Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.6 Turbo mu geçer , Focus 2.0 tdci mi ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia 1.6 Turbo mu geçer , Focus 2.0 tdci mi ?

size örnek olurmu bilmem ama focus hb 2.0 145 hp benzinli ile astra j 1.6T 180hp nin hem rolling hem drag kapışması var belki fikir verir.

http://www.youtube.com/watch?v=tSvY7emKlw0#ws

http://www.youtube.com/watch?v=9xUnxNf0AII#ws
    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

astra gördüğüm kadarıyla otomatik vites, rolling'te vites seçemediği için kesinlikle geride kaldığını düşünüyorum, yoksa dragda bu kadar fark atabilen bir araç roll'de bu kadar geride kalmazdı... focusun insignia veya astra karşısında şansı çok düşük

Yorum

2001 e200 bence geride kalır eski araç sonuçta focusuda üzeceğine eminim 200+ tabiki insignia zaten
        2016 w205 AMG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
          2001 e200 bence geride kalır eski araç sonuçta focusuda üzeceğine eminim 200+ tabiki insignia zaten
          patiye kalırsa zaten kardeşim merso geçer yoksa çok kafa kafaya bir mücadele, ama mercedes yüksek hızlarda daha avantajlı olabilir. motoru eski bile olsa, 1986 model mercedes, bakımları haricinde motorda rektefiye vs.. yok 255 binde motor hala %98 motor kompresyonu var mercedes motoruna kolay kolay bişey olmaz, eğer bakımlı bi mercedes ise, çok büyük sıkıntı...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
            Orjinal yazı sahibi: aRsLan
            patiye kalırsa zaten kardeşim merso geçer yoksa çok kafa kafaya bir mücadele, ama mercedes yüksek hızlarda daha avantajlı olabilir. motoru eski bile olsa, 1986 model mercedes, bakımları haricinde motorda rektefiye vs.. yok 255 binde motor hala %98 motor kompresyonu var mercedes motoruna kolay kolay bişey olmaz, eğer bakımlı bi mercedes ise, çok büyük sıkıntı...
            9,7 0-100km diyor bir site mercedes için abi birde bunun ağırlığıda iyidir büyük araç 2.0 motor otomatik vs. insignia daha diri bir araç manuel bakalım ersin abiden sonuçları bekliyoruz
            2016 w205 AMG

Yorum

o 163 bg içindir kardeşim e200 kompresör iki farklı motorla üretildi biri 163 bg biri 186 bg, 163 bg ve otomatik vites 9.7 sn, ama 186 bg ve otomatik vites 8.9 sn, ona bakmamak lazım insignia patiye kalırsa çok vakit kaybeder ama mercedes arkadan itiş patiye kalmaz

Yorum

Arkadaşlar dün saat 21:00 da sivas çevre yolunda denedik. Kalkış yaptık. 190-200 km hıza ulaştığımda rahat 4-5 boy fark vardı. Rahatca geçtim... Mercedes daha pasif geldi. 2 Gündür biniyorum ama kalksak dahi çok çok rahat zaten geçerim.

Yorum

eline sağlık kardeşim ama mercedes 186 bg ise, onla denemeni merakla bekliyorum 163 bg zaten sakindir

Yorum

Mercedes 163 bg lpg'li otomatik vites. Focusla bile denemedik rahat geçer diye dediler. Bende focus'u geçtiğim için hiç denemedim açıkcası. Focus - İnsignia Videosu var ama kuzende, geçildiği için bana vermedi videoyu

Yorum

1 hafta olmadı.Işıklarda önümdeydi.Çok zorlandı yolda vermedi sağından aldım..

Yorum

163 bg, geçemez normal ama focusla denenebilirdi

Yorum

İşleniyor...
                        X