Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Almanya'dan kardeş sitemiz :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Almanya'dan kardeş sitemiz :)

Das Portal mit Insignia Forum inkl. Bilder, Videos & Tuning Forum & Gallery.: ...

almancası olan arkadaşlar, siteyle ilgilenmelerini tavsiye ederim, zira orda geçen rakamlar bizim Türkiye'ye göre oldukça ucuz, onlarla konuşulup parça temini konusunda yardımlarını alabiliriz

Ynt: Almanya'dan kardeş sitemiz

opc tampon gibimi izine gelirken opc tampon getirsinler stoc götürsünler bende almancıyım ama almanyaya hiç gitmedim peder valide hala ordalar alamanca bilmoyurum

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

tek tampon biraz pahalı geldi ama, panjur ve 20'' jant ve lastikler gayet ucuz geldi gözüme 1800 euro gayet iyi bir rakam

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
        tek tampon biraz pahalı geldi ama, panjur ve 20'' jant ve lastikler gayet ucuz geldi gözüme 1800 euro gayet iyi bir rakam
        tr göre güzel fiyat

Yorum

İngilizcesi olanlar google dan sayfayı ingilizce ye tercüme edip okuyabilir.
          Das Portal mit Insignia Forum inkl. Bilder, Videos & Tuning Forum & Gallery.: ...

almancası olan arkadaşlar, siteyle ilgilenmelerini tavsiye ederim, zira orda geçen rakamlar bizim Türkiye'ye göre oldukça ucuz, onlarla konuşulup parça temini konusunda yardımlarını alabiliriz

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
          17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
          35GB5825  A Rh+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
            İngilizcesi olanlar google dan sayfayı ingilizce ye tercüme edip okuyabilir.

önemli olan almancayı yada ingilizceyi türkçeye çevirip okumamızzz

Yorum

Web tarayıcısı olarak Google Chrome kullanırsanız bu tarz yabancı sitelerin hepsini Türkçeye çevirebilirsiniz. Tabiki çeviri Google Translate gibi düzensiz oluyor fakat yinede anlaşılabiliyor

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Siteyi biraz inceledimde çok kullanışlı değil gibi gözüküyor. Açılan hiçbir konuda doğru düzgün bilgi bulamadım, Türklerin oraya el atması gerekiyor

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

bir arkadaşımız üye olsa aktif olsa bizim siteyi reklam etse ordaki üye olan gurbetçilerde vardır onlarda sitemize üye olabilir almanca muhabbet yapacakalrına bizide bilgilendirmiş olurlar yenilikleri artıları eksileri yazarlar bu konuda ciddiyim...

Yorum

evet onur kardeşim bende siteyi çok düzensiz buldum, bir Türk eli ya da bir hanım eli değmesi lazım işin şakası, fiyatlar gerçekten güzeldi, 1800 euro opc jant lastik, güzel fiyat doğrusu...

Yorum

evet güzel bi site yapmışlar buradanda bilgi alabiliriz sanırım
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                      X