Duyuru

Collapse
No announcement yet.

HANGİSİ ALINMALI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• HANGİSİ ALINMALI

HEPİNİZE MERHABA; FORD FOCUS 2011 TİTANYUM HB DİZEL ARACIM VARDI TAKİ ABLAMLARIN BEYAZ BALINASINA BİNENE KADAR VE AKLIMDANDA ÇIKMIYOR HALA. BAYRAM DÖNÜŞÜ İLK İŞİM ARACMI SATMAK OLDU 44 BİNE VERDİM ŞİMDİ İKİ ADET İNSİGNA BULDUM 2009 COSMO 31000 SIFIR HATA SİYAH + NAV DİĞERİDE 2009 SPORT BEYAZ 38000 KMDE NAV YOK AMA LPGLİ FİYATLARI AYNI ÇOK KARARSIZ KALDIM LPG PEK İSTEMİYORUM AMA RENGİ ÇOK HOŞ ASLIDA EŞİM BEYZI ÇOK İSTİYOR SONUÇTA ASLAN BESLİYORSAN YEMİNE BAKMIYACAKSIN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM KULLANANLARDAN FİKİR VERİRSENİZ BU HAFTA İKİSİNDEN BİRİNİ ALACAM ŞİMDİDEN TŞK.
    AYRICA SİTE ÇOK GÜZEL OLMUŞ BERABER GEZİLER FELAN ÇOK HOŞUMA GİTTİ ASLINDA BİRAZDA BU YÜZDEN İNSİGNA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SAYGILARIMLA
    2015 leon fr

Ynt: HANGİSİ ALINMALI

yiğit bey merhabalar, alacağınız insignia şimdiden hayırlı olsun, öncelikle aşağıdaki linkten yeni konu açıp kendinizi tanıtırmısınız? bu arada benim tercihim cosmo olurdu....

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Yorum

welcome

Bencede,cosmo

Bu arada ''aslan besliyorsan yemini vereceksin'' lafını tuttum
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Kullanım tarzı bu seçimde önemli.Eğer daha seri kullanıyorsanız sport daha sert bir araba. Ayrıca zaten orjinal navigasyon yerine flyaudıo gibi sistemleri taktırmak çok daha avantajlı.Flexride çok önemli bir özellik sürüş keyfi için.Ancak Aflyi de unutmamak lazım....Bu nedenle sürüş seri ise flexridelı sport sürüş ve konforsa cosmo....

Yorum

Cosmo +1
          hem daha düşük km, hem lpg yok, hemde orjinal navi. + Cosmo'nun ufak ama kullanışlı farklılıkları
          sıfır almadığınız için bir bakıma navigasyona ayrı para vermiş sayılmazsınız, o yüzden media interface alıp orjinal sistemle film, klip, geri görüş kamerası vs. kullanma imkanınız olacak.
          fiyatı da merak ettim açıkçası ne kadar acaba?
          bu arada dizel araçtan sonra benzin masrafı bir süre alışana kadar can sıkıcı gelebilir bilginiz olsun ihihi
          InsigniaTEAM

Yorum

lpgye dikkat etmedim.Kesinlikle cosmo.....

Yorum

İKİSİDE 48 BİN
              2015 leon fr

Yorum

beyaz olmazsa olmazlardan ihihi cosmo flex olsun gerisi çok mühimdeğil..

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

beyaz cosma tamam ama lpg olunca direk sil ..bence beyaz cosmo olsun ama lpg yememiş uygulanmamış araç al ...siyahı alırsın ahh ahh neden beyaz diyeceksin bu araba beyazı daha güzel . bekle başka araçlara bak..BEYZ COSMO +FLEXİ OLSUN (birde lpg olmamamlı derim benim fikrim tabiki)
                  2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
                  2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
                  2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
                  2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

Sportta afl varsa sport seçilebilir ama lpgnin ileride canınızı sıkma ihtimali yüksek yoksa cosmo daha mantıklı duruyor.
                    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Cosmo+Flexride olsun derim.Bence ilanlara bu yönde yeniden bakın.Navigasyon iç mekanda bir kalite artmış gibi durabiliyor ama sonradan muadillerini takmak mümkün ve DVD800 haritasından kullanıcılar memnun değiller.Renk önemli değil hepsi yakışıyor ama bana sorarsanız tabiki Beyaz
                      2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Cosmo - siyah - 180hp - navi - flex geriye ne kaldı derseniz
                        sunroof ve erg. deri koltuk olmasada olur..

Yorum

araç ilanlarını burada görmemizin sakıncası var mı?
                          ben biraz baktım ama 2009 Sport dediğiniz özellikte bulamadım, 2009 Cosmo da 115 beygir (Kocaeli'de)
                          bence biz önerilerimizle sizi yanlış yönlendirmeden önce ilanları bir görelim derim
                          InsigniaTEAM

Yorum

sahibinden.com da lüleburgazdan satılık 22 bin km de bi araç vardı ama şuan mobil olduğumdan link veremiyorum.madem alıcaksınız sabredin tam olarak istediğinizi bulana kadar.

Yorum

SİYAH OLAN COSMO D.DEERDE GÖLCÜK SAHİBİNDEN COMDA BEYAZ SPORTTA ANK. GALERİDE Bİ TANIDIK VASITASIYLA HABER GELDİ
                              2015 leon fr

Yorum

İşleniyor...
                              X