Bu haftaki autoshowun opel opc organizasyon sayfasında insigniateam üyelerinden 2 cümle ile bahsediliyor.Umarım bundan sonra bir sayfayı kaplayan organizasyonlar yaparız. saygılar sevgiler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bu haftaki Autoshow da insigniateam
Collapse
X
-
Ynt: Bu haftaki Autoshow da insigniateam
sadece OPC etkinliği değil, 1.4T testi de varmış
OPEL INSIGNIA 1.4 TURBO ST
Dizele en iyi alternatif
InsigniaTEAM
-
Orjinal yazı sahibi: cagrisadece OPC etkinliği değil, 1.4T testi de varmış
OPEL INSIGNIA 1.4 TURBO ST
Dizele en iyi alternatif
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Çağrı,
Boşuna para verme bak burda herşey yazıyor.
"Ayrıca Insigniateam üyeleri etkinliğe büyük ilgi gösterdiler. Insignia Fanlarından oluşan grup, OPC'lerin performansına bir kez daha hayran olduklarını belirttiler. "
Ipad den Auto Show okuyorum. İstersen bu sayfayı screen capture yapıp gönderebilirim.
2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
hmm zaten Opel basın bültenini kopyala yapıştır yapmışlar, aynı yazılar birçok sitede var bende yeni bir haber yaptılar sanmıştım.
yinede hatıra olarak saklamak için basılı yayın daha anlamlı oluyor, ben biraz araştırıyım şunu ihihi
(yeni sayı sanki gazete gibi ihihi çok güzel olmuş)InsigniaTEAM
Yorum
-
dergiyi bulamayınca Autoshow'a mail atmıştım, az önce dergi elime ulaştı. derginin ücretini istemedikleri gibi kargoyu da bana ödetmediler
kendilerine buradan da teşekkür etmek istedim.
dergi içeriği internet sitesinde yazandan farklıymış, çünkü etkinliğe AutoShow ekibi de katılmış. kendi yorumlarını ve anlatımlarını yapmışlar.InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagrihmm zaten Opel basın bültenini kopyala yapıştır yapmışlar, aynı yazılar birçok sitede var bende yeni bir haber yaptılar sanmıştım.
yinede hatıra olarak saklamak için basılı yayın daha anlamlı oluyor, ben biraz araştırıyım şunu ihihi
(yeni sayı sanki gazete gibi ihihi çok güzel olmuş)Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagridergiyi bulamayınca Autoshow'a mail atmıştım, az önce dergi elime ulaştı. derginin ücretini istemedikleri gibi kargoyu da bana ödetmediler
kendilerine buradan da teşekkür etmek istedim.
dergi içeriği internet sitesinde yazandan farklıymış, çünkü etkinliğe AutoShow ekibi de katılmış. kendi yorumlarını ve anlatımlarını yapmışlar.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Seyyah1.6 t o zaman daha uzun yol içinmi oluyor2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagrievet abi müsait olduğumda fotosunu çekeceğim
Hasan ben posteri asamadım ya, bazen çocuklar bilgisayar oynamaya odama giriyor çünkü ihihiSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HasanOrjinal yazı sahibi: cagrievet abi müsait olduğumda fotosunu çekeceğim
Hasan ben posteri asamadım ya, bazen çocuklar bilgisayar oynamaya odama giriyor çünkü ihihiInsigniaTEAM
Yorum
Yorum