Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arkadaslar bilmem farkindamisiniz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Arkadaslar bilmem farkindamisiniz

modifiyem.com var birde turkmod var orda modıfıye hakkında bırcok bılgıyı paylasıyorlar anlatıyorlar detaylıca bıldıgım kadarıyla

Yorum

Emre kardeşin senin bahsettiğin siteler ucu açık siteler, bir sınırlaması yok. Buna Tofaşıda dahil BMW'si de dahil. Bu sitelerde belirli bir düzen olduğuna inanamıyorum. Biz kendi alanımızda kesinlikle tanınan, takip edilen ve sayılan bir siteyiz. Tek bir model üzerine baktığımız zaman bırakın Insignia sahiplerini, Insingnia sahibi olmayanlar bile bilgi almak amaçlı 1. kaynak olarak bayiiden çok bizi sayıyorlar. Buda bence en büyük başarıdır.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Su an otomobil konusunda en büyük site forum.donanımhaber.com

Marka bazında vwturk diye biliyorum.

Model bazında da bizim sitedir herhalde. Sahinteam.com vs. duymadım

Bu arada Google'dan yapılan insignia aramalarında sürekli ilk sayfada çıkıyoruz. Bu bile birseydir.
        1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
        Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
          Bizim gibi bir markanın bir modeline hitaben kurulmuş forumların arasında en büyüğü ve aktifi bizizdir diye düşünüyorum. Ama üye çokluğunun kesinlikle forumu büyüttüğüne inanmıyorum. Hatta üye sayısı yükseldikçe yöneticilere büyük yük düşüyor. Aralarından aktif olmayanları ve forumu çıkarlarına kullananları elemek için sürekli takip halinde olmaları gerekiyor. Umarım ilelebet kaliteli insanlardan oluşan büyük bir aile olarak kalmaya devam ederiz. Insignia ile veya Insignia'sız.
          kesinlikle haklısınız. bu güzel mesajınınız için öncelikle teşekkür ediyoruz. merak etmeyin günde an az 2 adminimiz online oluyor ve konuları inceliyor. biz bi markanın bir modeli bazındaki en büyük forum sitesiyiz. aslında biz bir site değil büyük bir aileyiz.
          Beyaz tutkudur.

Yorum

bir markanın tek modeli olarak açılmış sitelerin en büyüğü olmamız çok muhtemel

Yorum

İnsallah dogrudur Emrecim.bu arada persembe aksam yaprakdayiz.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                bir markanın tek modeli olarak açılmış sitelerin en büyüğü olmamız çok muhtemel
                Öyle olmak için daha çok çalışmamız birlik beraberliğimizi bozmamız bir birimizi daha iyi tanıyarak dahada ilerleyecektir 1 üye kaybetmek için değil 1 üye kazanmak için çalışmalıyız İNSİGNİA TEAM gooo goooo

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

http://www.turkmmo.com/ da büyük bir forum yanlıs bilmiyorsam. Açıklamalarına ve googledan tıklanma sayısı günde 700 bin.

3,92 Milyon Aktive Edilmiş + 0,08 Milyon Aktive Edilmemiş Üyesi var. Yani 4 milyon küsür üye.

Maximum yakaladıkları anlık online sayısı 574.734
                  Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

bmw e30 da baya iyi
                    2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 18XET01
                      http://www.turkmmo.com/ da büyük bir forum yanlıs bilmiyorsam. Açıklamalarına ve googledan tıklanma sayısı günde 700 bin.

3,92 Milyon Aktive Edilmiş + 0,08 Milyon Aktive Edilmemiş Üyesi var. Yani 4 milyon küsür üye.

