daha önce bende astra j aracımda bu sembolü görüp şaşırmıştım acaba var mı diye daha sonra aracımda menüleri karıştırırken kaza önleme uyarısı olduğunuda gördüm. tahminimce cosmolarda şeritten çıkma ve kaza önleme uyarısı var. ancak program aktif değil sanırım 2012 de çıkacak olan araçlarda sadece özelliği aktive edicekler. artık bi arada bu şerit sistemi gelir.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Opel Eye sistemi 2012 de aktif olacak galiba ....
Collapse
X
-
Opel Eye sistemi 2012 de aktif olacak galiba ....
daha önce bende astra j aracımda bu sembolü görüp şaşırmıştım acaba var mı diye daha sonra aracımda menüleri karıştırırken kaza önleme uyarısı olduğunuda gördüm. tahminimce cosmolarda şeritten çıkma ve kaza önleme uyarısı var. ancak program aktif değil sanırım 2012 de çıkacak olan araçlarda sadece özelliği aktive edicekler. artık bi arada bu şerit sistemi gelir.Etiketler: Hiçbiri
-
Ynt: Opel türkiyenin hırsızlıklarından biri daha....
Bu sadece opelturkiyenin yaptıgı birsey değil. Doğuşun araçtan çıkardığı özelliklerin haddi hesabı yok.2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)
Yorum
-
şerit takibini OpelEye denen sistem çalıştırıyor ama bu sistem Türkiye dahil birçok ülkede kullanılmıyor. Çünkü yol çizgileri ve tabelalar standartlara uygun değil. Bu Opel Türkiye'nin değil devletin yada karayollarının problemiInsigniaTEAM
Yorum
-
Avrupanın bir çok ülkesinde kullanılamıyor hatta Almanyada bile .. Sadece Beneluxe ülkelerindeki tabelalar uyumlu.
2012 de geleceğini sanmıyorum. Bu arada başlık çok ağır olmuş. Sonuçta Opeli eleştirebiliriz ama hırsızlık ile itham etmek bambaşka birşey.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
+10 . Lütfen başlığı yeniden düzenleyiniz.
Opeleye var, ancak Türkiyedeki tabelalar uygun olmadığı için pasiflenmiş durumda. Bu durum Opeli hırsız yapmaz. Kataloglarda Türkiyede kullanılamayacağı yazıyor.
Orjinal yazı sahibi: turquaz72Avrupanın bir çok ülkesinde kullanılamıyor hatta Almanyada bile .. Sadece Beneluxe ülkelerindeki tabelalar uyumlu.
2012 de geleceğini sanmıyorum. Bu arada başlık çok ağır olmuş. Sonuçta Opeli eleştirebiliriz ama hırsızlık ile itham etmek bambaşka birşey.2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Ynt: Opel Eye sistemi 2012 de aktif olacak galiba ....
Bir tek şu Opel Eye ile sağlanan adaptif Cruise Control-vari sistemi getirseler iyi olur aslında.
Yolun sağında duran küçücük "radar" tabelalarını tanıyabilse belki işe yarardı :P, ancak zaten yalan yanlış konulmuş hız limiti tabelalarını tanımasının bir faydası yok Türkiye'de.'11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
'15 BMW 118i LCI
Yorum
Yorum