Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.6 Turbo mu geçer , Focus 2.0 tdci mi ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia 1.6 Turbo mu geçer , Focus 2.0 tdci mi ?

Orjinal yazı sahibi: Blackwind
    Aracı dizel olduğu için 5.000 yada 5.500 'de devir bitecektir diye düşünüyorum yani en az 2.000 devir avantajiniz var. Size oranla daha çok vites atmak zorunda, kalkışta bu da onun için zaman kaybı yaratacaktır. Birbirinizi çekme yarışı yada yokuş yukarı yarışırsanız bence bir şansı var ama düz yolda ben ihtimal vermiyorum.
    o kadar çevirse yine iyi, 4500 son abi 180 bg var ortada, sen patiye kalsan kardeşim onun da kalma ihtimali var bunu düşün, her türlü geçersin o 3'e çekerken sen daha 2. viteste oluyorsun bunu da unutma, o beşe attığında sen 150 km ve yeni 4'e atmış olursun, o vites değiştirmelerde de zaman kaybedecektir...

Yorum

pilotaj önemli,redline atarsanız,her türlü insignia çiğ çiğ yer
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

kağıt üzerinde de biz alıyoruz, ayrıca focus da hafif bir araba değilmiş, 0-100 9.3 sn, 202 km son hızı, ve araba 1421 kg, 2.0 dizel motor hafif değil...

insignia 0-100 8.8 sn, 225 km son hızı var ve 1495 kg

Yorum

Redline yaparsan şansı yok, oldu geçemedin top speed de yine yersin focus u.
          50 beygirlik fark var arada, kimi markalar bu farka bile araç üretiyor.
          Bizim peugeot 70 beygir. =)

Yorum

Bakalım inş. dediğiniz gibi olur. Birde benim araç 1570 kg yazıyordu sanırım. Farklı kg'de olan 180 bg'ler var mı ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
              Bakalım inş. dediğiniz gibi olur. Birde benim araç 1570 kg yazıyordu sanırım. Farklı kg'de olan 180 bg'ler var mı ?
              broşürden aldım ben bilgiyi atmasyon olmasın diye orda büyük ihtimal edition donanımı referans vermişlerdir, cosmo tabii ki donanım sebebiyle 1570 kg'dır tahminimce

Yorum

Benim arabam edition ama...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
                  Benim arabam edition ama...
                  sizin ağırlığı tahmin etmişlerdir o zaman 1570 kg ruhsatta mı yazıyor? öyleyse broşürle farklılık var demekki

Yorum

insignia ezer geçer...
                    1.6Turbo Sport/Premium olimpik beyaz+sanroof+flexi+ergosprkoltklar+dvd800...

Yorum

editiom-elegance:1570 cosmoda aynıdır tahminimce
                      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

kesinlikle insignia geçer

Yorum

Alırsın anahtarını
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

ilk okuyunca acaba yanlış mı gordum dedim.
                            136 lık focusla sizi gecmesi fizik kurallarında yakın zamanda onemli bir değişiklik olmadıysa imkansız.
                            dizel araç kullananlar, alt devirlerde urettikleri yuksek tork nedeniyle araçlarını hızlı zannedebiliyorlar. ancak aracın ilk hızlanmasını veya son süratini belirleyen şey tork değil, güçtür. güç torkun türevidir. fazla tork üretmek yetmez aynı zamanda devir de çevirebilmesi gerekir motorun. torku fazla olan aracın avantajı ara hızlanmalarda vites küçültmeye gerek kalmadan hızlanabilmesidir. gunluk kullanımda da performansın daha fazla hissedilmesini sağlar.
                            sizin aracınız 136 lık focusun kalkış dahil her süratte içinden gecer .
                            eğer chiplerseniz bu sefer 2 .viteste kalkasanız dahi gecersiniz .
                            136 lık dizel bir araç muhtemelen 136 lık benzinli bir aracı dahi gecemez. çünkü büyük ihtimalle ondan biraz daha ağırdır.
                            bence kuzenınız kendine başka rakip arasın
                            Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

Floyd arkadasima sonuna kada katiliyrum.herseyi cok nt aciklams.eline saglik...... hiho hiho

Yorum

Açıkçası ben de Insignia'nın geçeceğine inanıyorum. Tork önemli bir faktör ama yüksek devirlerde çevirdiği yüksek beygir gücü açısından Insignia ciddi avantajlı.

Yorum

İşleniyor...
                                X