Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA TOP SPEED SON HIZ ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: İNSİGNİA TOP SPEED SON HIZ ?

Değerlerimi söylemiyorum abi sonra nazar değecek diye korkuyorum..... anlamıyorum ben mi araba kullanmayı bilmiyorum?
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
      .... anlamıyorum ben mi araba kullanmayı bilmiyorum?
      Neden böyle düşünüyorsun ?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Orjinal yazı sahibi: smg05
        .... anlamıyorum ben mi araba kullanmayı bilmiyorum?
        Neden böyle düşünüyorsun ?
        Tamamen tüketimim ile alakalı abi.

Acıbadem yokuşundan bir çıkışım var aynı şekilde zincirlikuyu yokuşundan da diğer araçların eylemsizliğini resmen fark ediyorum hani bana ayak uydurmak istesede tıkanıyor ama ne bileyim insanların değerleri bana korkutucu derecede yüksek geliyor.

Ben işim bitince 2000 devir altna alırım aracı ve sollamalarda ya da eğlenmek istediğim dik rampalarda +4000 çevirtirim araca.
        Basmak istemezsem bende tekrarlanan rakam takıntısı vardır biraz ya 99 ya da 111 e sabitlerim giderim.
        Bunlara rağmen tabi sürekli üst devir kullanmam ama tüketim değerim genel olarak 7,8 lt ye düştü ve sürekli gittiğim istikamet ise 7,4 lt. yani 1 depo ile 900-950 km arası yol yapıyorum kış şartlarında.

İnanın nazar değecek diye korkuyorum ve insanlara öncü oluyorum değerler çok farklı çıkıyor üzülüyor insan, kandırmış gibi oluyorum.

Yorum

ya neden kandıracaksın?herkesin kullanım tarzı farklı.Yeni araçlarda da ister istemez fazla yakıyor.Böyle bir devirde insan arabasını alabiliyorsa ne mutlu,birde fazla yakıyor diye şikayetmi edilir?
          2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
          2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
          2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: always33
            ya neden kandıracaksın?herkesin kullanım tarzı farklı.Yeni araçlarda da ister istemez fazla yakıyor.Böyle bir devirde insan arabasını alabiliyorsa
            ne mutlu,birde fazla yakıyor diye şikayetmi edilir?
            Saol abi ama şu da bir gerçek ki;
            İyilik olursa ALLAH'tan, kötülük olursa kul dan bilinir.

Ben fazlası ile memnunum bakalım denk getirebilirsem bu haftasonu yeni videolar ile karşınızdayım.......

Bu arada iyi dileğin için teşekkürler abi.

Yorum

1000 km yi buldum 11,6 lt ortalamaya çıktım en fazla 11,1 lt ortalamaya düşmüştüm.

Yalnızca benim kullanma stilim muharrem kardeşimden çok farklı galiba degerlerimiz o yüzden yaklaşık 3-4 litre farklı çıkıyor..

Ben arabayı 2500-3000 devir arası kullanmayı seviyorum. Vitesi kesinlikle 3000 devirlerde atıyorum...

Açıkcası böyle olacagını bilseydim 1.6 turboyu tercih ederdim herhalde onunlada ancak bu kadar yakardım ....
              2015 2.0 sorento

Yorum

1.6T ile de ancak bu kadar yakardiniz tesbiti dogru.Ben de ilk 1000km sifirlamamistim ve sonuç 10.5 idi.Su anda 7000km de aracim ve degisen pek birsey olmadi.Ben de 3bin devir alti hiç vites degistirmem ve en sevdigim aralik 3-6 bin arasi.Genel olarak bir depo ile 600km gidiyorum.
                2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

e-5 de 210

Yorum

İşleniyor...
                  X