Arkadaslar bilmem farkinda misiniz? Bir gunde sitemize 5 uye katildi.İnanilmaz bir khizla buyuyoruz. ki bazi uyeler aktif olamadıklari icin eleniyorlar.bu arada bu konuyu acmamdaki neden pek bilgim olmadigim icin merak ettigim bir soruyu sizle paylasmak.Turkiyedeki en buyuk forum sitesi hangisi ve yaklasik ne kadar uyesi var? Bu konuda bilgisi olanlar var ise bizimle paylaşirsa sevinirim.Ben artik grubumuzun yurt disina da acilip sesini duyurabilcegini dusunuyorum.Bu konu ile ilgili de bilgi sahibi olanlar paylasirsa sevinirm. Ben de bilgi topluyorum.saygilar sevgiler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arkadaslar bilmem farkindamisiniz
Collapse
X
-
2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Ynt: Arkadaslar bilmem farkindamisiniz
bizimki grup gibi bir şey ama izmir tuning tüm tr deki araç sahiplerinin tuning modifiye için girdiği yer orda bmw mersedes audi vsvsv bizde sadece insignia var onun için çokta büyüyemeyiz kendi halimizde takılmaya devam yeteriz bir birimize..
2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben
Yorum
-
Yorum
-
Bizim gibi bir markanın bir modeline hitaben kurulmuş forumların arasında en büyüğü ve aktifi bizizdir diye düşünüyorum. Ama üye çokluğunun kesinlikle forumu büyüttüğüne inanmıyorum. Hatta üye sayısı yükseldikçe yöneticilere büyük yük düşüyor. Aralarından aktif olmayanları ve forumu çıkarlarına kullananları elemek için sürekli takip halinde olmaları gerekiyor. Umarım ilelebet kaliteli insanlardan oluşan büyük bir aile olarak kalmaya devam ederiz. Insignia ile veya Insignia'sız.[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: opelmaniaBizim gibi bir markanın bir modeline hitaben kurulmuş forumların arasında en büyüğü ve aktifi bizizdir diye düşünüyorum. Ama üye çokluğunun kesinlikle forumu büyüttüğüne inanmıyorum. Hatta üye sayısı yükseldikçe yöneticilere büyük yük düşüyor. Aralarından aktif olmayanları ve forumu çıkarlarına kullananları elemek için sürekli takip halinde olmaları gerekiyor. Umarım ilelebet kaliteli insanlardan oluşan büyük bir aile olarak kalmaya devam ederiz. Insignia ile veya Insignia'sız.
süper yazmışsın kardeşim
Yorum
Yorum