Duyuru
Collapse
No announcement yet.
HANGİSİ ALINMALI
Collapse
X
-
Ynt: HANGİSİ ALINMALI
İyi güzel hoş araç cosmo da o 115Hp'nin sizi tatmin edeceğini sanmıyorum.Bence seçiminizi 1.6T'dan yana kullanmanız daha iyi olur.
Ne kadar dolu olursa olsun 115Hp bu araç için çok az...2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
115 lik lmayın derim navigasyon okadar önemli değil araç temiz olsun sonrada yaptırılabilinir ben şimdi araç alacak olsam 1.6.turbo cosmo beyaz flex şasi olsun gerisi olmasada olur mesela sanruf deri koltuk ısıtma soğutma navigasyon vsvsv bunalr olmasada olur yani fiyatı aşağıya çekmek için bu esktralar olmasa olabilir iyi araştırıp birden dalmayın biraz sabır ve aracı illaki resmi servise gösterin bunun için sabah erken gidip akş üstüye kadar 4 kadar araç kalsın bakalım diyor servisler ona göre gidin gideceğiniz yere ve araç sahibine servise göstermeden almam diyin nakit götürmeyin bankada olsun paranız işlemler bitince hesabına devir yaparsınız şimdiden allah kolaylık versin...
2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben
Yorum
-
tşk ederim 180 bg cosmo başka düşünmüyorum çünkü bir sefer alacağım evet gölcükteki araç 115likmiş ona hiç dikkat etmemiştim cosmo nolan hepside 180 bg sanıyordum ve şöyle bir sorunumda var bursada araçla anlaştık gittim araca bindim servise gittiğimizde hasar gözüktüğünden kaldı oda 115likmiş bilmiyordum. çift egzosu olan her insigna 180 bg değilmiş.2015 leon fr
Yorum
-
bencede cosmo olmalı renk işine gelincede zevk işi ama siyah temizken cok güzel bi kirlersin ihihiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18tşk ederim 180 bg cosmo başka düşünmüyorum çünkü bir sefer alacağım evet gölcükteki araç 115likmiş ona hiç dikkat etmemiştim cosmo nolan hepside 180 bg sanıyordum ve şöyle bir sorunumda var bursada araçla anlaştık gittim araca bindim servise gittiğimizde hasar gözüktüğünden kaldı oda 115likmiş bilmiyordum. çift egzosu olan her insigna 180 bg değilmiş.
2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben
Yorum
-
Şu güzelmiş mesela, flexride yok ama
19", navigasyon, sunroof 10.000 kmde
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Yorum