-Aracınızdaki gereksiz bütün ağırlıklardan kurtulun.Benzin deposundaki doluluk oranı bile buna etki eder.Biliyorsunuz depolarımız 70 lt alıyor.
-Sürtünme kayıplarını en aza indirmek için az pütürlü bir yol seçimi,Lastik basınçları artırılarak yer ile temas eden lastik alanını azaltılması,Lastiklerin soğuk olmaması,Camların kapalı olması,klima gibi EMK kuvveti oluşturacak gereksiz ekipmanların kapatılması,Deniz seviyesinden yükseklik,Rüzgarın yönü,Yolun eğimi gibi konulara dikkat ederseniz daha yüksek hızlara ulaşabilirsiniz..
bende bir şeyler ekliyeyim ön böbrekleri yani ızgarayı bant gibi bir şeyle kapatmak yan aynaları kapatmak aracı alçatmak jantlara ekstradan kapalı desenli jant kapağı takmak son hızınızı arttırır
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
245 bastım ama dahada hızlanabilirdim belki. lastikler değiştirdikten sonra ne olur bilmiyorum sert lastikten yumuşağa geçiş yaptığım için birazdaha hız düşebilir
bende 1.4turboyla 5.vites 5400 devirde 220 yaptım yol bitti daha gidebilirdi belki
bayağı iyiymiş, çok iyi hatta, 6500 devir çevirse, 6. vites var bir de yaklaşık 260 görür
bi gece 80tl lik benzin almıştık hedefim 1 hafta yettirmekti.eve giderken birden gaza gelip otobana çıktık hız denemesi yapmaya sonuç bizi memnun etti ama yarım saat içinde benzin ışığının yanması hiç hoş olmadı
bende 1.4turboyla 5.vites 5400 devirde 220 yaptım yol bitti daha gidebilirdi belki
bayağı iyiymiş, çok iyi hatta, 6500 devir çevirse, 6. vites var bir de yaklaşık 260 görür
bi gece 80tl lik benzin almıştık hedefim 1 hafta yettirmekti.eve giderken birden gaza gelip otobana çıktık hız denemesi yapmaya sonuç bizi memnun etti ama yarım saat içinde benzin ışığının yanması hiç hoş olmadı
öyle oluyor ya, bende yavaş gideyim diyorum, etrafı seyrede seyrede, az benzin yakayım diyorum fakat yok arkadaş bu nasıl bir istektir çözemiyorum
öyle oluyor ya, bende yavaş gideyim diyorum, etrafı seyrede seyrede, az benzin yakayım diyorum fakat yok arkadaş bu nasıl bir istektir çözemiyorum
1.4 ler için en son ne olur acaba?arabaya göre değişiyordur muhakkak.Son hızın artması için nasıl bir kullanım sergilenmeli?
bide unutmadan söyliyim benim jantlarım 17 standart lastik 225genişlikte,sizinki imzanızdan gördüğüm kadarıyla 18 245 genişliğinde olduğu için sizinki biraz daha az bi hız görür diye düşünüyorum
Yorum