bu hep birlikte devam Allah birlikteliğimizi ve muhabbetimiz bozulmasın.

+9999999999999999999999999999999999999999999999999 9999999999 çok güzel konuştun Fatih abi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        Orjinal yazı sahibi: eeyore
        yalnış anlamayın sakın tech in şakşakçılığını yapıyo değilim adminini tanımam yada yönetimde olanları tanımam yada üyeliğimin olması bu tarz yazmama sebep değil ben zamanında trtuning ve tuning turkiyenin forumlarında hem mod luk hemde org işi yapmış biri olarak tarafsızca yorum yapıyorum sakın başka şeyler anlamayın.. bu kadar yazdın madem nie orda değilsin demeyin üyeliğim aktf ama sitenin bilmemneyinde olan sorun yüzünden her çıkış yaptığımda site 0 lıyo parolamı bnde uuraşmadım braktım.
        aktif forum kullanıcısı gözünden bizim forumumuz ne durumda acaba?

bu parola sorunu tech'de mi oldu acaba? bana arada sırada mail geliyor siteye girmediğim halde şifremi yanlış girdiğim için 15dk giriş yapamayacağımı yazıyor, halbuki şifrem kayıtlı siteye girerken otomatik giriş yapıyorum zaten
        bu sorun sadce tech te oldu sitenin bi zımbırtısıyla ilgilymiş özgün sölemişti bana..

valla şuan bu site gayet iyi zaten marka/model üzerine açılan sitelerde çok fazla bilgiye dayalı muhabbet olmaz ama bmwteam eskilerdendir subarucular çok havalıdır ben gayet memnun kaldım siteden ama şöylede birşey var ilk defa bir marka/model sitesine üyeliğim söz konusu genelde hep karma sitelerde aktif olmuştum ki yazdım siteleride gayet güzel kaliteli bir muhabbet var zaten sitelerin kalitesi muhabbetleriyle belli olur üye sayısı veya mesaj atmayla olmaz baymayan bir site bu özellikte güzel kılıyor siteyi ama konular fazla konu içeriğinden taşıyo başka konulara kayıyor onu bir bertaraf edilmesi sonucunda gayet on numara olur ama fazla büyüme patlama beklenmeyebilir çnk tek marka tek model biraz daha azdır aktiflik falan neyse güzel yaa
        ~~MuGi~~

Yorum

beyazinsigniateam.com kurulursa dengeler değişebilir her an
          Insignia 2.0 CDTI 160 hp cosmo + 19'jant + sunroof+dvd 800

Yorum

Merhaba Arkadaşlar,
            Utku bey güzel bir konuya değinmiş.
            Hep beraber ortak sevincimiz, kardeşliğimiz, bazen derdimiz, hobimiz, çocuğumuz, ailemiz gibi gördüğümüz bu ortamda bulunmak bizim vazgeçilmezimiz. Birlikte kuvvet ürettiğimiz bu modern medya platformumuz bizim hayatımız oldu..
            Insignia Team çatısı altında bir aradayız. Güzelliklerini, Faydalarını saymaya başlasak liste uzar....
            Insignia Team sayesinde gündemi takip eden değil gündemi oluşturanlardanız. Geride bıraktığımız organizasyonlar, aktiviteler ve ilklere baktığınızda bunu açıkça onaylarsınız.
            Fakat yine de ek olarak katkısını arttırmak için yılda en az bir defa Google da reklam veriyoruz. O günlerde artış gözle görülür oluyor.
            Bilginize.
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
            X