1-yok
2- arka tarafta aldığım galerinin stiker ı var
3- anahtarlık yok sadece anahtar tek başına
4- arka koltukda baba yadigarı sanayiden özel yaptırma bezbol sopası ve sağlık çantasının içinde 1 adet parmaklara takılan yabancı cisim.isim vermeyelim taşıması suç sonuçta police
1- Boş
2- Standart herşey. Sadelik iyidir boş.
3- Araçlarımın kumandaları boş.
4- Biber gazı kol dayamanın içinde. Kasatura tarzı bir bıçak ve bagajda da Safir T-14 var. Ruhsatlı elbette.
[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)
Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)
1. Boş (Annemin verdiği nazarlık vardı, ama gözümü aldığı için torpido gözüne koydum)
2. İstanbul Teknik Üniversitesi
3. Yok (eskiden OPEL GERÇEK vardı)
4. Kendime güveniyorum
4- Koltuk altında kenarında yada aracınızda savunma amaçlı bi şey taşıyormusunuz ? (Sopa, demir, döner bıçağı, AK-47, RPG :P )
AK-47 , RPG (ahahahaa haha ihihi )
ve Döner Bıcagı
Şaka bir yana , acil durumda sadece tehdit amaçlı kullanabileceğim küçük bir çakı , bide 3 tüp (küçük) biber gazı var. yaklaşmayın yakarım tarzındayım oleyy
Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Aynamın altında çok güzel kibar bir nazar boncuğu ve eşimin arkasına Diem ve tanışma tarihimizi yazdırttığı dualı bir plaka,torpidoda cevşenim,güneşliğimde 3 adet küçük kartpost tarzı duam var yani araba türbeye döndü desem yeri her başına bişey geldiğinde sevdiklerimiz alıp alıp geldi birşeyler
aracın arkasında insigniateam.com ve tabi ki Mustafa Kemal ATATÜRK imzası,
Asla anahtarlık kullanmam sevmemde,
son soru kendimle beraber evellallah kimseye boyun eymeyeceğimiz şekilde
1- Dikiz aynanızın altında ne sallanıyor kimden geldi ?
2- Aracınızda çıkartma sticker vs. mevcutmu, nedir ? (işeyen çocuk, babam sağolsun, catch me if you can..)
3- Anahtarlık olarak ne taşıyorsunuz ? (Logo, amblem, trol vs..)
4- Koltuk altında kenarında yada aracınızda savunma amaçlı bi şey taşıyormusunuz ? (Sopa, demir, döner bıçağı, AK-47, RPG :P )
1- boş
2- mevcut degil..
3- anahtarlık kullanmıyorum
4- telefonum var polisi aramak icin bence yeterli...eskiden tabanca vardı sorun cıkıyo
1- Amcamın hediyesi, nazar boncuğu
2- Yoktur
3- Logolu anahtarlık
4- Yoktur
Cruze 2010 Ls Automatic _ 6 Gear_ Plus Package _ Angel Eye Headlights _ Necvox Navi _ Teleflex GFI Alternative Fuel and Valve Lubrication Systems _ 2nd. wtcc Cruze with Pecochip at Turkey !
1- Dikiz aynanızın altında ne sallanıyor kimden geldi ?
2- Aracınızda çıkartma sticker vs. mevcutmu, nedir ? (işeyen çocuk, babam sağolsun, catch me if you can..)
3- Anahtarlık olarak ne taşıyorsunuz ? (Logo, amblem, trol vs..)
1-aracı yıkatmak için sonaxa gitmiştim onların kokusu duruyor normalde hiç takmam
2-yok
3-Aracı aldığımız bayinin adı olan bir anahtarlık egem
4-her ihtimale karşı daha çok yolda veya köyde lazım oluyor 1 adet sustalı bıçak.
Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır. GIBBON
Yorum