Duyuru

Collapse
No announcement yet.

HANGİSİ ALINMALI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: HANGİSİ ALINMALI

Cosmo bu yani;

aracın bilgilerinde 115hp olduğu yazıyor, arkadan foto da eklememiş turbo mu değilmi göremiyoruz. eğer 115'likse bence bu aracı düşünmeyin.
    Edition olsun ama Turbo olsun derim
    InsigniaTEAM

Yorum

ZONGULDAK ÇAYCUMADADA VAR BEYAZ SPORT SAHİBİNDEN COMDA
      2015 leon fr

Yorum

2009 model bir araçta Navigasyon kesinlikle olmalı ve LPG'yi kimse önermiyor. Dolayısıyla bence Cosmo olanı alın. İsterseniz aracı beyaz kaplatırsınız. Rengine fazla takılmayın ...

Saygılarımla ...

Yorum

cosmo..
          F30 Sport+

Yorum

İyi güzel hoş araç cosmo da o 115Hp'nin sizi tatmin edeceğini sanmıyorum.Bence seçiminizi 1.6T'dan yana kullanmanız daha iyi olur.

Ne kadar dolu olursa olsun 115Hp bu araç için çok az...
            2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

115 hp ise cosmo olması bir şeyi değiştirmez 180 liği tercih edin
              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

115 lik lmayın derim navigasyon okadar önemli değil araç temiz olsun sonrada yaptırılabilinir ben şimdi araç alacak olsam 1.6.turbo cosmo beyaz flex şasi olsun gerisi olmasada olur mesela sanruf deri koltuk ısıtma soğutma navigasyon vsvsv bunalr olmasada olur yani fiyatı aşağıya çekmek için bu esktralar olmasa olabilir iyi araştırıp birden dalmayın biraz sabır ve aracı illaki resmi servise gösterin bunun için sabah erken gidip akş üstüye kadar 4 kadar araç kalsın bakalım diyor servisler ona göre gidin gideceğiniz yere ve araç sahibine servise göstermeden almam diyin nakit götürmeyin bankada olsun paranız işlemler bitince hesabına devir yaparsınız şimdiden allah kolaylık versin...

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Arkadaşlarıma katılıyorum. İmkanınız varsa cosmo ve 180 alın. yoksa edition 180 alın. ne alırsanız alın içinde 180 olsun.

Yorum

tşk ederim 180 bg cosmo başka düşünmüyorum çünkü bir sefer alacağım evet gölcükteki araç 115likmiş ona hiç dikkat etmemiştim cosmo nolan hepside 180 bg sanıyordum ve şöyle bir sorunumda var bursada araçla anlaştık gittim araca bindim servise gittiğimizde hasar gözüktüğünden kaldı oda 115likmiş bilmiyordum. çift egzosu olan her insigna 180 bg değilmiş.
                    2015 leon fr

Yorum

bencede cosmo olmalı renk işine gelincede zevk işi ama siyah temizken cok güzel bi kirlersin ihihi
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                        tşk ederim 180 bg cosmo başka düşünmüyorum çünkü bir sefer alacağım evet gölcükteki araç 115likmiş ona hiç dikkat etmemiştim cosmo nolan hepside 180 bg sanıyordum ve şöyle bir sorunumda var bursada araçla anlaştık gittim araca bindim servise gittiğimizde hasar gözüktüğünden kaldı oda 115likmiş bilmiyordum. çift egzosu olan her insigna 180 bg değilmiş.
                        ucuz yırtmışsınız

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Şu güzelmiş mesela, flexride yok ama
                          19", navigasyon, sunroof 10.000 kmde
                          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

hasancım abimiz herhalde 50 bine kadar bişey bakıyor bu araç süper de fiyatı da süper cosmo 180 olsun, bende biraz ilan gezdim, cosmo 180 ve flexride, bu ilanlarda genelde navi ve sunroof da oluyor fiyatları 50 bin tl nin üzerinde...

Yorum

üstteki acil satılık

bu da 19 jantlı sadece ön çamurlukta boya var, ama buna temkinli yaklaşın, bu kadar ucuza vermemeli...

Yorum

en son verebileceğim fiyat 50 bin elimdeki nakit bu
                                2015 leon fr

Yorum

İşleniyor...
                                X