Türkiye'de internet ve bilgisayara ayrılan zaman fazla olduğu için online oyun siteleri çok popiler
                      2016 w205 AMG

Yorum

frmtr ve donanımhaber bunlardan bırısı hocam

Yorum

Orjinal yazı sahibi: floyd1601
                          techturkey de iyi
                          100-200km - 60-130 mph hızlanlanma başlıklarına bakabilirsiniz. babalar orda 1000+whp ler...
                          her cins adam mevcut..
                          tech şu an türkiyede kalitesini bozmadan 2005ten bu yana kadar gelipde en iyi en kaliteli bilgi birikimi makaleler olan yer üye sayısı cidden iyi modları olsun admini olsun gayet sıkı tutuyorlar işi evet her çeşit insan bulmak mümkün ama kalite kesinlikle düşmedi düşürmeyede niyetleri yok..

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                          hondateam var pazar gunu ızmırde toplantı oldu en az 30 araba geldı en dusuk 45 araba fln oluyoz dedıler honda hayat onda
                          hondateam kuruldu 2 sene top yaptı sonra söndü. izmit körfezinde TT yapıldı. 23ünde tech yaptı o org.u admin devamlı buğra ile konuştu ve arkasıda gelir.

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                          modifiyem.com var birde turkmod var orda modıfıye hakkında bırcok bılgıyı paylasıyorlar anlatıyorlar detaylıca bıldıgım kadarıyla
                          evet modifiyem döneminin en sağlam en kaliteli en baba ve en eski forumudur. daha sonra çıtaları düşmeye başladı ne zamanki orayı kuranlar modifiyemi kurup anlaşamamayıp ayrıldılar o zaman çöküşe geçti onun çöküşünü önce trtuning in sitesi arkasından tuningturkiye nin forumu bayrağı devir aldı fakat daha sonra onlarda 2006 2007 gibi hüsrana uğrattı.

aklınıza gelebilecek bütün sitelere act hondateam hondam dragturk wvturk tech trtuning tuning turkiye ve aklıma gelmeyen biton siteye 2002den beri üyeliğim var ve tek adam gibi kalabilen site en bilgi kolaylığı bulunabilen makarasıda olan ciddi konusuda olan tek site techturkey dir.

eğer reklam vermek isterseniz konuşurum? normalde aldıkları reklam aylık 200tl
                          ~~MuGi~~

Yorum

yalnış anlamayın sakın tech in şakşakçılığını yapıyo değilim adminini tanımam yada yönetimde olanları tanımam yada üyeliğimin olması bu tarz yazmama sebep değil ben zamanında trtuning ve tuning turkiyenin forumlarında hem mod luk hemde org işi yapmış biri olarak tarafsızca yorum yapıyorum sakın başka şeyler anlamayın.. bu kadar yazdın madem nie orda değilsin demeyin üyeliğim aktf ama sitenin bilmemneyinde olan sorun yüzünden her çıkış yaptığımda site 0 lıyo parolamı bnde uuraşmadım braktım.
                            ~~MuGi~~

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eeyore
                              yalnış anlamayın sakın tech in şakşakçılığını yapıyo değilim adminini tanımam yada yönetimde olanları tanımam yada üyeliğimin olması bu tarz yazmama sebep değil ben zamanında trtuning ve tuning turkiyenin forumlarında hem mod luk hemde org işi yapmış biri olarak tarafsızca yorum yapıyorum sakın başka şeyler anlamayın.. bu kadar yazdın madem nie orda değilsin demeyin üyeliğim aktf ama sitenin bilmemneyinde olan sorun yüzünden her çıkış yaptığımda site 0 lıyo parolamı bnde uuraşmadım braktım.
                              aktif forum kullanıcısı gözünden bizim forumumuz ne durumda acaba?

bu parola sorunu tech'de mi oldu acaba? bana arada sırada mail geliyor siteye girmediğim halde şifremi yanlış girdiğim için 15dk giriş yapamayacağımı yazıyor, halbuki şifrem kayıtlı siteye girerken otomatik giriş yapıyorum zaten
                              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 18XET01

ülkemdeki gençleri metin2 adında bir anuyo mahkum edip bilgisayar karşısında hareketsiz duruma getiriyolar ve bu işten milyonlarca tl para kazıyolar...

Yorum

İşleniyor...
                                X