Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kadrandaki tuş ??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kadrandaki tuş ??

Ne zamandır yazacam unutuyorum. KM saatinin altındaki küçük tuş nedir acaba ? Ekseri araçta KM yi sıfırlamak için bulunur fakat ben o kadar parmakladım menüleri karıştırdım neden orada durduğunu halen çözemedim ?

Ynt: Kadrandaki tuş ??

Orjinal yazı sahibi: Yakup
    Ne zamandır yazacam unutuyorum. KM saatinin altındaki küçük tuş nedir acaba ? Ekseri araçta KM yi sıfırlamak için bulunur fakat ben o kadar parmakladım menüleri karıştırdım neden orada durduğunu halen çözemedim ?

orda tuşmu var, hiç dikkat etmemişim

Yorum

Öyle bir tuş mu var farkında değilim.

Yorum

Bende fark etmiştim baya bir öncelerde ama sormayı unuttum

Yorum

İşte burada..

Yorum

eski opel corsa gsi de benzin alıp bu düğmeye basarak km sayacını sıfırladığım günler geldi aklıma...

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

evet km 0 lamak icin ben 3 sefer sifirlamistim turkiyeye gelirken yakit testi yapmak icin
              BMW 530 D gran turismo

Yorum

Ben de öyle bir tuşa hiç dikkat etmemiştim...İyi de zaten clear/set butonu sol kolun ucunda mevcut ben oradan sıfırlıyorum trip'leri.
                2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

bende ilk aldigimda clear set butonunun nasil kullanildigini bilmiyordum benim gibi insanlari dusunulerek yapmis herhelde
                  BMW 530 D gran turismo

Yorum

Km sıfırlama tuşu arkadaşlar yol bilgisayarında veya sinyal kolunda ki herhangi bir arıza düşünülerek eklenmiş olabilir bende fark ettim ne işe yarıyor diye kontrol etmiştim...

Yorum

Bu kilometre sıfırlama tuşu araçların olmazsa olmazlarından nasıl xenon farda standart yıkama olması gerekiyor aynı mantıkla üretilen bütün araçlarda bu tuşun olmasıyla ilgili bir standart var diye biliyorum dediğiniz gibi araçlar da digital olarak zaten sıfırlana biliyor ama mekanik bir müdahale ile de sıfırlanması için konuluyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ben beceremedim demek ki, Gerçi yazılımsal olarak sıfırlayabildiğim için sayacı, bu butondan farklı bir beklentim vardı belkide

Yorum

Belirli bir süre basılı tutmanız gerekiyor olabilir Yakup bey
                          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

adamlar calışıyor heryere bir düğmeeeeeee
                            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

valla bende şimdi farketttim he

Orjinal yazı sahibi: Yakup
                              Ben beceremedim demek ki, Gerçi yazılımsal olarak sıfırlayabildiğim için sayacı, bu butondan farklı bir beklentim vardı belkide
                              şimdi böyle dediniz ya abi benim de beklentim arttı iyi mi

Yorum

İşleniyor...
                              X